arkadaslar bıldıgınız uzere twıster almak nıyetındeyım fakat o fıyata onun ayarındabır motor da olabılır dıye dusunuyorum ve cb250 hornet buldum ama bu motoru hıc bılmıyorum bılen kullanan varsa arastırıp hemen almak ıstıyorum yardımcı olabılecek arkadaslar olursa ırtıbata gecıp goruselım.
Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 21.04.2006 - 17:16 Mesaj konusu:
hondaysa ve temizse alınır arkadaşım _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
içine sindiyse al honda sonuçta üzmez seni _________________ Kaskınız Takılı Farınız ve Yolunuz Açık Olsun
Vespa PX 200
06 YVA 04 Arh +
Deve Yavaş Gider Ama Hep Gider
butun satılık ılanlarını arastırdım ama yok malesef...cok fazla da bır bılgıye sahıp degılım bu motor hakkında ama sanırım dedıgınız gıbı turkıyede yok.. _________________ HONDA CBX 250 TWISTER
arkadaslar sanırım bırkac gune kadar motoruma kavusuyorum.bugun motora bakmaya gıdıyorum dua edın sıyah cbx twıster 2005 model 12600km de ...pazarlıgını yapıyoruz dunden berı..ınanılmaz heyecanlıyım yaa.bu arada fıyat 5400 dedı 5 e almaya calısıyoruz _________________ HONDA CBX 250 TWISTER
bilmeyen arkadaşlar bari kesin konuşmasın yok bu resimdeki 900 lük yok bu odeğil falan.. bu hornet 250.. avrupada fan kulüpleri var ve tüm dünyada hayranları.. tabi türkiyeye gelmiyor çünkü motor kültürü bizde ses çıkaran ahanda ben burdayım diyen ne olursa olsun büyük hacimli makinaya binmekten (büyük hacimli makinalara)binmeyenleride dışlamaktan ibaret...tabi hornet 250 nin sesi ni duysanız (250 cc 4 silindir 16000 devir rahat çeviriyor)...getirseler gözüm kapalı 8000ytl veririm.. ama cbx 250 ye beş kuruş vermem kalitesine göre hem parçaları hem kendisi pahalı brezilya honda dan çıkma, veeee kampana fren arkada ne işi var o motorda dedirtiyor yani cbx alma servise girdimmi bi donla çıkarsın dışarı zincir dişli takımı 450ytl civarı ve etmez benden söylemesi , jantın tanesi 1000ytl çukura sakın düşme emi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız