Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cross ve Endurocular topraga doymaya nedersiniz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cross ve Endurocular topraga doymaya nedersiniz

Cross ve Endurocular topraga doymaya nedersiniz

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 27.04.2006 - 20:00    Mesaj konusu: Cross ve Endurocular topraga doymaya nedersiniz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar 29nisan ctesi sonunda mangal partisi olan bi etaba nedersiniz,parkur cok sıkı,masukiyeden kartepekuzuyaylaya ordanda kartepe tv anten vericisinin arkasindaki dogal volkanik bolgeye.bu etabi tamamlayip 30dk molanin ardindan sapancaya sogucak yaylasina.Ordan da bizim sapancada ki bahceye,erik ve mangal partisine.Etap,bol virajli, toprak zaman zaman karli ve camur,dere gecisli,gol ve sehir manzarali.Eger ctesi bir planiniz yoksa bulusma yeri izmit bati otoban cikisi(kurucesme),istanbuldan gelecekler icin kolay bi bulusma noktasi.Gelecekler replay yapsin bakalim toplanabilecekmiyiz.
katilimci motorum skyteam st200 full modified

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 27.04.2006 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siz Kastamonuya gelin burda endura için çok güzel dağlar var. Dil çıkarıyorum
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yzglcXR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 27.04.2006 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Viper 22 iyi diyorsunda, burada endurocu cross'çu pek yok ki kardeş, gel seni enduro.club'e üye yapalım, oradaki gezilere katıl bak gör endurocuları, kartepede bu pazar toplanıp arazide gazladılar, siteye üye ol,bak dediklerime. Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
andackaracan
Üye
Üye

MesajTarih: 28.04.2006 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum pazar günü istersen beraber kerpe veya dediğin güzergahta takılabiliriz....Veya adapazarına çelikhalat arkasından gider köfte yer döneriz...
bmw f650gs
Başa dön
andackaracan Çevrimdışı andackaracan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 28.04.2006 - 23:38    Mesaj konusu: ctesi bulusabilsek iyi olurdu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ctesi bosum yeni yerler kesfetsek ii olurdu,pazar gunu de tuzla da auto-drom da IASCA ve drag day etkinligi var,oraya gidecegim ctesi gelen yok mu simdi
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 28.04.2006 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Fatsa'dayım. Offff Üzgünüm
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 28.04.2006 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viper22, topraga doymaya nedersiniz...

allah iyiliğini versin emi... Gülümsüyorum
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.04.2006 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tövbe yarabbi, başlığı görünce toplu intihar çağrısı sandım Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.04.2006 - 06:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topraginiz bol olsun arkadaşlar.

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 29.04.2006 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kastettğin böyle bi toprağa doymak olmasın da Çok gülüyorum

Selamlar..
wxt
Üye
Üye

Nereden: bingöl

MesajTarih: 29.04.2006 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bildiğiniz iyi bir motokros varmı öeneğin marka
Başa dön
wxt Çevrimdışı wxt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 29.04.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alk22 demiş ki:
Kastettğin böyle bi toprağa doymak olmasın da Çok gülüyorum

Selamlar..

alk22 süpersin kanka...bomba foto olmuş...ben doydum valla... Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal