Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yamaha ybr için yardım lütfen..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yamaha ybr için yardım lütfen..

yamaha ybr için yardım lütfen..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 08:57    Mesaj konusu: yamaha ybr için yardım lütfen.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam millet. ben yamaha ybr kullanıyorum bi konuda yardım istiyorum. motorum 2005 model ve daha dün motoru açtım fakat 130 dan yukarı çıkamadım sürat arttırmak için yapabileceğim bişey varmı. karburator ayarı , yarış kiti , surat lastiği bu gibi şeyler yani. ve ne kadara kadar çıkarabilirim hızını . görüşleriniz için şimdiden TEŞEKKÜRLER...

benim ilk motosikletim mobilet fliper dı. hurda aldım topladım. antepteki yarışlarda kazanılmış bi motordu ve ole bi topladım ki normalde 100 luk ibresi var onu patlatmıştı acaba bunda da olabilirmi diye bi sorayım dedim

En son bora_41 tarafından 20.04.2006 - 09:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
bora_41 Çevrimdışı bora_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 20.04.2006 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr için gayet iyi bir sürat bu..standart olarak bundan daha fazlasını bekleme zaten.125cc 10hp makina hepsi bu.bu hacimde bi makinaya nr yaparsan yap paranın karsılığını alacak bi performans alman çok zor.en ucuz yol olarak arkadaki dişliyi küçült bir iki diş bu son suratı yukseltir ama ku kezde kalkışta bi yavsşlama olur.yani modifiye budur zaten dostum biyere ekler dier yerden alır..kısır döngü..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iyigun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana sorarsan açıp açacağın yere kadar basmışın
son hız YBR için budur, daha yok, bitti yani.

modifiye olayına girip aletin dizayn kriterlerini zorlayıp, dışına çıkacağına, motorunu değiştirmeyi düşünmen daha doğru olur. Sağduyunun sesi böyle der..
Başa dön
iyigun Çevrimdışı iyigun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 20.04.2006 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 YBR'lerle modifiyesiz 130 yapan varsa helal olsun walla... Gormeden hayatta inanmam!
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ole düşündüm. ama kafama takıldı bi danışmak istedim. benim ilk motosikletim mobilet fliper dı. hurda aldım topladım. antepteki yarışlarda kazanılmış bi motordu ve ole bi topladım ki normalde 100 luk ibresi var onu patlatmıştı Gülümsüyorum acaba bunda da olabilirmi diye bi sorayım dedim

Son Mesajdan 59 saniye:

kardeş ben kocaelideyim bu yur gel:) kuullanan biraz manyak olunca:)
Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 20.04.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 170km/h den yukarı çıkamaman lazımdı ii açamamıssın Çok gülüyorum Çok gülüyorum şaka şaka daha ne istiosun 200 yapmaz bnden sölemesi motorun gayet ii bazı ybr kullanan arkadaslar 100km/h i geçemiorum die yakınıo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bildiğim motoru açmadaki zamanlama. geçen sene 8 ayda aldım 3500 km de ve daha yeni atım.. kimi arkadaşlar motoru daha alır almaz basmaya kalkıyo tabi şişiyo motosikllet sonra kaldır at çöpe..
Başa dön
lunaticman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 20.04.2006 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 1000km den önce kesinlikle sürat falan deneme.benim 2005 model var 3400 kmde ve ben 130u ne gördüm ne de denedim.

çünkü bu alet 130 yapsa da ne hacmen ne ağırlık olarak ne de siklet olarak o hızlarda güvenli değil. tekerin yere sağlam basmalı.
Başa dön
lunaticman Çevrimdışı lunaticman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 20.04.2006 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimki 2500 kmde memnunum çok sağlam bir motor. Ama ben 115'i zor gördüm. 130 çok iyi...
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 20.04.2006 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50 cc lik mopetle 100 km. üzeri hız yaptıysan, 125 cc lik ybr ile 200 km.nin de üzerine çıkarsın... Dil çıkarıyorum
Yaparsın sen, yaparsın... Sende şeytan tüyü var... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yalnız, benim hatırladığım kadarı ile mobilet flipperin km. sayacında son rakam 90 olması lazım (tabi bu 90 yapıyor anlamına gelmez)!

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

50 cc lik mopetle 100 km. üzeri hız yaptıysan, 125 cc lik ybr ile 200 km.nin de üzerine çıkarsın... Dil çıkarıyorum
Yaparsın sen, yaparsın... Sende şeytan tüyü var... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yalnız, benim hatırladığım kadarı ile mobilet flipperin km. sayacında son rakam 90 olması lazım (tabi bu 90 yapıyor anlamına gelmez)!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hımm 130 yaptın demek... çok güzel, 130 yaparken devir saati kaçı gösteriyordu söyler misin? Yok yok sen söyleme ben söyliyim 12bin devir!!!!!! YBR nerede redline'a giriyor? 10bin devir....
Bu hızı gördüysen gördüğün yeri de söyliyim, çok dik yokuş aşağı, rüzgarsız, tümseksiz, bomboş bir yol, ha bir de sen bu hızı yaparken depoya yapışık duruyorsun.... di mi?

Yazmayın böyle şeyler yaaa, bıktık artık....
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum inanmayan arkadaş lar gelip kendileri test edebili .. devir saati 11 i vurdu sapanca yolunu bilirmisiniz bilmem o yolda yaptı hafif rampa aşşa olduğu doru onu bişey demem ama dik ni yokuş deyil tahminen 15 20 derecelik nbir eyim söz konusu.. tabi her vites artırdığımda aynı şekilde yüklenerek 11 de artırdım ...kimseye inanın demiyorum isteyen inanır .. ayrıca filiper ler ibreleri 100 luk tur ve 55 cc dir ... gaziantepte yaşayan tanıdığın varsa sor orada sana nasıl yarış yapıldığı anlatsınlar bu mobiletlerrle.. ayrıca ben adapazarı yamaha servisinde çalıcan bi çocuk ta gördüm mobilet le 130 yapıyo ve kendi gözlerimle gördüm olmıyacak şeyler deyill.. bende mobiletimle 100 luk göstergeyi kırmıştım 4 sene önce başka sorun varsa cevaplıyabilirim.

son bişey ben size inanın demedim sadece sizden modifiye olarak ne yapabilirm bunu hakkında bilgi istedimm..

bu yoshimura eksozların fiyatı ne kadar?
Başa dön
arsenick
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Bağlarbaşı

MesajTarih: 20.04.2006 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

130 yapmışın daha ne istiyosun onu modifiye edeceğin para ya daha hızlı bi motor alabilirsin Dil çıkarıyorum
Deve Yavaş Gider Ama Hep Gider
Başa dön
arsenick Çevrimdışı arsenick Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.04.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne tavsiye edersizniz ?? motor olarak bi de bi motor var aslında honda 600 94 model 2500 ytl fiyatı var ama motor daha önce kaza yapmış toplanmı tek sorunu motora belli bi süre binip indikten sonra insanın sağ bacağında uyuşma karıncalanma yapıyo o neden yapar motorun arızasında mı yoksa şaseyle alakalı bi sorunmu
Başa dön
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 20.04.2006 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence mumkun degil ama...

bora_41 demiş ki:
.. ayrıca ben adapazarı yamaha servisinde çalıcan bi çocuk ta gördüm mobilet le 130 yapıyo ve kendi gözlerimle gördüm olmıyacak şeyler deyill..

Gözlerinle gördün!!! Nasıl yani, 2 kisi mi bindiniz motora, yoksa senin YBR ile 130 yaparken, diger arkadasta senin yaninda ayni hizla yani 130 km/h hizla mi gidiyordu mobiletle...
Şok oldum
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal