Tarih: 24.04.2006 - 11:56 Mesaj konusu: 16.04.06 HalilRR'ın Doğum Günü Videoları
16 Nisan 2006 tarihinde yapmış olduğumuz Ayvalık Cunda gezimizde sevgili arkadaşım Halil Akkaşoğlu'na yapılan süpriz(!) doğum günü kutlamasının videolarını izlemelisiniz..HalilRR ı oynarken bir daha görme şansınız olmayabilir.
Süprizdi ama nereye kadar..Pasta erimeye başladığı için Bergama'da ormanlık alanda durup SÜPRİİİİZ yapmaya hazırlanıyorduk ki Bergamadan aramıza katılan bir arkadaşımız Halil'e "Bir doğum günü kutlaması yapılacakmış,ondan durmuşuz" demesi üzerine süprizimiz bir anda alt-üst olmuştur .. Okadar insanın içinden doğumgünü çocugunu bulup ,kutlamanın gizemini ortaya çıkaran arkadaşımızı tebrik etmek istiyorum ..Kolay değil sen git doğum günü çoçuğunu bul ve söyle
Arkadaşııım Halilciğim bu videoları eklememem için tehditler savurmuş olmasına rağmen ekliyorum efendim .Dağın başında doğum günü kutlamak herkese nasip olmaz
Videolarda Halil'in kıvrak danslarını,bunları yayınlamayın demesini Hakan'ı oynatmak için davşandan yardım istemesini bulacaksınız..Çekiniz hemen arşivinizde bulunsun
Dipnot:Davşanın bittiği topictir.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 24.04.2006 - 12:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 24.04.2006 - 12:04 Mesaj konusu:
iiki doğdun halil RR nice mdyle nice yaşlara :alkış :alkış _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Halil kardeşim de paso zeybek ağır abi Bi köçekçe falan yok muydu orda ya da silifkenin yoğurdu tarzı bişey
Nice mutlu senelere Halil kardeşim _________________
Abi sen bi kurs aldınmı yoksa doğuştanmı var bu yetenek...biz pastaları dağıtırken ne döktürmüşsün be sağolsun davşan ablamız çekmişte o kıvrak oyununu kaçırmamış olduk yanlız uzun süre akıllardan silinmeyecek bir klip olmuş. Ben derimki bu videoları benimle dans edermisin elemelerine gönderelim bence bişey çıkar. eee tabi insanın ismi halil olunca oyunlarada bi etkisi oluyor. :alkış :alkış :alkış .....görev arkadaşım halil iyki varsın seni çoook seviyoruz.
Ehhhh var yaaaa.Sende düşme elime bak yazıyom buraya.
Hayır iyi oynarım aslında zeybek havasını adımda geçiyorken hele
içinde.ÇÖKERTMEDEN ÇIKTIMDA HALİLİM
O zurnacı öylesine hızlı bir tempoda çaldıki zeybek mi oynuyom
horonmu tepiyom anlamadım.
Zeybek usulü çöküyom kalkamıyomki diğer figürdeki çökme noktası geliyo hızlı çaldıklarından.
Ama hayatım boyunca unutamayacağım bir doğum günü yaşattığınız
için hepinize teşekkür ederim tekrardan.Hiç doğum günümde 100 kişi
olmamıştı
İYİKİ VARSINIZ VE İYİKİ VAR SİZİ BANA KAZANDIRAN MD. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız