Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ARKA TEKERİ KALDIRMAK İÇİN SEHPA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ARKA TEKERİ KALDIRMAK İÇİN SEHPA

ARKA TEKERİ KALDIRMAK İÇİN SEHPA
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
magnarider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: YSTANBUL-ANADOLU YAKASI

MesajTarih: 03.09.2004 - 12:02    Mesaj konusu: ARKA TEKERİ KALDIRMAK İÇİN SEHPA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,
Motoru kullanmadığım zamanlarda arka tekeri kaldırmak ve o şekilde tutmak için gereken sehpalardan nerede yaptırabilirim, aynı zamanda zincir temizlemek ve yağlamak içinde kullanacağım.
Başa dön
magnarider Çevrimdışı magnarider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 03.09.2004 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

satiliyor bunlar yaaa fazlada degil fiati Gülümsüyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
magnarider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.09.2004 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sadece demir boru kıvrılarak yapılmış buldum,2 gün sonra paslanabilir.onada 120 milyon istediler normalmidir bu fiyat?
Başa dön
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 03.09.2004 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence değil !.. Verilmez o kadar para.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 03.09.2004 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

magnarider, ben Konyadan 25 milyona aldım Gülümsüyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
magnarider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.09.2004 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbulda nereden bulabiliriz arkadaşlar
Başa dön
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 03.09.2004 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bence bi orjinalinin resmini bul. yada bir arkadaştan bulabilirsen ödünç al. git sanayiye. Aynısını yapsınlar.
üstüne bi pas boyası bi de normal boya. al sana motor kaldıracı Bravo
kawasaki636r
Üye
Üye

Nereden: KAWASAKY dünyasyndan

MesajTarih: 03.09.2004 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

valla bence bi orjinalinin resmini bul. yada bir arkadaştan bulabilirsen ödünç al. git sanayiye. Aynısını yapsınlar.
üstüne bi pas boyası bi de normal boya. al sana motor kaldıracı

bende arkadaşın dediğine katılıyorum deli paralar wermeye gerek yok sanayi deki usta daha güzelini yapacağındanda eminim
Başa dön
kawasaki636r Çevrimdışı kawasaki636r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
apollo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ist/feneryolu

MesajTarih: 03.09.2004 - 15:11    Mesaj konusu: sehpa Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kızıltopraktaki esnaf arkadaşların birinden orjinalini alırız,kromdan aynısını yapabilecek bi arkadaşım war,yaptırabiliriz istersen Dil çıkarıyorum
magnarider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.09.2004 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok apollo süper olur, ben seni ararım bu iş için..
Başa dön
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 03.09.2004 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marka Kern

79 Euro
69 Euro

Buda benim 1000rr; arkasini kaldirmak icin bunu kullaniyorum(altaki resim, yalniz benimkinin adapter i plastik degil, racing adapter, sanirim, 75 euro ya almistim, kullanimi cok rahat, tek basina fazla güc gerektirmeden hemen kaldirabiliyorsun, tavsiye ederim)

30 Euro(ilk önce bunu almistim(altaki resim). pek kullanisli degil, cok güc istiyor arkayi kaldirmak icin, geri verdim.)

74 Euro

119 Euro(ön arka)

Racing Adapter 9 euro

motorun arka masasinda racing adapter i takilacak yer yoksa, plastik ayaklik olani seciceksin.
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
magnarider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.09.2004 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper ama ben istanbulda bulamadım sadece kartalda ercan egzoz yapıyor boyasız ama dediğin gibi adapter falanda yok direk catala dayayıp kaldırıyorsun..onada 120 milyon istedi.
en son çare bu resimlerden çıktı alıp kendi motorumun ölçülerine göre sanayide yaptıracağım..
Başa dön
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 03.09.2004 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uygun fiyata yaptirabilirsen yaptir bence daha iyi, benimkinin ölcülerini istersen ölcerim yazarim sana, motorun nedir bu arada
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
magnarider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.09.2004 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HONDA MAGNA (VF 750 C), Yarın bakacağım sanayiye falan..
Başa dön
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.09.2004 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

magnarider : İstanbul da bu sehpaları sirkeciden bulabilirsin. Sağlam pazarlık yapmayı unutma ...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal