Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mondial 125 mt ye normal ehliyette yetiyormöuş doğrumu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mondial 125 mt ye normal ehliyette yetiyormöuş doğrumu

mondial 125 mt ye normal ehliyette yetiyormöuş doğrumu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
1957chevrolet
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 21.04.2006 - 12:35    Mesaj konusu: mondial 125 mt ye normal ehliyette yetiyormöuş doğrumu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar selam ben bişi duydum bu 125 mt ye normal araba ehliyeti oluyormuş doğrumu bi cvp larsanız sevinirim
Başa dön
1957chevrolet Çevrimdışı 1957chevrolet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
denis
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.04.2006 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değil....................
Başa dön
denis Çevrimdışı denis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 21.04.2006 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok, normal olmuyor! Süper olanından bulundurman lazım... Çok gülüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.04.2006 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mondial lerde dogru bu olay.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ama baska hicbir motorda yok.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Satıcı mı soyledi dostum.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

TABIKI HAYIR..DOGRU DEGİL...2 tekere bineceksen A sınıfı ehliyetini almalısın..

Saygılarımla..

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
endoplazmicreticulum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.04.2006 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mali satmak icin varya nerdeyse kimlik yeterli diyecekler ehliyet yerine....hepsi ayni bunlarin
alba
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 22.04.2006 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondialın ne ayrıcalığı varmışki.yaw
50 cc lere bile ehliyet gerekiyor
Başa dön
alba Çevrimdışı alba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kyzylderili
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.04.2006 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet doğru polis yakalayıp bağlayana kadar araba ehliyetiyle kullanılıyor Gülümsüyorum sakın arkadaşım inanma :!:
huseyinabi
Üye
Üye

MesajTarih: 22.04.2006 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok öyle birşey. ATV (All Terrain Vehicle) kullanacaksan ona bile A2 ehliyet gerekiyor.
Başa dön
huseyinabi Çevrimdışı huseyinabi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rmznedim
Üye
Üye

Nereden: BaRTyN

MesajTarih: 22.04.2006 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ole sacmalıkmı olur yaa!!! motor bu hero puchuda iki teker ducatısıde iki teker bana cok sacma gelıo bu muabbet!
Başa dön
rmznedim Çevrimdışı rmznedim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 22.04.2006 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorlu bisikletler için A1, Motosikletler için A2..Cezası 15 gün içerisinde ödersen 450 YTL, sonra ödesen 660 YTL..Daha geçen gün arkadaşım yakalandı ve cezayı ödeyecek..

rmznedim demiş ki:
abi ole sacmalıkmı olur yaa!!! motor bu hero puchuda iki teker ducatısıde iki teker bana cok sacma gelıo bu muabbet!

Anlayamadım Şok oldum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 22.04.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakalanana kadar yetiyormuş ama bağzı polis amcalarımız arkadaşları yakalamış ehliyet demiş bizimkilerde b ehliyet vermiş ii demiş bunada şükür diyip dikkatli kullanın deyip yollamış
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2006 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alba demiş ki:
mondialın ne ayrıcalığı varmışki.yaw
50 cc lere bile ehliyet gerekiyor

hocam yanlışım varsa düselt ama 50 cc altına yoktu sanırım ehliyet

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
0zcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2006 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen seneden beri çıkması beklenen 125 cc ye kadar olan motosikletlerin Araba ehliyeti ile kullanılmasına ait yasa henüz çıkmamıştır. Bu sene de bu yasa çıkmayabilir. Devletimiz canı ne zaman isterse bu yasayı o zaman çıkaracak herhalde!
Başa dön
0zcan Çevrimdışı 0zcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 22.04.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birtek bisiklet kullanırsın ehliyetsiz inanma bunlara sakın satmak için böle diolar
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal