Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lastik patladı fitille tamir edildi tehlike arzedermi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lastik patladı fitille tamir edildi tehlike arzedermi

lastik patladı fitille tamir edildi tehlike arzedermi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Along
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.04.2006 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

günaydın arkadaşlar
pazartesi akşamı bakırköy incirli caddesinde bi ara sokakta ilerlerken birden pıtr pıtır bişeylerin düştügünü yada üstünden geçtigimi farkettim ben cüzdanımı yada ruhsatımı düşürdügümü sandım sonra durdum ve arkama baktım bişey göremeyince emin olmak için geri döndügümde yola atılmış bir avuç vida gördüm indim motordan aman kimseye girmesin diye Bravo ayagımla kenara topladım sonra yola devam ettim.
buraya kadar herşey normal dimi.
sabahta kalktım işe gittim akşam oldu eve dönüş için hazırlıklar yapıldı bir arkadaşımıda alıp sahil yolundan eve gitmeyi planlarkeeen noooldu.
motor bi saga bi sola kaymaya başladı ben önce yolun paket taş olmasından ve çok bozuk olmasından kaynaklandıgını sanmama ragmen asfalttada aynı şey devam etti ama hiç aklıma gelmezdiki.
kimseye girmesin dedigim vidalardan bitanesi zaten evvelsi akşamdan bana girmişti Gülümsüyorum Şok oldum ( ARKA LASTİGE YANİ) NEYSE DURUMU FARK ETTIGIMIZDE İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ.
en korktugum şey başımıza gelmiş ve lastıgımız patlamıştı. hadi buyrun...
kaldık sahil yolunun ortasında 2 km ye yakın itekleme işleminden sonra bir lastikçi buldum oto lastikçisi tabi.
oda demezmi abi sökersen yaparız lan ben lastikçi olsam sana niye geliyim dedim neyse zaten giren vida ay gibi parlarken lastigin göbeginde tornavidayla çıkartıp normalde oto lastiklerine uygulanan fitil sokma olayına girdik fitili sokmak için kullanılan aleti bilen bilir kanırta kanırta lastige sokarken sanki cigerime hançerler giriyordu canım lastigim sanki aglıyodu beee.
neyse lastige giren çıkanlardan sonra oturdum başında bi sigara yaktım o bana baktıııı ben ona itelemekten dolayı kısmi felç geçiren bileklerimide 10 dakikalık fizik tedaviden sonra yola devam ettim ve allahım şükürler olsun evime vardım.
şimdi bu minik hikayeden sonra lastige takılan o fitilin bir zararı olurmu lastigi degişmem gerekirmi yolda allah korusun gümlermi bi sorayım dedimdi arkadaşlar.
heee bu arada sanmıyorum ama olurda bu tatsız hikayeyi yola o vidaları atan şerefsiz Öfkeliyim :!: :!: :!: okursan bu yazımı seni hergün anıcam haberin olsun ve benim lastigime giren çıkan şeyler onbinmilyon kere senin tekerin varsa seninkine girsin İNSAAAALLLAH
amiiiiiiiiiiiiiiiiin
lan sıfır lastik be daha 600km yeni olduydu
benim lastigimin canı yandı kimsenin yanmasın arkadaşlar.
bide fiyatı nedir acaba bilen varmı cbr125 arka lastik .
herkese iyi sürüşler aman dikkat vidalara...

Son Mesajdan 1 saat 6 dakika sonra eklendi:

yaw kimsenin bi fikri yokmu
UYMAYANI VURUN GİTSİN ZATEN!
Başa dön
Along Çevrimdışı Along Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 26.04.2006 - 10:52    Mesaj konusu: Fitil Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Korkulu rüya görmektense fitili çıkarttır Tekirdağ'da bizim yaptığımız gibi(yanlış anlama servis imkanımız yok en yakını özen o da 90 KM) iyi bir motosiklet tamircisinde lastiği söktür ondan sonra lastikçiye git içeriden yama koydur,kafan rahat olsun Dil çıkarıyorum

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 26.04.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senınkı 125 lık ben daha once 900rr kullanıyordum zorda kaldım senın gıbı lastıge fıtıl taktırmak zorunda kaldım..sonra unuttum lastık eskıdı yenısını taktırdım yanı belkı hatalı dawrandım ama benımkınde problem yapmadıysa senınkınde yapma olasılıgı daha dusuk ıcın rahat olsun dersende soktur normal tamır ıslemı yaptır..
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.04.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normalde o fitil hiç sorun çıkartmaz sana. Ama Mrpilot un dediği gibi içini rahatlatmak bahanında içten kaynak yama yaptır derim.

Bu arada neden yanında lastik tamir spreyi taşımıyorsun ? Çok kolay bir işlemle yolda kalmaktan kurtulursun.

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 26.04.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

almanyadan XX ile 3fitil le gelen arkadasım vardı.bende 1sene fitille gezdim hemde racing le.şimdi delik eger yerebasan yerdeyse sorun olmaz hele 125lik makina o fitili attıracak sürate çıkamaz rahat ol.racing bile attıramadı yani.ama tabiki kalıcı bi atmir yaptırmakta fayda var ama ben walla lastik sökturmakten nefret ederim fitile güveniyorum hele hele tam yere basan yerdeyse bu fitil korkma atmaz.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.04.2006 - 11:12    Mesaj konusu: tamir spreyi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gece demiş ki:
normalde o fitil hiç sorun çıkartmaz sana. Ama Mrpilot un dediği gibi içini rahatlatmak bahanında içten kaynak yama yaptır derim.

Bu arada neden yanında lastik tamir spreyi taşımıyorsun ? Çok kolay bir işlemle yolda kalmaktan kurtulursun.
tamir spreyi ile ilgili olarak yüksek süratte balans bozukluğu yapmazmı Üzgünüm
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.04.2006 - 11:19    Mesaj konusu: Re: tamir spreyi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot demiş ki:
Gece demiş ki:

tamir spreyi ile ilgili olarak yüksek süratte balans bozukluğu yapmazmı Üzgünüm

Yolda kalmamak için dedim ben. Servise gidip tamir olana kadar.

Yoksa o şekilde kullanımı bende tavsiye etmiyorum Gülümsüyorum

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ergene
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 26.04.2006 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
yerebasan yerdeyse sorun olmaz hele 125lik makina o fitili attıracak sürate çıkamaz

Hocam fitilin atması değilde lastikle ilgili sorun olur olursa.Çünkü adam fitili şiş ile takıyor,bunu yaparken de lastiğe ve içindeki tellere zarar verir.Mesela tel atarsa lastik bombe yapar o zaman sekiz çizmeye başlar.
ergene Çevrimdışı ergene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 26.04.2006 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde 2 günlük lastiğe girmişti çivi.insan yeni lastiğe bişey olmaz die düşünüo ister istemez ama öle olmuyo malesef.bende fitil yapmıştım.bi sorun cıkmadı.hemde race idi makine.ama pek saglıklı değildir herhalde
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
toros
Üye
Üye

Nereden: ANTALYA Bahçelievler

MesajTarih: 26.04.2006 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum lastiğe takılan fitilli tadilat ilerleyen zamanlarda katmanların arasına hava alma ve lastiği deforme etmek gibi bir problem yaratıyor.
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 26.04.2006 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla acele yazıyorum kusura bakmayıın. bende geçen gün fitil sokturdum arka tekerleğe (scooter yani küçük lastik) ve 2 gün sonra ordan baya hava kaçırdı allahtan sanayideydim gittim yaptırdım yani o kısa süreli bişi bence ama yine sen bilirsin yama yaptırrırsan rahatgbn edersinn
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.04.2006 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimiz iki teker üzerinde emniyetle kaza yapmadan gitmek için her türlü emniyet tedbirini alıyoruz.Bunun için fitil geçici bir çözüm olmalı enkısa zamanda bu müdaheleyi güven altına almalıyız kanaatindeyim. Dil çıkarıyorum

a rh (+)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal