Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bayanlara gore kask

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bayanlara gore kask

Bayanlara gore kask
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cagritumer83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 23.04.2006 - 23:53    Mesaj konusu: Bayanlara gore kask Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sızcede cok hos degılmı.........

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
delikadir2006
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.04.2006 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ciddi bi şey bu ben yeni kask alıcam saçlarımı uzatıyorum. uzayınca kaska girer mi diye merak ediyodum iyi mi? Gülümsüyorum
Başa dön
delikadir2006 Çevrimdışı delikadir2006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
izzzmeil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.04.2006 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

girer sonucta sac teli ince rahatlıkla girer bence Dil çıkarıyorum
Başa dön
izzzmeil Çevrimdışı izzzmeil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ergene
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 24.04.2006 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sakat,düştüğü zaman saç takılırsa derisini yüzmezmi.
ergene Çevrimdışı ergene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oguzmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 24.04.2006 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bencede hos Gülümsüyorum :alkış
Başa dön
oguzmania Çevrimdışı oguzmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 24.04.2006 - 05:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÇOK ORJINAL olmuş bence..gerçi ilgi çeker trafikte ama güzel gerçekten..
Başa dön
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CosmiC_EnerGY
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.04.2006 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok tatlıı uzun saç sevmem ama sırf bu yüzden düşünebilrim süperr.... Çok gülüyorum
Başa dön
CosmiC_EnerGY Çevrimdışı CosmiC_EnerGY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 24.04.2006 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence orjinal bişe degil çünkü zaten bayanlara yönelik bi sıkıştırma var.bu şekilde daha kötü sıkıştırırlar...

Ama bunları biz takıp arkadan bizi sıkıştıranları ışıkta abi sen bi çeksene kenara diyebiliriz. Gülümsüyorum macera arayanlara...

Mersin MD

En son RüzGaR tarafından 24.04.2006 - 11:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.04.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayılıyorum ben size arkadaşlar ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Acaip güzel yorumlar yapısonuz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Susuyum da bari kızdırmıyım kimseyi Bravo
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.04.2006 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehehheheehe [b]ecemcan[/] nerdesin sanada alalım bunlardan...
arsenick
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Bağlarbaşı

MesajTarih: 24.04.2006 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum çok gülünç Çok gülüyorum diyorum bide havadar olur herhalde Gülümsüyorum
Deve Yavaş Gider Ama Hep Gider
Başa dön
arsenick Çevrimdışı arsenick Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
darkrider
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.04.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O delikler kaskın dinamiğini bozar, ve darbelere karşı daha dayanıksız kılar.
Başa dön
darkrider Çevrimdışı darkrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 24.04.2006 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dayanıklılıgını bi yana bırakın normal kask takınca millet bişi diyor.kız arkadaşlarımız taksa deli derler ya hu.. Çok gülüyorum kaldırmaz daha.sonra.benim torunum zamannında takarlar.. Gülümsüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kirtasiyeci
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.04.2006 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskı uzun süre takınca saçımın dipleri havasızlıktan kaşınıyordu. Çok gülüyorum
bu sayede kafa dipleride hava alır, kadın erkek, uzun-kısa saç herkes kullanmalı Dil çıkarıyorum
Başa dön
kirtasiyeci Çevrimdışı kirtasiyeci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
darkrider
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.04.2006 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Jöleli erkek saçına da bir çare bulsalar bari. Çok gülüyorum
Başa dön
darkrider Çevrimdışı darkrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal