Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Siz Bir Scooter Almak isteseniz??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Siz Bir Scooter Almak isteseniz??

Siz Bir Scooter Almak isteseniz??
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tracy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 25.04.2006 - 09:14    Mesaj konusu: Siz Bir Scooter Almak isteseniz?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz bir scooter almak isteseniz hangisini alırdınız??Sizin gözünüzdeki en iyi scooter hangisi???Hadi bi yardım edin????
tracy Çevrimdışı tracy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.04.2006 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalnızca iki seçenek sunacağım ben hiç bir yorum eklemeden.

1-honda siverwing 400
2-suzuki burgman 400

umarım bu tarz bir scooter arzuluyorsundur.
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.04.2006 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sizin gözünüzdeki en iyi scooter hangisi

Valla benim gözümde hiç bir scooter iyisi değildir :!:
Başkalarının gözü ile bakmamı istersen; en iyisi, en pahalısı olmalıdır her halde... Öfkeliyim
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.04.2006 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım büyük scoter lerden bahsediyorsun suzuki burgman derim bende kullanımı daha güzel ve bence daha salam bir yapıya sahip..
Başa dön
bora_41 Çevrimdışı bora_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 25.04.2006 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yamaha majesty diyorum kesinlikle

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ben yamaha majesty diyorum kesinlikle

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 25.04.2006 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxi scooter da son nokta 650 burgman
biraz ufakta silverving 400
150cc de honda dylan süperrr,aprilia leonardo,vespa spıker
100cc emaktar BWS üstüne tanımam dağ tepe at gibi bin atla zıpla asla tık demez..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 25.04.2006 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kymconunda 500 cc lik güzel bir scooteri var su soğutmalı adamlar 100,000 km garanti veriyorlar. Şok oldum
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
scubarider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: erenköy

MesajTarih: 25.04.2006 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha x-max bu sene ortalığı sallıyacak gibi gözüküyor.scooter için ideal bir cc 250 cc.400 ve yukarısı bana scooterda mantıksız geliyo.650 cc alacaksan nie scooter alasınki dimi yani Gülümsüyorum
scubarider Çevrimdışı scubarider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
duffy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.04.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1-Burgman AN650
2-Burgman AN400

2007 Burgman'ı bekliyoruzzzz.
Mantis
Üye
Üye

MesajTarih: 26.04.2006 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piaggio beverly 500 derim
Başa dön
Mantis Çevrimdışı Mantis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Euclid
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.04.2006 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxi alacaksan... mesela 2.el alacaksan burgman vs. hiç cazip degil, o motorun aynısından asya da uretiyor artık Gülümsüyorum son kasasını alsan... yine aynı. Ben Burgman ı yolda gordugumde artık anlamıyorum ayrıcalıklı bir scooter oldugunu, yeni hali daha havalı dursa da aynı eski motor!!!
Yamaha t-max veya gilera nexus nasıl fikir peki?
ben otv den hemen once aprillia atlantic istedim, alamadım-almadım arası bişi oldu kaldı. Aslında benim begendigim motor o. ama arastırdıımda distributorunun yavas oldugu, parca vb. konularda mesela piaggio ya gore daha sıkıntılı olacagımı ogrenmistim.

Ben Piaggio Liberty kullanıyorum, memnunum ama kucuk olduu icin dalga geciyorlar benle Gülümsüyorum performans ve kalite acisindan oneririm, ikinci el var piyasada yeterince.
Başa dön
Euclid Çevrimdışı Euclid Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
benerkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 26.04.2006 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 cc istiyorsan kesinlikle Yamaha X-MAX derim. Daha büyük istersen de Gilera Nexus. Emin ol tip olarak da performans olarak da rakipsiz Göz kırpıyorum

Başa dön
benerkan Çevrimdışı benerkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 26.04.2006 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Vespa veya Honda Shadow derim. (scooter olan shadow,hani Asya 125 T nin taklit ettiği)
Yinede Scooter konusunda otorite Cumoni'dir Çok gülüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/gostepe

MesajTarih: 27.04.2006 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim gozumde hepsi kotu tabi tarz meselesi ama kesinlikle Burgman tek tercigim olurdu Dil çıkarıyorum
PoRt Çevrimdışı PoRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.04.2006 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

9hocam per formans ve görünüm istiyorsan arkadaşların dediği gibi nexus 500 ancak motordan inince kask-mont v.s. koyacak bir bagajın olamayacak aynı zamanda küçük bir performans farkı için büyük bir yakıt gider farkı ödeyeceksin, yedek parça, servis ve ikinci el değerinden hiç bahsetmiyorum keza ortada.
benim için son sürat önemli değil, otobanda atak olsun ancak 120-140 km/h benim için yeterli yakıtta cimri olsun diyorsan piagio X9 250 yi tek geçerim, gerçekten emsalleri arasında performansı en yüksek, yakıtı en düşük olan makinadır, fiyatı da makul orandadır ne en pahalı ne de en ucuz bu makinanın bana göre tek kusuru şehir dışı otobanda max suratın ort. 140 ıle sonlanması bu da bazan sollamalarda soğuk terler dökmenize neden oluyor. Eğer ben şehirler arası da gideceğim ve makinem yüksek süratte de performanslı olsun, yeterli bagaj hacmi olsun, arkasına ve/veya yanlarına da çanta bağlıyayım diyorsanız o zaman 250 cc bir makine size küçük gelecektir ve buna en yakın sizi de tatmin edecek bir üst klasman 400 cc makinelerdir. 250 cc makineler 18-22 bg arasında güç üretirken 400-500 cc makineler 35-42 bg arası güç üretebilirler.
500cc makineler genel olarak çok yakıt tüketirler içlerinde en ekonomik olanları, teknolojisi yüksek olanları ve sizi her koşulda tatmin edebilecek olduklarını düşündüklerim 400cc lik honda silverwing ve suzuki burgmandır.
ikisininde görsel albenisi yüksektir, ikinci el pazarları diğerlerine oranla daha canlıdır, yakıt tüketimleri emsallerine oranla daha düşük seviyededir,
yedek parça ve servis temini ve ücreti konusunda diğer marka ve modellere göre en avantajlı durumdadırlar, yeterli ve tatminkar bagaj hacmi ile birlikte topcase ve sidecase bağlama imkanları vardır. ikisinde de park freni mevcuttur (bilhassa italyanlar bu konuyu ihmal ederler)
v.s. v.s. ...
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal