Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SUSURLUK Motocross Yarışı ve Resimleri...(22-23 Nisan)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SUSURLUK Motocross Yarışı ve Resimleri...(22-23 Nisan)

SUSURLUK Motocross Yarışı ve Resimleri...(22-23 Nisan)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 25.04.2006 - 15:12    Mesaj konusu: SUSURLUK Motocross Yarışı ve Resimleri...(22-23 Nisan) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Balıkesir Motor Kulübünün Susurluk'ta düzenlediği TMF onaylı Mahalli Motocross yarışı
Bu yarışla çok büyük bir organizasyona imza atıldı... Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü... Bu sporla ilgilenen ve ilgilenmeyen herkesle resimleri paylaşmak istiyorum...

Yarıştan çok beni ortamın sıcaklığı çeker... Tüm yüzler tanıdık, sanki herkes toplanıp gezmeye gitmiş gibiyiz... İşte yarış ortamı...

Gece eğlencesi harikaydı sabahlara kadar sürdü...

İki minik yarışçı birbirlerine hünerlerini gösteriyorlar (oğlum) UZAY ve ASRIN....

Geleceğin Şampiyonları...
NAZLICAN Türkiye Şampiyonu, ATA ise balkan şampiyonu... :alkış :alkış

Yarıştan kareler...

Dereceye Girenler...

ATA bu sene 80cc motoruyla 125 kategorisinde abileriyle yarıştı ve
onları ezdi geçti 1. oldu... Geleceği parlak ve
TR'de bir numara olmaya tek aday ...ATA Tebrikler... :alkış :alkış
Tüm seyircilere kendini gösterdi...

Şakir Şenkalaycı yarış hakkında izlenimlerini anlatırken... Tabii ki her zaman olduğu gibi 1.lik kupası onun... :alkış

Küçük yarışçılar duygularını paylaştı...

Beraber aynı parkuru paylaştığım 11 yaşındaki NAZLICAN ve BEN...
Orada bulunuş amacımı anlatıyorum... Verdiğim mesajla misafirleri bayağı duygulandırmışım
göz yaşları sel olup akmadan konuyu kısa kestim.. (10 dk.) Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Geldik miniklerin yarışına... Maalesef 2 kişiydiler..
Gönül isterdi ki daha çok olsunlar...
Ama süperlerdi büyüklerden daha çok ilgi odağı oldular...

Sıra kupalarını almaya geldi... Gözlerindeki sevinç görülmeye değerdi... :alkış

Şimdi sıra genç yarışçılarda... Bu çocukların hepsi birbirinden değerli...
Kendilerini aşmışlar... Sakın yaşlarını ve boylarını küçümsemeyin..
Hepsi zehir gibi... Tebrik ediyorum...

Bana da yarışa katıldığım için Centilmenlik kupası verdiler...
Bebeğimle beraber aldık... Çok gülüyorum
Benim için dereceye girmek hayalden öteye geçemez...
Yapabileceğimiz tek şey yeni yetişenlere sonuna kadar destek vermektir...

Ve çok güzel bir organizasyon son buldu...
O havayı solumak ayrı bir zevkti...
Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler...

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 25.04.2006 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizi enduracılar siziii Çok gülüyorum süper olmuş resimlerde çok net çıkmış kutlarım sizi.bebiş te çok tatlı Bravo
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 25.04.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayda o kadar mesaj yazdik gönder dedik.... çalıştı çalıştı, "hiç bir post metodu seçilmedi" dedi yazdığım mesaj da kayıp.... Öfkeliyim Öfkeliyim

Selis yine ailecek güzel bir gün yaşamışsınız bize de yaşattınız burada....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.04.2006 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante yazdığın mesaj bana ulaştı teşekkür ederim... Bravo
Ailemi çok seviyorum... Dil çıkarıyorum

excavatoRR sağol seni de parkurlarda görmek isteriz... Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 25.04.2006 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimleri bizimle paylastiginiz icin size arkadaslara bol bol slmlar Almaya dan kucak dolusu slmlar
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
iskelet
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --

MesajTarih: 25.04.2006 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzelmiş yaa, hele bacaksızların yarışına ve kürsüdeki fotoğraflarına bayıldık. ellerine sağlık selis Dil çıkarıyorum nazar dualarımız seninle Gülümsüyorum
Başa dön
iskelet Çevrimdışı iskelet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 25.04.2006 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel resimler, bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 25.04.2006 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ne diyeyim.süper.parkur güzel ufak kardeşlerimiz güzel.eee herşey güzel burada.teşekkür ederiz :alkış

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cevikatmaca
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 25.04.2006 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün bisikletimle Bornova'dan Kahramanlar'a kadar motosikletçileri şöyle bir turlayıp ne var ne yok bakayım demiştim. İlk durağım da Uzay Motor oldu. Tesadüfen Susurluk fatihi (49cc) minik UZAY ile tanıştık. Kendisini tebrik ettim. Kendisini ve tüm diğer krosçuları bir kez daha kutlarım.
Başa dön
cevikatmaca Çevrimdışı cevikatmaca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.04.2006 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cevikatmaca Uzay babasına yardımcı olmayı çek seviyor... Özellikle de işin içinde motor varsa... Tanıştığınıza çok sevindim...

Buradan Kahramanlara gittiğinize göre bisikletle daha uzun yol yapıyorsunuz sanırım...Tebrik ederim... Dil çıkarıyorum

Jet Ski
Başa dön
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 26.04.2006 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir "Aferim "le mutluluğu yakalayan çocukların kendilerini ispatladıkları bir dalda ödül almaları kadar onları sevindiren ne olabilir ki..Takdir herzaman Teşvik eder.. :alkış

Paylaşım için teşekkürler..
andackaracan
Üye
Üye

MesajTarih: 26.04.2006 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bie organizasyon olmuş havada süzülenleri gördükçe yüzüm güldü.. Tebrikler... :alkış :alkış
bmw f650gs
Başa dön
andackaracan Çevrimdışı andackaracan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.04.2006 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbitim filozofum ne biçim cümle kurmuşsun... Yine kapasitemi aştı... Çok gülüyorum
Ama sen kötü bir şey demezsin... İyi dileklerin için sağ ol... Dil çıkarıyorum

Jet Ski
Başa dön
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 27.04.2006 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak ya neden kötü bir şey söyliyeyim selis, paylaşımında çocuk yarışçılar daha fazla ilgimi çekti .. Yaptıkları iş göz ardı edilmeyecek kadar özel..Onları ciddiye aldığımı ve Takdir ettiğimi belirtiyorum.. Bravo

Benim kızım henüz bisiklet bile kullanamıyor Üzgünüm
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2006 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah yaa gelemedik yaa, hüseyin abi ( neziroğlu ) sakatlığı yüzünden yarışa katılamadığı için gelemedi bizde gelemedik, güzel geçmiş, napalım bir sonrakine....

Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal