Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - En sonunda motoruma kavuştum. :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

En sonunda motoruma kavuştum. :)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lespaul_84
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.04.2006 - 23:25    Mesaj konusu: En sonunda motoruma kavuştum. :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar
bugünden itibaren ben de motorlandım
akşam 19:00 da motoru teslim aldık. saolsun bir arkadaşım eve kadar motoru getirdi. bayi zaten eve çok yakındı. daha sonra ben motorumu alarak bizim sitenin altındaki pek kullanılmayan gidişli gelişli kaymak gibi asfalt yola inerek baya bi orda çalıştım
abim de hayatında ilk defa motor kullandı ve çok hoşuna gitti Gülümsüyorum
ben de kask ve mont alıyorum demeye başladı. evde motora kim bincek kavgası olcak diye korkmaya başladım, hatta A2 ehliyete de yazılacak. Çok gülüyorum
motoru alınca ilk iş depoyu fulledik. kurşunsuz benzinle 27 liraya doldu.
ben de doldurduktan sonra çalışmalarım esnasında 25 km yol yaptım. biraz dur kalk çalıştım.
daha sonra siteye geldim ve güvenlik kulübesinin yanına motoru çektim. güvenlikçi abilerimiz ben daha isim koymadan motora "kara yılan" diye isim koydular Çok gülüyorum gülücektim ama gülmedim Bravo hepsi çok beğendiler. motoru getiren arkadaşım da motordan çok memnun kaldı. onun da piaggio liberty 200 ü vardı. çok rahat ve güzel olduğunu söyledi. zaten almam için beni gaza getirmişti saolsun Gülümsüyorum
motora binmekten fotoğraf çekmeye fırsat bulamadım yarın kalkar kalkmaz tekrar binicem ve fotolarını çekip buraya eklicem.
bu arada motorun ivmelenmesi de çok güzel. ayrıca ben hiç titreşim hisetmedim. bence titreşim "sıfır". düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
bu arada motorum siyah renk YAMAHA YBR 125

bir de sınavlara kasımda girip geçmeme rağmen, ehliyetimi motoru teslim almadan önce bugün elime aldımGülümsüyorum
artık herşeyim tam, çok mutluyum Gülümsüyorum
lespaul_84 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 21.04.2006 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh A2 de var ! suyundan da koy ! kim tutar seni ! hayırlı olsun arkadasım !
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 21.04.2006 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam hayırlı olsun en güzel renk siyah Allah kaza bela vermesin
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 21.04.2006 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyt bee kankammm...yakışır sana ybr falan...gidip birde kullanılmış cbr125 alacaktın demi...vala çok sevindim senin adına... :alkış
lespaul_84
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.04.2006 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim sağolun.
evet metehan abi, 2. el cbr 125 alcaktım ama şimdi iyiki de bunu almışım diyorum.
hem sıfır hem de parçaları çok ucuz ve bol.
öğrenci adamın cbr 125 parça masrafının altından kalkması zor Gülümsüyorum
yanlış anlamayın, cbr zaten sorun çıkarmaz da, ola ki ben yan yatırırım falan ondan korktum.
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.04.2006 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eh artık bu gece zor uyursun sen dostum... Hayırlı olsun, güle güle kullan... Yarın sabah olmak bilmez gece bitmez... Ne tatlı bir heyecandır o... Bence git yanında yat... Ne de olsa ilk geceniz... Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2006 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulan lespo hem sıfır hemde ybr...valla helal olsun...kalbimdekini okudun ve yaptın...kalbin kırılmasın diye bişey demiyodum...ama doğru karar...
demgah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2006 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
demgah Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erkutgurun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 21.04.2006 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok hayirli olsun arkadasim. Cok sevindim adina. Yerinde olsam sabaha kadar plan yapip uyumazdim, gerci uyuyabilecegini de zannetmiyorum sevincten. Bende uyuyamamistim gece 4'e kadar ilk motorumda.

Kazasiz belasiz gunlerde kullanman nasib olur insallah. Dil çıkarıyorum :alkış
A rh.negatif (-)
Başa dön
erkutgurun Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Gece
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.04.2006 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun sevindim kendim almis kadar.

güle güle kullan

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lespaul_84
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.04.2006 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa uyku tutmuyo zaten Çok gülüyorum
tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, çok sağolun Gülümsüyorum
erdemgurkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 22.04.2006 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lespaul_84, yeni motorunu Çok gülüyorum Çok gülüyorum kullan.Böyle güzel haberleri duyunca çok mutlu oluyorum ya.Umarım daha iyilerine daha güzellerine de binersin Dil çıkarıyorum
Başa dön
erdemgurkan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bach
Üye
Üye

MesajTarih: 22.04.2006 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lespaul_84, demek sonunda aldık haa Gülümsüyorum
adına çok sevindim. iyi günlerde kullanmanı dilerim.. görüşmek üzere
Başa dön
bach Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.04.2006 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanka daha uyuyonmu sen...hadi kalk yaaa...olmuyo böyle...en sevmediğim motor yatan motordur... Bravo gez dolan... Bravo
racingrafiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.04.2006 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeş, Abine dikkat et motoro el koymasın Çok gülüyorum

Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Başa dön
racingrafiker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.44 Saniye