Balıkesir Motor Kulübünün Susurluk'ta düzenlediği TMF onaylı Mahalli Motocross yarışı
Bu yarışla çok büyük bir organizasyona imza atıldı... Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü... Bu sporla ilgilenen ve ilgilenmeyen herkesle resimleri paylaşmak istiyorum...
Yarıştan çok beni ortamın sıcaklığı çeker... Tüm yüzler tanıdık, sanki herkes toplanıp gezmeye gitmiş gibiyiz... İşte yarış ortamı...
Gece eğlencesi harikaydı sabahlara kadar sürdü...
İki minik yarışçı birbirlerine hünerlerini gösteriyorlar (oğlum) UZAY ve ASRIN....
Geleceğin Şampiyonları...
NAZLICAN Türkiye Şampiyonu, ATA ise balkan şampiyonu... :alkış :alkış
Yarıştan kareler...
Dereceye Girenler...
ATA bu sene 80cc motoruyla 125 kategorisinde abileriyle yarıştı ve
onları ezdi geçti 1. oldu... Geleceği parlak ve
TR'de bir numara olmaya tek aday ...ATA Tebrikler... :alkış :alkış
Tüm seyircilere kendini gösterdi...
Şakir Şenkalaycı yarış hakkında izlenimlerini anlatırken... Tabii ki her zaman olduğu gibi 1.lik kupası onun... :alkış
Küçük yarışçılar duygularını paylaştı...
Beraber aynı parkuru paylaştığım 11 yaşındaki NAZLICAN ve BEN...
Orada bulunuş amacımı anlatıyorum... Verdiğim mesajla misafirleri bayağı duygulandırmışım
göz yaşları sel olup akmadan konuyu kısa kestim.. (10 dk.)
Geldik miniklerin yarışına... Maalesef 2 kişiydiler..
Gönül isterdi ki daha çok olsunlar...
Ama süperlerdi büyüklerden daha çok ilgi odağı oldular...
Sıra kupalarını almaya geldi... Gözlerindeki sevinç görülmeye değerdi... :alkış
Şimdi sıra genç yarışçılarda... Bu çocukların hepsi birbirinden değerli...
Kendilerini aşmışlar... Sakın yaşlarını ve boylarını küçümsemeyin..
Hepsi zehir gibi... Tebrik ediyorum...
Bana da yarışa katıldığım için Centilmenlik kupası verdiler...
Bebeğimle beraber aldık...
Benim için dereceye girmek hayalden öteye geçemez...
Yapabileceğimiz tek şey yeni yetişenlere sonuna kadar destek vermektir...
Ve çok güzel bir organizasyon son buldu...
O havayı solumak ayrı bir zevkti...
Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler... _________________
Kayıt: Dec 25, 2004 Mesajlar: 631 Nereden: Almanya://Sinop
Tarih: 25.04.2006 - 16:05 Mesaj konusu:
resimleri bizimle paylastiginiz icin size arkadaslara bol bol slmlar Almaya dan kucak dolusu slmlar _________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 25.04.2006 - 21:31 Mesaj konusu:
valla ne diyeyim.süper.parkur güzel ufak kardeşlerimiz güzel.eee herşey güzel burada.teşekkür ederiz :alkış _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Bugün bisikletimle Bornova'dan Kahramanlar'a kadar motosikletçileri şöyle bir turlayıp ne var ne yok bakayım demiştim. İlk durağım da Uzay Motor oldu. Tesadüfen Susurluk fatihi (49cc) minik UZAY ile tanıştık. Kendisini tebrik ettim. Kendisini ve tüm diğer krosçuları bir kez daha kutlarım.
Bir "Aferim "le mutluluğu yakalayan çocukların kendilerini ispatladıkları bir dalda ödül almaları kadar onları sevindiren ne olabilir ki..Takdir herzaman Teşvik eder.. :alkış
Paylaşım için teşekkürler.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Çok güzel bie organizasyon olmuş havada süzülenleri gördükçe yüzüm güldü.. Tebrikler... :alkış :alkış _________________ Andac Karacan
Istanbul
andackaracan@yahoo.com
bmw f650gs
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 27.04.2006 - 08:39 Mesaj konusu:
Rabbitim filozofum ne biçim cümle kurmuşsun... Yine kapasitemi aştı...
Ama sen kötü bir şey demezsin... İyi dileklerin için sağ ol... _________________
Bak ya neden kötü bir şey söyliyeyim selis, paylaşımında çocuk yarışçılar daha fazla ilgimi çekti .. Yaptıkları iş göz ardı edilmeyecek kadar özel..Onları ciddiye aldığımı ve Takdir ettiğimi belirtiyorum..
Benim kızım henüz bisiklet bile kullanamıyor _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 27.04.2006 - 09:09 Mesaj konusu:
ah yaa gelemedik yaa, hüseyin abi ( neziroğlu ) sakatlığı yüzünden yarışa katılamadığı için gelemedi bizde gelemedik, güzel geçmiş, napalım bir sonrakine....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız