arkadaslar bu konuyu okadar zor yazıyorumkı beni anlıyacaksınız bırazdan...arkadasın motorunu apartmanın koseye park eder her aksam orada kalırdı....sabah bır kalktık ne gorelım tabıkı motor calınmadı....motor yanmıssssssssssssssss....bodrum katta kalan unıversite ogrencılerı ufak bır kaza sonucu evı aleve vermıs ve bızım motorda karanbolde yanıp tutusmus....sımdı motor servısde ama yapacak bır sey yok ogrencıden para da alınmaz cunku maddı durumu ıııı olan ogrencıler degıl bakalım zaman ne gosterecek....canım motor sım sıyah kul olmus...allah kımsenın basına boyle talıhsız olay vermesın sen motora gozun gıbı bak ve adam onu yaksın....
Ya ne diyim cok buyuk gecmis olsun..inan okurken kendimi yerinize koydum ve allah dusmanimin basina vermesin dedim..
Beterin beteri var dicem ama olurmu bilmem..tekrardan buyuk gecmşsler olsundostum.. _________________ Trafikte Hakli ama Ölü olmaktansa.... Bırakın Haksız olalım....
Tarih: 20.04.2006 - 21:55 Mesaj konusu:
sabah bır kalktık ne gorelım tabıkı motor calınmadı....motor yanmıssssssssssssssss.... Bana burası biraz saçma geldi... Gece yangın çıkıyor yangın söndürülüyor ama hiçbir gürültü patırtı olmuyor itfaiye sirenlerini çalıştırmıyor ve siz uyanmıyorsunuz ve yangından dolayı sizinde motorunuz yanıyor yada yanmak üzere diye size kimse haber vermiyor gerçekten garip bir durum... Bana biraz atmasyon gibi geldi ya neyse... _________________
Samurai, Samurai, oyle degıl tabıkıne dostum motor zaten arkadasın ben sabah gıdıp gordum sadece oyle aks ettırdım......herhalde gece kalkıp motoru cektıler tek taraf yok bugun servısteydık ve tam 28 parca lıstesi var degısecek
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız