Honda XL 200...ikinci el...2004 model...7049 km de.....ve 2.900 YTL ye aldım...
sağolsun arkadaş hiç kullanmadığı dizlikleri ve eldivenleri , 5 m zinciri ve motosikletin kilitini hediye etti :wink: ( teşekkürler Burak)
mehmet abi( oduncu) bi deneme sürüşü yaptı...ama biz konuşurken bi ara gözden kayboldu :mrgreen:
beyaz kızım benim, XL aşkım :mrgreen:
benim ehliyetim olmadığı için motoru mehmet abi getirdi...şu an motor söğütlü de...
pazar günü gidip sürecem ve mehmet abi bana biraz daha öğretecek
belki bi karasu bile yaparız
ve işin en kötü yanı motosikleti orada bırakıp eve gelmekti
yarın trafikten işlemleri halledecez, üzerime alacam
satan kişi tüm borçlarını ödeyip bana tertemiz bırakacak
bende yarın hemen ehliyete yazılıyorum
teşekkürler mehmet abi...az kahrımı çekmedin...hakkını helal et... _________________
Tarih: 20.04.2006 - 07:14 Mesaj konusu:
Hay Allah!
Ya, ben bu muhbir'i yılların motorcusu sanıyordum; şu işe bakın hele, daha yeni motorlanmış... YUH ULAN Kemal (insanları ne kadar yanlış algılıyormuşum meğer)!
Modeli, kilometresi, fiyatı gayet uygunmuş; oduncu da deneyip okeyledi ise mesele yok demektir. Hayırlı uğurlu olsun kardeşim; kazasız belasız mutlu ve uzun beraberlikleriniz olur inşallah! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 20.04.2006 - 07:40 Mesaj konusu:
artık seni kimse tutamaz.filozofda bir tane alması lazım.ailecek motorize _________________ Ben ne oralyyym nede buralyyym
Diasporalyyym
Ben aykyryyym ben kyrgynym
Ben yorgun bir ABHAZYALIYIM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız