Tarih: 03.09.2004 - 20:58 Mesaj konusu: Burak
Burak, "BurakUSA" adiyla motosiklet.net ten gurur duydugum bir arkadasimiz.
ABD de yarislara katiliyor yeni yeni ve oldukca da basarili kendi capinda.
Onun hem biraz kendini tanitan hem de bu Pazar gunu yapilacak yarisi duyuran mesajini buraya aktariyorum.
Kacinizin bunu izleme imkani var bilemiyorum ama yinede yazmak istedim. Eger uydu anteni olan varsa eminim bunu seyredebilirler...
Speed Channel da pazar gunu Turkiye saatiyle aksam 8 de basliyor. Ilk olarak Moto GP Portekiz ,sonra Road Atlanta Superbike(1000 cc modifiyeli motosikletler ) sonra da World Superbike yarislari. Tam 5 saat suresince motosiklet yarisi. Daha guzel bir pazar gunu olamaz herhalde biz motosikletciler icin.
Bu arada atlanta benim ikamet ettigim sehir ve yarisin yapildigi pistte 1 kez bende yaristim. Su ana kadar burada motosiklet kullandigim en hizli pist.Toplam 11 virajdan olusan yaklasik 4.5 km uzunlugunda bir yer . 8. ile 9 . viraj arasinda yaklasik 1 km lik bir duzluk var. Motosikletler en son suratine bu duzlukte ulasabiliyorlar(benim 600 cc.lik R6 yanilmiyorsam 278 km ye cikmisti). Eger seyredersiniz duzlugun sonundaki viraja dikkat edin . Butun sollamalar saglamalar orada olacaktir. Yaklasik 300 km den 80 km ye inilmesi gereken bir viraj...Ve frenaj yokus assagi olarak yapiliyor...Ilk antrenman yaptigim gun 2. turun sonunda pite cekmek zorunda kalmistim,cunku vucudum yokus assagidaki ivmelenmeye ve frenajdan dogan degisiklikleri kaldiramamisti... Pitte bir kova bulup yarim saat dinlendikten sonra gune devam edebilmistim..
Hava simdilik guzel olacaga benziyor...Umarim herkezin seyretme sansi vardir..
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 03.09.2004 - 23:07 Mesaj konusu:
Donald_Duck,
Abicim cok tesekkürler sayende böyle yetenekli arkadaslarimizi taniyoruz
Burak sanada basarilar diliyoruz _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Tarih: 06.09.2004 - 19:19 Mesaj konusu:
Bende bir yarışçı olarak Burak arkadaşımızın yurtdışında yarışlarda bizi temsil eden bir performans göstermesine çok sevindim.Keşke bizim de daha fazla yurtdışı organizasyonlarda faaliyet gösterebilme şansımız olsa.
Arkadaslar,
desteginiz icin cok tesekkurler.. Elimden geldigince adimizi burada duyurmaya calisiyorum. Insanlarin tepkisi cok olumlu... Motosikletimin ustundeki bayra in hangi ulke oldugunu soranlar ,Turk oldugumu soyleyince cok sasiriyorlar...
Insallah onumuzdeki sezona iyi hazirlanip yine elimden geldigi kadar kendi capimda ulkemizi tanitmaya devam edecegim...
Butun motor delilerine iyi haftasonlari,
Burak 03 R6
Wera Nv#996
Burak gerçekten çok gurur duydum pazar günü mutlaka izlicezz Bodrum daki arkadaşlarla birlikte seni tüm kalbimizle destekliyecegiz sevgiler.. _________________ http://3fmotor.sahibinden.com
Bir türk aklına koyduğu herşeyi yapar kardeşim. Bu da sana memleket gazı olsun. Seni canı gönülden destekliyoruz.
Birde "Motorumdaki Türk Bayrağı'nı görenler hangi ülke olduğunu soruyorlar" bu bölüm beni aciip fişekledi walla ağlayacak yer bakınıyom kendime. Sergile abi göğsünü aça aça sergile TÜRK'lüğünü. Manen yanındayız. _________________ KORKU'lary y?z?nden insan hayatta kalyr. Korkmayansa Trenin altynda..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız