Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Burak

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Burak
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 03.09.2004 - 20:58    Mesaj konusu: Burak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burak, "BurakUSA" adiyla motosiklet.net ten gurur duydugum bir arkadasimiz.

ABD de yarislara katiliyor yeni yeni ve oldukca da basarili kendi capinda.
Onun hem biraz kendini tanitan hem de bu Pazar gunu yapilacak yarisi duyuran mesajini buraya aktariyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/viewtopic.php?t=1358

Su anda siralamadaki yeri icin
http://www.wera.com/results/2004/nfpts.html

C Superbike Novice den 6. sirada Burak i bulabilirsiniz.

DD

-----------------------------------------------------------

Kacinizin bunu izleme imkani var bilemiyorum ama yinede yazmak istedim. Eger uydu anteni olan varsa eminim bunu seyredebilirler...
Speed Channel da pazar gunu Turkiye saatiyle aksam 8 de basliyor. Ilk olarak Moto GP Portekiz ,sonra Road Atlanta Superbike(1000 cc modifiyeli motosikletler ) sonra da World Superbike yarislari. Tam 5 saat suresince motosiklet yarisi. Daha guzel bir pazar gunu olamaz herhalde biz motosikletciler icin.
Bu arada atlanta benim ikamet ettigim sehir ve yarisin yapildigi pistte 1 kez bende yaristim. Su ana kadar burada motosiklet kullandigim en hizli pist.Toplam 11 virajdan olusan yaklasik 4.5 km uzunlugunda bir yer . 8. ile 9 . viraj arasinda yaklasik 1 km lik bir duzluk var. Motosikletler en son suratine bu duzlukte ulasabiliyorlar(benim 600 cc.lik R6 yanilmiyorsam 278 km ye cikmisti). Eger seyredersiniz duzlugun sonundaki viraja dikkat edin . Butun sollamalar saglamalar orada olacaktir. Yaklasik 300 km den 80 km ye inilmesi gereken bir viraj...Ve frenaj yokus assagi olarak yapiliyor...Ilk antrenman yaptigim gun 2. turun sonunda pite cekmek zorunda kalmistim,cunku vucudum yokus assagidaki ivmelenmeye ve frenajdan dogan degisiklikleri kaldiramamisti... Pitte bir kova bulup yarim saat dinlendikten sonra gune devam edebilmistim..

Hava simdilik guzel olacaga benziyor...Umarim herkezin seyretme sansi vardir..

Bu resim 2 ay once Road Atlanta da cekildi.Lideri yakalamaya calisan gri motosiklet bendeniz...

Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 03.09.2004 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck,
Abicim cok tesekkürler sayende böyle yetenekli arkadaslarimizi taniyoruz Dil çıkarıyorum
Burak sanada basarilar diliyoruz Dil çıkarıyorum
akhilleus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR Kar?yyaka

MesajTarih: 03.09.2004 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo arkadaşa Dil çıkarıyorum
Kanalı seyretme imkanım olsaydı çok iyi olurdu tam 5 saat...Başarılar dilerim.

Bu arada Tüm listeye baktım başka türk ismi yok
Başa dön
akhilleus Çevrimdışı akhilleus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 04.09.2004 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşa başarılar Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 04.09.2004 - 02:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burak kardesimize basarilar dilerim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Yeterki biz türklerde su motor yarislarinda görünelim ..... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 04.09.2004 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne mutlu Türk üm diyene Dil çıkarıyorum
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sex-ensekiz88
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kar?yyaka

MesajTarih: 06.09.2004 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende bir yarışçı olarak Burak arkadaşımızın yurtdışında yarışlarda bizi temsil eden bir performans göstermesine çok sevindim.Keşke bizim de daha fazla yurtdışı organizasyonlarda faaliyet gösterebilme şansımız olsa.

Sana yarışlarda başarılar dilerim Burak.
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
sex-ensekiz88 Çevrimdışı sex-ensekiz88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.09.2004 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşa başarılar Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
silgar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.09.2004 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burak kardeşe başarılar dileriz... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
silgar Çevrimdışı silgar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOGOXXX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ISTANBUL / Bakyrk?y

MesajTarih: 08.09.2004 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burak arkadasımıza basarılar diliyorum. Boyle arkadaslara daha cok rastlarız ve destek olaruz umarım.
GOGOXXX Çevrimdışı GOGOXXX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VOLCANO58
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Ümraniye

MesajTarih: 08.09.2004 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burak Arkadaşımıza başarılar Türk'ün ne demek olduğunu herkese göstermesi dileğiyle Dil çıkarıyorum

TURKHOOLIGANS
Başa dön
VOLCANO58 Çevrimdışı VOLCANO58 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
burakusa
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.09.2004 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar,
desteginiz icin cok tesekkurler.. Elimden geldigince adimizi burada duyurmaya calisiyorum. Insanlarin tepkisi cok olumlu... Motosikletimin ustundeki bayra in hangi ulke oldugunu soranlar ,Turk oldugumu soyleyince cok sasiriyorlar...
Insallah onumuzdeki sezona iyi hazirlanip yine elimden geldigi kadar kendi capimda ulkemizi tanitmaya devam edecegim...

Butun motor delilerine iyi haftasonlari,
Burak 03 R6
Wera Nv#996
Başa dön
burakusa Çevrimdışı burakusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 17.09.2004 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burak gerçekten çok gurur duydum pazar günü mutlaka izlicezz Bodrum daki arkadaşlarla birlikte seni tüm kalbimizle destekliyecegiz sevgiler..
niko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.09.2004 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir türk aklına koyduğu herşeyi yapar kardeşim. Bu da sana memleket gazı olsun. Çok gülüyorum Seni canı gönülden destekliyoruz.

Birde "Motorumdaki Türk Bayrağı'nı görenler hangi ülke olduğunu soruyorlar" bu bölüm beni aciip fişekledi walla ağlayacak yer bakınıyom kendime. Sergile abi göğsünü aça aça sergile TÜRK'lüğünü. Manen yanındayız.
x_deviL_x
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa/Ynegöl

MesajTarih: 17.09.2004 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burak kardeşimize yada abimize Başarılar dilerim..!
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.35 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal