Tarih: 21.04.2006 - 18:47 Mesaj konusu: hyosung gt 650 r hakkında bilgi...
beyler ismini doğrumu yanlış mı yazdığımı bilmiyorum.Bu motor hakkında bilgi almak istiyorum fiyatı diğer motorlara göre eksikleri ve artıları.Tutulan bi markamı ? Bana 12 milyar oldugunu söylediler.R6 dan iyi dediler.yarın sınava girdikten sonraki hafta motor almayı düşünüyorum.Resmi sitesinde 2 silindirli oldugunu söylüyor.' silindir olmasının eksi ve artılarını söylermisinz ?Gücü dahamı az olur.Yada performans egzosu taksam ses az mı çıkar? Tüm eksi ve artılarını sizlerden öğrenmk istiyorum.Çünkü satıcıya sorsan biberim acı demez..
Son Mesajdan 38 dakika sonra eklendi:
beyler kullanan varsa bastığı son hızı? Egsoz performansını? 0-100 km kalkış süresini? Benzin yakışını? R6 yada honda cbr 600 f ye göre eksilerini lütfen yazsın çok acill.....
Tarih: 21.04.2006 - 19:19 Mesaj konusu:
Serkan_72 dostum özellikle race makina alacaksan ve 12 milyar verebiliyorsan 4 büyüklerden şaşmamak lazım(Honda-Yamaha-Kawasaki-Suzuki) 600 F söylediklerin arasından fiyat olarak en uygun olanı,ayrıca diğerlerine göre daha konforlu,uzun yolada gelen bir makina,R6 ise tam bir racing makina fiyatı 600 f e göre daha pahalı,600 f teki konforu bulamassın,ama canavar gibi performansı olan bir motosiklet,Hyosung Gt 650 R bu makinaların yanında biraz eski teknoloji kalıyor,ayrıca kendini bu markalar gibi kanıtlamadığı gibi servis konusu da şüpheli.Hyosung GT 650 R ın hiçbirşekilde bu model ve markalardan iyi olması sözkonusu olamaz,ayrıca ucuz gözüken fiyatının makinalar özellikleri ve servis olanakları birlikte incelendiğinde diğerlerinden pahalıya geldiğini düşünüyorum, bence haketmediği bir fiyata satılıyor.GT 650 R ın R6 dan iyi olduğunu sanırım sana satıcı söyledi,malını satmak için uydurmuş dostum
En son Akira tarafından 21.04.2006 - 19:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 21.04.2006 - 19:23 Mesaj konusu:
Akira, honda 600 f nin fiyatı yaklaşık 16 milyara yükselmiş.Onu almam biraz zor olur.Ztn banka kredisiyle alacaz.Eski fiyatına honda 600f bulma imkanımız varmı?Yamaha ödenen ötv nin 3 te 2 sini öödüyormuş.Hondanında öylle bi kampanyası yokmu?
Tarih: 21.04.2006 - 19:27 Mesaj konusu:
İngilizcen varsa yabancı incelemeleri oku bence, google'da bir arattırıp...
Elbette 4 büyükler kadar iyi olamaz bence de ama fiyat itibariyle bakıldığında onlardan çok da ucuz ve okuduklarım kadarıyla da gayet kaliteli bir makine... _________________ Tarihi, imkansyzlara inananlar yazar.
Tarih: 21.04.2006 - 19:35 Mesaj konusu:
Serkan_72 Honda da öyle bir kampanya var mı bilmiyorum üstat,bir araştır istersen,hemen acilen almak istiyorsan,12-14 milyara 2003-2005 model arası 2.el temiz bir 600 F te bulabilirsin, ötv ye rağmen hala var piyasada bu fiyatlara.Kesin sıfır motor alıcam diye kararlıysan ve para biriktirme şansın varsa biraz bekleyip sonra al bence,bir kaç milyar için hyosung almaya değmez 600 F almak varken dostum
Hyosung ile r6 nın kıyaslamasımı?Üstelik r6 dan daha iyiymiş ölemi dediler? O bayinin önünden bile geçmeni tavsiye etmem . Baksana adam daha şimdiden resital yapmaya başlamış.
Tarih: 21.04.2006 - 20:07 Mesaj konusu:
2.ellerin fiyatları neden arttı anlamadım...Onlar ztn eski fiyata almışlar neden yeni fiyata göre satıyorlar kii ??? Bide ilk mesajımdaki sorduğum sorulara tam yanıt alamadım....
sorduğun sorulara yanıt alman gerçekten zor ama bende 4 büyüklerden şaşma derim bende internette bakayım dedim ama nafile bulamadım sende kaç para varki onu söyle ona göre yardımcı olalım _________________ elverengin@gmail.com
4 silindir - 2 silindir farkı, 110 beygirin üzerinde güçler 70 beygir civarında bir güç farkı tahayyül edebilirsin. bu seçim birazda senin beğeninle ilgili...performans eksozu takarsan tabiiki ses çıkar . düşünmen gereken konu şu hyosung bu piyasaya yeni giriyor, diğer tarafta rüştünü ispatlamış markalar var.
serkan_72, Gt 650R motoru geçen sene İzmir'deki drag yarışlarında Tek Teker Arif abi kullanıp test etti, (bu makineyle yarışmadı)
sadece test etmek için kullandı ve beğendiğini söyledi. bir arkadaşım kullanmıştı rodajı daha bitmemişti 240 km hızı görmüş Hyosung Türkiyede fazla bilinmiyor ama yakın zamanda herkez Hyosung'u bilecek bundan emin olabilirsin.
Tarih: 22.04.2006 - 16:02 Mesaj konusu:
Hyosung dünyaca tanınan bir marka, Türkiyede yeni yeni tanınmaya başlıyor. Ayrıca Güney Kore üretimi. Güney Kore, Japonya dan sonra en iyi 2. Üretim üssü. Bir çok Japon markasının üretimlerini Güney Kore altındaki ülkelere fason olarak yaptırdığını düşünürsek kalitesi meydanda
Tarih: 22.04.2006 - 20:02 Mesaj konusu:
serkan_72, açıkçası GT650R kullanıcısının şu an için Türkiye'de çok fazla olduğunu sanmıyorum.O yüzden sağlıklı yorum yapacak bir kişi bulmakta sorun yaşayabilirsin.Ama GT650R yerine GT650 kullanan bazı arkadaşlar var.Benim bildiğim Sinan arkadaşımız(conan81).(Zaten bu yazıyı okursa yorum yapar muhtemelen ) Ve bu motor ile senin almayı düşündüğün 650R modeli arasında teknik anlamda çok bir fark olacağını sanmıyorum.Ben GT650 kullananların bir fikrini al derim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız