Tarih: 19.04.2006 - 23:53 Mesaj konusu: ikinci el racin alirken nelere dikkat edecem
ya dostlar dusunuyorum 96 97 bi racin makina alirken bir canavar mi yoksa bir hurda mi aldigimi nasil anliyacam bunun gercek kriterleri nelerdir yorumlarinizi bekliyorum _________________ HER iYiNiN iCiNDE BiR KOTU:
HER KOTUNUN iCiNDE BiR iYi
mutlaka vaardir!!!!
Kayıt: Jan 11, 2006 Mesajlar: 153 Nereden: ankara-mesa koru-çayyolu
Tarih: 22.04.2006 - 11:57 Mesaj konusu:
96 97 model racıng alma bence.bırazdaha koy 99 2000 model bısı al derım ben.sabret bıraz kardesım sonra yolların tozunu attırırsın _________________ şimdi yuki zamanı...
bence de azıcık turşu olmuştur büyük ihtimalle o yaştaki
ama kim bilir belki şarap olmuştur
bence de biraz daha sabret daha yeni birşey al yada 1000 lik yerine 600 lük al daha yenisini al
Yüksek devirli makinalar olduğu için, iyi bakılmayıp çok agrasif şekilde de kullanılmışsa, birbirine bağlı olan parçalar , aksamlar zamana bağlı olaraktan eskime gösterir..Tertemiz race bulabileceğin gibi(tanıdıklarımın var), bitmiş daha doğrusu yıpranmış bir race bulma ihtimalin daha yüksek modeli eski racelerde.. _________________
[/url]
race m. eger 10 yasında ıse ıstısnalar harıc senı uzer...cok zaman we para kaybedersın...ama motor uzmanı olmana yardımcıda olur _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
usta bende düşünüyodum 95 96 srad suziki 8 lira istiyolar 10 yıllık makinelere çocukluk hayalim olan bi makineyi alamamak ben çok üzüyoo her gece yyatmadanki hayallerim tekrarlanıyoo...inanki soğuttular beni race almaktan problemleri çok olan eski bi race balıp yüzyüze bakacamıza aklımda chooper dedimi shadow vt600 eski drag starlardan alcam hiç değilse v2 motor sorun oldumu kolay yapılır masrafıda az oolur...AMA BİR GÜNN YAŞINDADA OLSAM 40 YAŞINDADA OLSAM YENİ MODEL Bİ MAKİNE ALCAM ve deli gibi binip hevesimi alcam içime dert oldu yaa bitmiş makinelere 8 10 lira istiyolar
Son Mesajdan 46 saniye:
zaten sıfır honda 14 milyar filan...benn buna deli oluyoru..adamın mal istiyoo işte
Tarih: 23.04.2006 - 15:56 Mesaj konusu:
temiz düzgün bakımları yapılmış bir motor bulabilirsin bence...biraz şansa bağlı tabi....ishak abini motoru 94 model kava..üzerinde toz bulamazsın
gıcır gıcır süper bakımlı ve modifiyeli dolu makina _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
valla onu anlamanın yolu illa ki alcam diyorsan bence motordan cok ıyı anlayan bırını alcan yanına ve sağlam bı makına bulana kadar kasçan bence temız sağlam bı makina bulabılrsın elbet ama ıyı arştırman lazım ve sana bırının yardımcı olması lazım benim fıkrım bu falla
Tarih: 26.04.2006 - 14:15 Mesaj konusu:
Motoru feristahina da goturseniz motoru acmadan ne durumda oldugunu soyleyemez. En azindan grenajlari sokmesi lazim ki motor acilmismi? ne durumda kaba bi bilgi versin ama onunda genelde imkani olmaz. Siz birakin grenajlarini sokmeyi , cogu satici motoru alip da sizin ustaniza goturmenize bile musaade etmez. Ustani al gel burda baksin der.
Yapmayin arkadaslar 8-10 milyarlari olu makinelere vermeyin.
2003 model ve uzeri 4 silindir makineleri 10 milyardan biraz fazla vererek almak mumkunken....
8 milyariniz varsa uzerine alacaginiz 4 milyar bireysel kredinin aylik taksitleri emin olun sizin 97-98 model motorunuzun bakim masraflarindan az olacaktir (Tabi bundan da kotusu olabilir yani bakim masraflari aylik taksitleri de gecebilir)
4 milyara ayda 200 YTL taksit oduyorsunuz 24 ayda. Emin olun hicbisey degil. Bi kere 2003+ model motoru 2 yil sonra maksimum %20 zararla satarsin. Ama 2 yil sonra 97 makinenin muhtemelen son sahibi olursun en azindan verdigin para bi deger olarak durur bi tarafta
Haaa eger diyorsaniz bende zaten 8 yok 3-4 var gerisini de esten dosttan borc alicam. Durum daha da vahim. SAKIN diyorum.
Neyse...daha uzatmanin bi manasi yok
Son Mesajdan 3 saat 41 dakika sonra eklendi:
Arkadaslar
Elden ele dolasan bir sezonda 3 el degistiren motor temiz olamaz. Cunku millet racing motoru kanirtmak icin aliyor bir sure kullaniyor sonra yag filtre buji degistirmeden satiyor sonra alan kisi de aynen devam....
2005 model motor bir sezonda 3 el degistirmis arkadaslar daha otesi varmi?
Neyse diyecegim o ki :
98 model temiz racing varmi var tabi 93 model temiz de var. Ama temiz olan motor en az 5-6 senedir ayni kisinin elindedir. MOtoru bir anlik heves icin kullanmayan gozu gibi bakan ve uzun yillar severek kullanilan 93 model racing alinir. Ama o motoru sen nerden bulucan. Oyle motor zaten esin dostun elinde kalir gazete internet ilanlarina dusmez. _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
bencede çok doğru eski modellerin km si 30000 den aşağı olmuyo makina bitmiş zatn abi yani satmak istesen tekrar satamazsın elinde kalır bence bekle . _________________ 2 Tür Binici Vardyr , Kaza Yapanlar Ve Kaza Yapacak Olanlar ..
güzel kardeşim 10 senelik motora 8 milyar vericeksen seni yılın krezi ilan ediyorum.Geyik bir yane güzel kardeşim 10 senelik motordan uzak dur hoş iyi kullandıysa sahibi birşey demem ama 8 milyar gene fazla en fazla 6
motorun kilometresi çok olsa ne yazar 30000 km de motor tekrar söylüyorum yeni açılmış motordu ciherleri iyice açılmış tam performansında çalışıyordur millet yurt dışında 150000 200000 km yol yapıyorlar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız