Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Moto GP'de Atatürk Kupası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Moto GP'de Atatürk Kupası

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sebnem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Izmir - Karsiyaka

MesajTarih: 24.04.2006 - 22:13    Mesaj konusu: Moto GP'de Atatürk Kupası Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TÜRKİYE Motosiklet Federasyonu (TMF) dünyanın en çok reyting alan spor organizasyonlarının başında gelen MOTO GP programına Atatürk Kupası'nı aldırdı. Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen TMF Grand Prix'sinin yerine düzenlenecek olan Atatürk Kupası için sadece Türk sporcular mücadele edecek. MOTO GP'den önce koşulacak olan Atatürk Kupası yarışına 2005 TMF Grand Prix'sinde ilk 20'ye giren sporcular katılacak.

24/04/2006

http://www.sabah.com.tr/otm107-20060424.html
"NEREYE BAKARSAN ORAYA GİDER"
Başa dön
Sebnem Çevrimdışı Sebnem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
arsenick
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Bağlarbaşı

MesajTarih: 24.04.2006 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aa ne güzel çok iyi olmuş paylaşım içinde teşekkürler :alkış
Deve Yavaş Gider Ama Hep Gider
Başa dön
arsenick Çevrimdışı arsenick Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
0zcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.04.2006 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sebnem bugünlerde haber sipikeri gibisin Dil çıkarıyorum
Başa dön
0zcan Çevrimdışı 0zcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sheker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.04.2006 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bende okudum ama saat kaçta başlarki yarış bilen biri varsa aydınlatsın lütfen ona göre erken gidelim hiçbi yarışı kaçırmayalım
Başa dön
sheker Çevrimdışı sheker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arsenick
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Bağlarbaşı

MesajTarih: 24.04.2006 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben şimdi programa baktım tmf yarışı diyo pazar günü saat 10:25 de 8 tur olacakmış
Deve Yavaş Gider Ama Hep Gider
Başa dön
arsenick Çevrimdışı arsenick Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.04.2006 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.tmf.org.tr
www.tmf.org.tr 25 karakter Çok gülüyorum
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
0zcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.04.2006 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir Moto GP' de böyle geldi geçti. Dil çıkarıyorum
Başa dön
0zcan Çevrimdışı 0zcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 01.05.2006 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim kazandı ki bu kupayı valla hiç duymadım da
Bravo
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 01.05.2006 - 05:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım icin tesekkurler :alkış
mikrop
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2006 - 05:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun süre tolga urpak ve barış tok'la mücadele eden sinan sofuoğlu aldı. Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal