Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hyosung gt 650 r hakkında bilgi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hyosung gt 650 r hakkında bilgi...

hyosung gt 650 r hakkında bilgi...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 21.04.2006 - 18:47    Mesaj konusu: hyosung gt 650 r hakkında bilgi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler ismini doğrumu yanlış mı yazdığımı bilmiyorum.Bu motor hakkında bilgi almak istiyorum fiyatı diğer motorlara göre eksikleri ve artıları.Tutulan bi markamı ? Bana 12 milyar oldugunu söylediler.R6 dan iyi dediler.yarın sınava girdikten sonraki hafta motor almayı düşünüyorum.Resmi sitesinde 2 silindirli oldugunu söylüyor.' silindir olmasının eksi ve artılarını söylermisinz ?Gücü dahamı az olur.Yada performans egzosu taksam ses az mı çıkar? Tüm eksi ve artılarını sizlerden öğrenmk istiyorum.Çünkü satıcıya sorsan biberim acı demez..

Son Mesajdan 38 dakika sonra eklendi:

beyler kullanan varsa bastığı son hızı? Egsoz performansını? 0-100 km kalkış süresini? Benzin yakışını? R6 yada honda cbr 600 f ye göre eksilerini lütfen yazsın çok acill.....
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racing_7272
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.04.2006 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karbüratör olması, 2 silindir olması, bikaç eksilerden biri
Başa dön
racing_7272 Çevrimdışı racing_7272 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.04.2006 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serkan_72 dostum özellikle race makina alacaksan ve 12 milyar verebiliyorsan 4 büyüklerden şaşmamak lazım(Honda-Yamaha-Kawasaki-Suzuki) 600 F söylediklerin arasından fiyat olarak en uygun olanı,ayrıca diğerlerine göre daha konforlu,uzun yolada gelen bir makina,R6 ise tam bir racing makina fiyatı 600 f e göre daha pahalı,600 f teki konforu bulamassın,ama canavar gibi performansı olan bir motosiklet,Hyosung Gt 650 R bu makinaların yanında biraz eski teknoloji kalıyor,ayrıca kendini bu markalar gibi kanıtlamadığı gibi servis konusu da şüpheli.Hyosung GT 650 R ın hiçbirşekilde bu model ve markalardan iyi olması sözkonusu olamaz,ayrıca ucuz gözüken fiyatının makinalar özellikleri ve servis olanakları birlikte incelendiğinde diğerlerinden pahalıya geldiğini düşünüyorum, bence haketmediği bir fiyata satılıyor.GT 650 R ın R6 dan iyi olduğunu sanırım sana satıcı söyledi,malını satmak için uydurmuş dostum Dil çıkarıyorum

En son Akira tarafından 21.04.2006 - 19:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.04.2006 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akira, honda 600 f nin fiyatı yaklaşık 16 milyara yükselmiş.Onu almam biraz zor olur.Ztn banka kredisiyle alacaz.Eski fiyatına honda 600f bulma imkanımız varmı?Yamaha ödenen ötv nin 3 te 2 sini öödüyormuş.Hondanında öylle bi kampanyası yokmu?
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sx45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.04.2006 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 gün önce aldığım honda cbf500 ümü satıyorum 400 km de renk siyah. Anahtar teslim 10600 e vericem. resimleri sahibinden.com da görebilirsin.
Başa dön
sx45 Çevrimdışı sx45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lord-et
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.04.2006 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İngilizcen varsa yabancı incelemeleri oku bence, google'da bir arattırıp...

Elbette 4 büyükler kadar iyi olamaz bence de ama fiyat itibariyle bakıldığında onlardan çok da ucuz ve okuduklarım kadarıyla da gayet kaliteli bir makine...
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.04.2006 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serkan_72 Honda da öyle bir kampanya var mı bilmiyorum üstat,bir araştır istersen,hemen acilen almak istiyorsan,12-14 milyara 2003-2005 model arası 2.el temiz bir 600 F te bulabilirsin, ötv ye rağmen hala var piyasada bu fiyatlara.Kesin sıfır motor alıcam diye kararlıysan ve para biriktirme şansın varsa biraz bekleyip sonra al bence,bir kaç milyar için hyosung almaya değmez 600 F almak varken dostum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyosung ile r6 nın kıyaslamasımı?Üstelik r6 dan daha iyiymiş ölemi dediler? O bayinin önünden bile geçmeni tavsiye etmem . Baksana adam daha şimdiden resital yapmaya başlamış.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.04.2006 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2.ellerin fiyatları neden arttı anlamadım...Onlar ztn eski fiyata almışlar neden yeni fiyata göre satıyorlar kii ??? Bide ilk mesajımdaki sorduğum sorulara tam yanıt alamadım....
Başa dön
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 21.04.2006 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorduğun sorulara yanıt alman gerçekten zor ama bende 4 büyüklerden şaşma derim bende internette bakayım dedim ama nafile bulamadım sende kaç para varki onu söyle ona göre yardımcı olalım
tolga01
Üye
Üye

MesajTarih: 21.04.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 silindir - 2 silindir farkı, 110 beygirin üzerinde güçler 70 beygir civarında bir güç farkı tahayyül edebilirsin. bu seçim birazda senin beğeninle ilgili...performans eksozu takarsan tabiiki ses çıkar . düşünmen gereken konu şu hyosung bu piyasaya yeni giriyor, diğer tarafta rüştünü ispatlamış markalar var.
Başa dön
tolga01 Çevrimdışı tolga01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strops
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.04.2006 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_72, Gt 650R motoru geçen sene İzmir'deki drag yarışlarında Tek Teker Arif abi kullanıp test etti, (bu makineyle yarışmadı)
sadece test etmek için kullandı ve beğendiğini söyledi. bir arkadaşım kullanmıştı rodajı daha bitmemişti 240 km hızı görmüş Hyosung Türkiyede fazla bilinmiyor ama yakın zamanda herkez Hyosung'u bilecek bundan emin olabilirsin. Dil çıkarıyorum
Başa dön
strops Çevrimdışı strops Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
0zcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.04.2006 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyosung dünyaca tanınan bir marka, Türkiyede yeni yeni tanınmaya başlıyor. Ayrıca Güney Kore üretimi. Güney Kore, Japonya dan sonra en iyi 2. Üretim üssü. Bir çok Japon markasının üretimlerini Güney Kore altındaki ülkelere fason olarak yaptırdığını düşünürsek kalitesi meydanda Dil çıkarıyorum
Başa dön
0zcan Çevrimdışı 0zcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erdemgurkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 22.04.2006 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_72, açıkçası GT650R kullanıcısının şu an için Türkiye'de çok fazla olduğunu sanmıyorum.O yüzden sağlıklı yorum yapacak bir kişi bulmakta sorun yaşayabilirsin.Ama GT650R yerine GT650 kullanan bazı arkadaşlar var.Benim bildiğim Sinan arkadaşımız(conan81).(Zaten bu yazıyı okursa yorum yapar muhtemelen Çok gülüyorum ) Ve bu motor ile senin almayı düşündüğün 650R modeli arasında teknik anlamda çok bir fark olacağını sanmıyorum.Ben GT650 kullananların bir fikrini al derim. Dil çıkarıyorum
Başa dön
erdemgurkan Çevrimdışı erdemgurkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.04.2006 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben krediyle alacağım.Fkt 0 km alınıyor diğe biliyorum.Koc bank 1.38 faiz oranıyla veriyor.Daha düşük bildiğiniz varmı ? Peşin fiyatına alabileceğim?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bide hyosung 650 r motorunda v90 motor var .Odiğerlerinden güçlü deilmi ?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal