Tarih: 25.04.2006 - 09:14 Mesaj konusu: Siz Bir Scooter Almak isteseniz??
siz bir scooter almak isteseniz hangisini alırdınız??Sizin gözünüzdeki en iyi scooter hangisi???Hadi bi yardım edin???? _________________ Bu motora zevk için bindik, boş durmaktan yeğdir hareket maksat gönüller çoşsun
iki üç dakika lüksümüz olsunnnn...Sagopa Kajmer
Tarih: 25.04.2006 - 09:36 Mesaj konusu:
Alıntı:
Sizin gözünüzdeki en iyi scooter hangisi
Valla benim gözümde hiç bir scooter iyisi değildir :!:
Başkalarının gözü ile bakmamı istersen; en iyisi, en pahalısı olmalıdır her halde... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 25.04.2006 - 10:36 Mesaj konusu:
maxi scooter da son nokta 650 burgman
biraz ufakta silverving 400
150cc de honda dylan süperrr,aprilia leonardo,vespa spıker
100cc emaktar BWS üstüne tanımam dağ tepe at gibi bin atla zıpla asla tık demez..
Tarih: 25.04.2006 - 10:38 Mesaj konusu:
Kymconunda 500 cc lik güzel bir scooteri var su soğutmalı adamlar 100,000 km garanti veriyorlar. _________________ Salih Sepi 04/10/1986.
Mondial 125mt´05
A RH(+) Kastamonu.
37 PK 028.
yamaha x-max bu sene ortalığı sallıyacak gibi gözüküyor.scooter için ideal bir cc 250 cc.400 ve yukarısı bana scooterda mantıksız geliyo.650 cc alacaksan nie scooter alasınki dimi yani _________________ When I go deeper I feel it better
Yamaha Fz6 Fazer 2006
maxi alacaksan... mesela 2.el alacaksan burgman vs. hiç cazip degil, o motorun aynısından asya da uretiyor artık son kasasını alsan... yine aynı. Ben Burgman ı yolda gordugumde artık anlamıyorum ayrıcalıklı bir scooter oldugunu, yeni hali daha havalı dursa da aynı eski motor!!!
Yamaha t-max veya gilera nexus nasıl fikir peki?
ben otv den hemen once aprillia atlantic istedim, alamadım-almadım arası bişi oldu kaldı. Aslında benim begendigim motor o. ama arastırdıımda distributorunun yavas oldugu, parca vb. konularda mesela piaggio ya gore daha sıkıntılı olacagımı ogrenmistim.
Ben Piaggio Liberty kullanıyorum, memnunum ama kucuk olduu icin dalga geciyorlar benle performans ve kalite acisindan oneririm, ikinci el var piyasada yeterince.
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5508 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 26.04.2006 - 23:13 Mesaj konusu:
Ben Vespa veya Honda Shadow derim. (scooter olan shadow,hani Asya 125 T nin taklit ettiği)
Yinede Scooter konusunda otorite Cumoni'dir _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Dec 27, 2005 Mesajlar: 517 Nereden: istanbul/gostepe
Tarih: 27.04.2006 - 00:39 Mesaj konusu:
valla benim gozumde hepsi kotu tabi tarz meselesi ama kesinlikle Burgman tek tercigim olurdu _________________ yavru busa GSX750F namyy deger Katana
CbR 125 R
Tarih: 27.04.2006 - 08:43 Mesaj konusu:
9hocam per formans ve görünüm istiyorsan arkadaşların dediği gibi nexus 500 ancak motordan inince kask-mont v.s. koyacak bir bagajın olamayacak aynı zamanda küçük bir performans farkı için büyük bir yakıt gider farkı ödeyeceksin, yedek parça, servis ve ikinci el değerinden hiç bahsetmiyorum keza ortada.
benim için son sürat önemli değil, otobanda atak olsun ancak 120-140 km/h benim için yeterli yakıtta cimri olsun diyorsan piagio X9 250 yi tek geçerim, gerçekten emsalleri arasında performansı en yüksek, yakıtı en düşük olan makinadır, fiyatı da makul orandadır ne en pahalı ne de en ucuz bu makinanın bana göre tek kusuru şehir dışı otobanda max suratın ort. 140 ıle sonlanması bu da bazan sollamalarda soğuk terler dökmenize neden oluyor. Eğer ben şehirler arası da gideceğim ve makinem yüksek süratte de performanslı olsun, yeterli bagaj hacmi olsun, arkasına ve/veya yanlarına da çanta bağlıyayım diyorsanız o zaman 250 cc bir makine size küçük gelecektir ve buna en yakın sizi de tatmin edecek bir üst klasman 400 cc makinelerdir. 250 cc makineler 18-22 bg arasında güç üretirken 400-500 cc makineler 35-42 bg arası güç üretebilirler.
500cc makineler genel olarak çok yakıt tüketirler içlerinde en ekonomik olanları, teknolojisi yüksek olanları ve sizi her koşulda tatmin edebilecek olduklarını düşündüklerim 400cc lik honda silverwing ve suzuki burgmandır.
ikisininde görsel albenisi yüksektir, ikinci el pazarları diğerlerine oranla daha canlıdır, yakıt tüketimleri emsallerine oranla daha düşük seviyededir,
yedek parça ve servis temini ve ücreti konusunda diğer marka ve modellere göre en avantajlı durumdadırlar, yeterli ve tatminkar bagaj hacmi ile birlikte topcase ve sidecase bağlama imkanları vardır. ikisinde de park freni mevcuttur (bilhassa italyanlar bu konuyu ihmal ederler)
v.s. v.s. ... _________________ www.otomasyonetiket.com.tr www.villalevent.com www.tuvturk.com.tr
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız