Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayabusa VE R-1 DELİP geçen hangisi ......?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayabusa VE R-1 DELİP geçen hangisi ......?

Hayabusa VE R-1 DELİP geçen hangisi ......?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 21.04.2006 - 13:59    Mesaj konusu: Hayabusa VE R-1 DELİP geçen hangisi ......? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.metacafe.com/watch/104255/busa_vs_r1/

YAZIN BAKALIM DELİP geçen giden kim....? sence......?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
batuhan35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 21.04.2006 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pirates,
video yu izledım ama
sorunun cevabını bulamadım... Üzgünüm
Başa dön
batuhan35 Çevrimdışı batuhan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
smoog
Üye
Üye

Nereden: G.antep

MesajTarih: 21.04.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delip gecen hayabusa bence arka koltuk tan öyle gözüküyo Çok gülüyorum
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/gostepe

MesajTarih: 21.04.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle hayabusa zaten baska bişiyin olacagınıda sanmam Çok gülüyorum
PoRt Çevrimdışı PoRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 21.04.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçip giden hayabusa tabikide yamahanın amblemi zaten gözüküyor
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 21.04.2006 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46CeM46, amblem nerde kardeş...?
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 21.04.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amblem dediği anahtarlık olabilirmi Dil çıkarıyorum
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 21.04.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r1 in gaz kesiği aşikar..burdada delip geçen hayabusa oluyo tabeki kadrandan anlarsınız motor r1 :!: :!:

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 21.04.2006 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pirates, yamahanın amblemi var gidonda ben öyle görüyorum dikkatli bakarsan görürsün yamahanın amblemi değilsede çok benziyor Gülümsüyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 21.04.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o geçen 600RR olmalı Bravo değilsede öle deyin benim için Bravo daha önce izlemiştim sanırım yinede emeğine sağlık sağolasın Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 21.04.2006 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delen melen..... :alkış ne guzel oldu burda topicler..Kim kimi deldi ? ondan sonra spor makına camiasına laf eden cok coooook
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delecen
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 21.04.2006 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

The yamaha r1 seems so fast,until Suziki hayabusa flies by..(suziki hayabusa yanından geçene kadar yamaha r1 çok hızlı görünüyor) diye bi yazı var başta. Ayrıca adam ingilizce olarak ''bir gün r1imle son hız gidiyordum gibisinden bişey diyor.
Başa dön
delecen Çevrimdışı delecen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 21.04.2006 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o ne hayabusa nede r1 bendim o Çok gülüyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 21.04.2006 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_uR demiş ki:
o ne hayabusa nede r1 bendim o Çok gülüyorum

ybr ile anca lastik izlerinden gidersin onların Çok gülüyorum Çok gülüyorum
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.04.2006 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yep yep yep hayabusa..........................
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal