Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ikinci el racin alirken nelere dikkat edecem

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ikinci el racin alirken nelere dikkat edecem

ikinci el racin alirken nelere dikkat edecem
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ibrahim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: malatya MERKEZ

MesajTarih: 19.04.2006 - 23:53    Mesaj konusu: ikinci el racin alirken nelere dikkat edecem Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya dostlar dusunuyorum 96 97 bi racin makina alirken bir canavar mi yoksa bir hurda mi aldigimi nasil anliyacam bunun gercek kriterleri nelerdir yorumlarinizi bekliyorum
Başa dön
Ibrahim Çevrimdışı Ibrahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
endurocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: route 66

MesajTarih: 19.04.2006 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

96 97 model bir race ½90 ı hurdadır.
Başa dön
endurocan Çevrimdışı endurocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
drergun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara-mesa koru-çayyolu

MesajTarih: 22.04.2006 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

96 97 model racıng alma bence.bırazdaha koy 99 2000 model bısı al derım ben.sabret bıraz kardesım Çok gülüyorum sonra yolların tozunu attırırsın Dil çıkarıyorum
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.04.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ibrahim bu iki başlıkta,ayrıntılı bilgi bulabilirsin dostum Dil çıkarıyorum
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22845

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22573
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2006 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de azıcık turşu olmuştur büyük ihtimalle o yaştaki
ama kim bilir belki şarap olmuştur Bravo Dil çıkarıyorum
bence de biraz daha sabret daha yeni birşey al yada 1000 lik yerine 600 lük al daha yenisini al
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 22.04.2006 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yüksek devirli makinalar olduğu için, iyi bakılmayıp çok agrasif şekilde de kullanılmışsa, birbirine bağlı olan parçalar , aksamlar zamana bağlı olaraktan eskime gösterir..Tertemiz race bulabileceğin gibi(tanıdıklarımın var), bitmiş daha doğrusu yıpranmış bir race bulma ihtimalin daha yüksek modeli eski racelerde..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 22.04.2006 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

race m. eger 10 yasında ıse ıstısnalar harıc senı uzer...cok zaman we para kaybedersın...ama motor uzmanı olmana yardımcıda olur Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
maxbmw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.04.2006 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

usta bende düşünüyodum 95 96 srad suziki 8 lira istiyolar 10 yıllık makinelere çocukluk hayalim olan bi makineyi alamamak ben çok üzüyoo her gece yyatmadanki hayallerim tekrarlanıyoo...inanki soğuttular beni race almaktan problemleri çok olan eski bi race balıp yüzyüze bakacamıza aklımda chooper dedimi shadow vt600 eski drag starlardan alcam hiç değilse v2 motor sorun oldumu kolay yapılır masrafıda az oolur...AMA BİR GÜNN YAŞINDADA OLSAM 40 YAŞINDADA OLSAM YENİ MODEL Bİ MAKİNE Ağlıyorum ALCAM Gülümsüyorum ve deli gibi binip hevesimi alcam içime dert oldu yaa bitmiş makinelere 8 10 lira istiyolar

Son Mesajdan 46 saniye:

zaten sıfır honda 14 milyar filan...benn buna deli oluyoru..adamın mal istiyoo işte Çok gülüyorum
Başa dön
maxbmw Çevrimdışı maxbmw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izzzmeil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.04.2006 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede para biriktir yeni bir makine al aldıgına deysin eski aldınmı servisten cıkamassın Dil çıkarıyorum
Başa dön
izzzmeil Çevrimdışı izzzmeil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.04.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

96 97 model bir race ½90 ı hurdadır.

doğru söze ne denir Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.04.2006 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

temiz düzgün bakımları yapılmış bir motor bulabilirsin bence...biraz şansa bağlı tabi....ishak abini motoru 94 model kava..üzerinde toz bulamazsın
gıcır gıcır süper bakımlı ve modifiyeli dolu makina Dil çıkarıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
arsen
Üye
Üye

Nereden: Ist

MesajTarih: 26.04.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla onu anlamanın yolu illa ki alcam diyorsan bence motordan cok ıyı anlayan bırını alcan yanına ve sağlam bı makına bulana kadar kasçan bence temız sağlam bı makina bulabılrsın elbet ama ıyı arştırman lazım ve sana bırının yardımcı olması lazım benim fıkrım bu falla
Başa dön
arsen Çevrimdışı arsen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.04.2006 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motoru feristahina da goturseniz motoru acmadan ne durumda oldugunu soyleyemez. En azindan grenajlari sokmesi lazim ki motor acilmismi? ne durumda kaba bi bilgi versin ama onunda genelde imkani olmaz. Siz birakin grenajlarini sokmeyi , cogu satici motoru alip da sizin ustaniza goturmenize bile musaade etmez. Ustani al gel burda baksin der.
Yapmayin arkadaslar 8-10 milyarlari olu makinelere vermeyin.
2003 model ve uzeri 4 silindir makineleri 10 milyardan biraz fazla vererek almak mumkunken....
8 milyariniz varsa uzerine alacaginiz 4 milyar bireysel kredinin aylik taksitleri emin olun sizin 97-98 model motorunuzun bakim masraflarindan az olacaktir (Tabi bundan da kotusu olabilir yani bakim masraflari aylik taksitleri de gecebilir)
4 milyara ayda 200 YTL taksit oduyorsunuz 24 ayda. Emin olun hicbisey degil. Bi kere 2003+ model motoru 2 yil sonra maksimum %20 zararla satarsin. Ama 2 yil sonra 97 makinenin muhtemelen son sahibi olursun en azindan verdigin para bi deger olarak durur bi tarafta
Haaa eger diyorsaniz bende zaten 8 yok 3-4 var gerisini de esten dosttan borc alicam. Durum daha da vahim. SAKIN diyorum.
Neyse...daha uzatmanin bi manasi yok

Son Mesajdan 3 saat 41 dakika sonra eklendi:

Arkadaslar
Elden ele dolasan bir sezonda 3 el degistiren motor temiz olamaz. Cunku millet racing motoru kanirtmak icin aliyor bir sure kullaniyor sonra yag filtre buji degistirmeden satiyor sonra alan kisi de aynen devam....
2005 model motor bir sezonda 3 el degistirmis arkadaslar daha otesi varmi?
Neyse diyecegim o ki :
98 model temiz racing varmi var tabi 93 model temiz de var. Ama temiz olan motor en az 5-6 senedir ayni kisinin elindedir. MOtoru bir anlik heves icin kullanmayan gozu gibi bakan ve uzun yillar severek kullanilan 93 model racing alinir. Ama o motoru sen nerden bulucan. Oyle motor zaten esin dostun elinde kalir gazete internet ilanlarina dusmez.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
STIHL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Gültepe

MesajTarih: 28.04.2006 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede çok doğru eski modellerin km si 30000 den aşağı olmuyo makina bitmiş zatn abi yani satmak istesen tekrar satamazsın elinde kalır bence bekle .

Blood : A(RH)+
Başa dön
STIHL Çevrimdışı STIHL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wargazm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2006 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kardeşim 10 senelik motora 8 milyar vericeksen seni yılın krezi ilan ediyorum.Geyik bir yane güzel kardeşim 10 senelik motordan uzak dur hoş iyi kullandıysa sahibi birşey demem ama 8 milyar gene fazla en fazla 6
motorun kilometresi çok olsa ne yazar 30000 km de motor tekrar söylüyorum yeni açılmış motordu ciherleri iyice açılmış tam performansında çalışıyordur millet yurt dışında 150000 200000 km yol yapıyorlar.
Başa dön
wargazm Çevrimdışı wargazm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal