Arkadaşlar,
Motoru kullanmadığım zamanlarda arka tekeri kaldırmak ve o şekilde tutmak için gereken sehpalardan nerede yaptırabilirim, aynı zamanda zincir temizlemek ve yağlamak içinde kullanacağım.
satiliyor bunlar yaaa fazlada degil fiati _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
valla bence bi orjinalinin resmini bul. yada bir arkadaştan bulabilirsen ödünç al. git sanayiye. Aynısını yapsınlar.
üstüne bi pas boyası bi de normal boya. al sana motor kaldıracı _________________ R?zgary y?z?nde hissetmedik?e, kanatlaryn ne ?nemi var?
Kayıt: Aug 30, 2004 Mesajlar: 27 Nereden: KAWASAKY dünyasyndan
Tarih: 03.09.2004 - 15:11 Mesaj konusu:
Alıntı:
valla bence bi orjinalinin resmini bul. yada bir arkadaştan bulabilirsen ödünç al. git sanayiye. Aynısını yapsınlar.
üstüne bi pas boyası bi de normal boya. al sana motor kaldıracı
bende arkadaşın dediğine katılıyorum deli paralar wermeye gerek yok sanayi deki usta daha güzelini yapacağındanda eminim
Tarih: 03.09.2004 - 15:11 Mesaj konusu: sehpa
kızıltopraktaki esnaf arkadaşların birinden orjinalini alırız,kromdan aynısını yapabilecek bi arkadaşım war,yaptırabiliriz istersen _________________ NO RYSK NO FUN !
Tarih: 03.09.2004 - 15:34 Mesaj konusu:
Marka Kern
79 Euro
69 Euro
Buda benim 1000rr; arkasini kaldirmak icin bunu kullaniyorum(altaki resim, yalniz benimkinin adapter i plastik degil, racing adapter, sanirim, 75 euro ya almistim, kullanimi cok rahat, tek basina fazla güc gerektirmeden hemen kaldirabiliyorsun, tavsiye ederim)
30 Euro(ilk önce bunu almistim(altaki resim). pek kullanisli degil, cok güc istiyor arkayi kaldirmak icin, geri verdim.)
74 Euro
119 Euro(ön arka)
Racing Adapter 9 euro
motorun arka masasinda racing adapter i takilacak yer yoksa, plastik ayaklik olani seciceksin. _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Kayıt: Mar 31, 2004 Mesajlar: 111 Nereden: YSTANBUL-ANADOLU YAKASI
Tarih: 03.09.2004 - 15:48 Mesaj konusu:
süper ama ben istanbulda bulamadım sadece kartalda ercan egzoz yapıyor boyasız ama dediğin gibi adapter falanda yok direk catala dayayıp kaldırıyorsun..onada 120 milyon istedi.
en son çare bu resimlerden çıktı alıp kendi motorumun ölçülerine göre sanayide yaptıracağım..
Tarih: 03.09.2004 - 16:27 Mesaj konusu:
uygun fiyata yaptirabilirsen yaptir bence daha iyi, benimkinin ölcülerini istersen ölcerim yazarim sana, motorun nedir bu arada _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız