23 Nisan Pazar sabahı saat 10:00'da klasik buluşma yeri olan TEM Çamlıca girişine ulaştığımda en ufağı 600'lük yedi süpersport oraya gelmişti bile. Onbeş-yirmi dakika kadar daha orada oyalanıp, başka kimsenin gelmeyeceğine emin olduk ve yola çıktık. İstikamet Maşukiye!
Hava kuru ama puslu, rüzgarlı ve serindi. Herhalde bayram günü olduğu için bir Pazar sabahına göre otoban pek boş sayılmazdı.
Ben eşim ve kızım ile 1500'lük makinamın direksiyonundaydım. Oğuzhan'ın yolcusu Tuğba da bizim araba tayfasına dahil oldu. ("Tuba" ise özür!) Fotoğraf çekimlerine başlandı.
Benim makina azami sürat bakımından zayıf kalmakla beraber gazcı grubunu büyük bir azimle 170-180 km/h ile takip ettik. Ancak yol koşulları yüzünden yavaşlamak zorunda kaldıkları ya da beni beklemedikleri zamanlarda arayı acımasızca açtıklarını gördük.
İlerleyen kilometrelerle beraber en başta büyük gazman Conan olmak üzere milletin havaya girmesi ile şenlik başladı. Kimi zaman gerime düşüp gaz açarak sağlı sollu akınlar yapmaları ile çoğu zaman seyyar gözlemci durumunda olduk ki gayet eğlenceliydi.
Böylelikle haftasonu gerçekleşecek MotoGP havasına hem ses, hem görüntü olarak şimdiden girmeye başladık. Hayırlı olsun.
Sabah kahvaltı etmeden çıkmıştık, Sapanca sapağından sonra açlığımız dayanılmaz bir hal aldı. Neyse hemen göl manzaralı bir kahvaltıcıya daldık, kahvaltılar edildi, çaylar çorbalar içildi, menemenler itina ile imha edildi filan. Hava hala biraz serindi, içeride oturmayı tercih ettik.
Bu noktadan sonra yine motorlar önde, biz arkada devam ederek Maşukiye'ye şelale kenarındaki bir tesise ulaştık. Araçlar parkedildi, hatıra fotoğrafları çekildi. Aşağıdakiler de bu fotoğraflar:
Arkasından derenin arka tarafında açıkhavadaki masalara yayılış, siparişlerin gelmesi, tekrar yemek aşamasına giriş:
Bu da bonus :
Oradayken Şile'ye giden diğer grup ile buluşmak için Şile rotasına geçilmesine karar verildiyse de, yola koyulunca supersportların ikidebir biten benzinlerini tamamlamak amacıyla girdiğimiz benzincide vazgeçildi, Bu benzin molası tamamen program dışı olduğu için ben son anda zar zor girmeyi başardım, gerimden gelen bir supersport ise istasyonu ıskalayıp kayboldu. Daha sonra telefonla bilgi alınıp verildi neyse ki ama grubun kopmasına mahal verilmesi çok yanlış bir hareketti. Tuğba motoruna geri döndü, vedalaşıldı.
Biz benzinlikten çıkana kadar supersportlar biranda İstanbul'a ışınlandı, biz ise günün geri kalanını değerlendirmek amacıyla turinge devam ettik. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayıt: Apr 27, 2005 Mesajlar: 606 Nereden: Istanbul - Avrupa
Tarih: 24.04.2006 - 13:14 Mesaj konusu:
abi şimdi ben bu bana carpan ve beni motorumdan ayıran ve uzun bi sürede (benim için) ayrı kalmama sebep olan adamı bu resimlerden sonra öldürürsem acaba cezam bu resimlerden dolayı af edilirmi yada indirim yaparlarmı.. yaaa yemin ediyom nefes almakta zorluk cekiyorum ben MOTORUMU İSTİYORUMMM... abi cok ii gazlamışsınız hemen akşamında conan dan haberleri aldım en kısa sürede aranıza bomba gibi döneceğim.. bu kaza nasıl bişey anlamadım yaa, manyak kendime güvenim geldi.. canım motordan inmek istemiyor.. ne oluyor bana
Tarih: 24.04.2006 - 13:33 Mesaj konusu:
Alıntı:
yeşil yanında çıkan motor sesleri orada bulunan arabaların içindekiler için çok ilginç olmuştur.
kirtasiyeci, kesinlikle. Zaten bakan bakana idi asfalt jetlerine, pardon motorlara. Gösteri gibi oldu. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Tarih: 24.04.2006 - 13:42 Mesaj konusu:
Alıntı:
hani kimse teker yapmadımı?
@ CANGO,
tekeeer, çifteeer, fotoğrafçılar uyumuş, pek çok güzel enstantaneyi es geçmişler.
Bir çok kare de boş çıkmış işin komik tarafı. Foto için tam hizalamışız arabayı, deklanşöre basılırken ivmelenip kaçmış motorcular. O fotolar çok komikti asıl. Plan var, konu gitmiş, öööööyle anlamsız karelerdi, sildim. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kartepe ye giden E.C üyelerine rastlamadınızmı, arkadaşların kartepede sucuk partisi vardı, bu kadar gazlarsanız kimseyi göremezsiniz yaw asfalt yine , ,elinize saglık. _________________ Dün geçti, yaryn ise meçhul, ?u any iyi ya?a.
Tarih: 24.04.2006 - 13:55 Mesaj konusu:
CANGO, dogri deyyon, farkındayım
Ne yapalım abi, fotoğrafçılarda sanatçı ruhu yokmuş ne yapalım. Direksiyonda olmasam ne fotolar çekerdim halbuki, ne açılar, ne planlar vardı benim bile gördüğüm. Ne diyeyim.
Ama dönerken de millet uzadı gitti, dönüşte herkesin tek tek şekilli fotoğrafını çekecek kadar şarjı kalmıştı fotoğraf makinemizin ve niyetimiz buydu. Işınlandılar diyorum ya hakikaten öyle oldu, dönerken hiç bir noktada rastlamadık kimseye, o kadar da bastım halbuki. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız