Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 16.04.06 HalilRR'ın Doğum Günü Videoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

16.04.06 HalilRR'ın Doğum Günü Videoları

16.04.06 HalilRR'ın Doğum Günü Videoları
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 24.04.2006 - 11:56    Mesaj konusu: 16.04.06 HalilRR'ın Doğum Günü Videoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16 Nisan 2006 tarihinde yapmış olduğumuz Ayvalık Cunda gezimizde sevgili arkadaşım Halil Akkaşoğlu'na yapılan süpriz(!) doğum günü kutlamasının videolarını izlemelisiniz..HalilRR ı oynarken bir daha görme şansınız olmayabilir. Çok gülüyorum

Süprizdi ama nereye kadar
..Pasta erimeye başladığı için Bergama'da ormanlık alanda durup SÜPRİİİİZ yapmaya hazırlanıyorduk ki Bergamadan aramıza katılan bir arkadaşımız Halil'e "Bir doğum günü kutlaması yapılacakmış,ondan durmuşuz" demesi üzerine süprizimiz bir anda alt-üst olmuştur .. Okadar insanın içinden doğumgünü çocugunu bulup ,kutlamanın gizemini ortaya çıkaran arkadaşımızı tebrik etmek istiyorum ..Kolay değil sen git doğum günü çoçuğunu bul ve söyle Çok gülüyorum

Arkadaşııım Halilciğim bu videoları eklememem için tehditler savurmuş olmasına rağmen ekliyorum efendim .Dağın başında doğum günü kutlamak herkese nasip olmaz

Videolarda Halil'in kıvrak danslarını,bunları yayınlamayın demesini Hakan'ı oynatmak için davşandan yardım istemesini bulacaksınız..Çekiniz hemen arşivinizde bulunsun Çok gülüyorum

Video 1
http://rapidshare.de/files/18801577/MVI_0046.rar.html

Video2
http://rapidshare.de/files/18805431/MVI_0045.rar.html

Dipnot:Davşanın bittiği topictir..

En son Rabbit tarafından 24.04.2006 - 12:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 24.04.2006 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil RR doğum günün kutlu olsun...Dil çıkarıyorum

videoyu biraz bekliycem ama...14 dakika diyo...bakalım nası atmış göbecikleri... :alkış
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 24.04.2006 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iiki doğdun halil RR nice mdyle nice yaşlara :alkış :alkış
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 24.04.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil abi geçmiş dogum gününü kutlarım :alkış

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 24.04.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil RR

nice yillara,dogum günün kutlu olsun.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

halil RR
dogum günün kutlu olsun,nice yillara.
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Ozgur72
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ksk - Yzmir

MesajTarih: 24.04.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil kardeşim de paso zeybek ağır abi Gülümsüyorum Bi köçekçe falan yok muydu orda ya da silifkenin yoğurdu tarzı bişey Gülümsüyorum
Nice mutlu senelere Halil kardeşim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2006 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fena oynamıyor valla...oralarda dümbelekçiyle kemancı nasıl buldunuz yav...canlı saz ekibi performansı...
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 24.04.2006 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğum gününüz kutlu olsun.Nice mutlu yıllara.... :alkış
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.04.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorumÇok gülüyorum yakışır halil abicimee ...........
CaVaLieRe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 24.04.2006 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim nice senelere, sağlıklı girmen dileğiyle inşallah...
memom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.04.2006 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi sen bi kurs aldınmı yoksa doğuştanmı var bu yetenek...biz pastaları dağıtırken ne döktürmüşsün be sağolsun davşan ablamız çekmişte o kıvrak oyununu kaçırmamış olduk yanlız uzun süre akıllardan silinmeyecek bir klip olmuş. Ben derimki bu videoları benimle dans edermisin elemelerine gönderelim bence bişey çıkar. eee tabi insanın ismi halil olunca oyunlarada bi etkisi oluyor. :alkış :alkış :alkış .....görev arkadaşım halil iyki varsın seni çoook seviyoruz.

Başa dön
memom Çevrimdışı memom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Gsx1300R
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.04.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilrr doğum günün kutlu olsun nice sağlık ve mutluluk dolu yıllara Dil çıkarıyorum
Başa dön
Gsx1300R Çevrimdışı Gsx1300R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 24.04.2006 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlarım dostlarım
ve kardeşlerim çok çok çok teşekkür ederim.

İyiki doğdum diyorum ama daha önemlisi ve iyisi iyiki sizde varsınız!

Gelelim Rabbit aplama Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

Gitti bütün karizma ağırlık kariyer Ağlıyorum

Hani hani koymayacaktın videoları hani yayımlamayacaktın.

Ehhhh var yaaaa.Sende düşme elime bak yazıyom buraya.

Hayır iyi oynarım aslında zeybek havasını adımda geçiyorken hele

içinde.ÇÖKERTMEDEN ÇIKTIMDA HALİLİM

O zurnacı öylesine hızlı bir tempoda çaldıki zeybek mi oynuyom
horonmu tepiyom anlamadım.

Zeybek usulü çöküyom kalkamıyomki diğer figürdeki çökme noktası geliyo hızlı çaldıklarından.

Ama hayatım boyunca unutamayacağım bir doğum günü yaşattığınız
için hepinize teşekkür ederim tekrardan.Hiç doğum günümde 100 kişi
olmamıştı Bravo

İYİKİ VARSINIZ VE İYİKİ VAR SİZİ BANA KAZANDIRAN MD.
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2006 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birdahaki sefere 101 olur................ Dil çıkarıyorum
oguzmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 24.04.2006 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler daha nice yıllara fotolar guxzel cıkmıs
Başa dön
oguzmania Çevrimdışı oguzmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal