Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 28.Nisan Akıncılar Bahar Gezilerine Devam

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

28.Nisan Akıncılar Bahar Gezilerine Devam

28.Nisan Akıncılar Bahar Gezilerine Devam

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 29.04.2006 - 09:30    Mesaj konusu: 28.Nisan Akıncılar Bahar Gezilerine Devam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

28 Nisan Cuma günü işten güç ten başımızı kaldırabilip şöyle bir bahar turu yaparlım dedik sevgili Bülent ile,yeni V –Storm ilk 1200 km yi devirmiş ancak hala ilk yağı değişmemişti,bu sebepten hızlı ve uzak olmayan bir rota düşünerek yola çıkmışken, kendimizi Edirne yakınlarında Tunca nehrinin oluşturduğu menderesleri izlediğimiz eğribük te bulduk.

Akıncı Bülent i,Sırp Sındığuı savaşının yapıldığı yerdeki Anıtın önünde görmektesiniz ,daha önce burası hakkında daha geniş anlatımda ve fotolara yer vermiştik Akıncılar gezilerinde.

Bulgaristan sınırına paralel olarak ilerliyoruz,tepelerin diğer tarafı Bulgaristan.

Bülent.

Fişre deresi.

Kusura bakmayın tüm alçak gönüllüğümlede ifade etsem Edirne miz Cennet yahu,gerçi hiçbir tarafında yalçın kayalardan oluşan dağ göremezsiniz,kurumuş sararmış bozkır göremezsiniz,keşke tüm Türkiyemizin toprakları bu kadar verimli olsa.

Geldik Dallas adını verdiğimiz bir orman içi yerine,sucuk ekmek bira üçlüsünün hatırını soralım.

Eğer sucuklarınızın zarı kolay soyulsun istiyorsanız bira ile ovuşturun,( sanırım herkes biliyordur ya)

Bir bahar gezisini böylece bitiriken,zaten yeni yeni iyileşmeye çalışıyordum,nezlem üsteledi,şimdi de günlerden cumartesi ben kuzu kuzu oturup bunları siteye yüklerken,diğer Akıncılar yeni seferler için buluştular ve yola çıkıyorlar.
Sözün özü havalara aldanmayın kendinize dikkat edin iyi giyinmeyi ihmal etmeyin.
Selamlar & Saygılar…
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erdem22
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 29.04.2006 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz. baktıkça insanın kanı kaynıyor. enduro keyfini sürmek bu olsa gerek. ders niteliğinde gezi yapmışsınız. bi nazar boncuu takın atlarınıza. Dil çıkarıyorum

nekadar ya?ly olursanyz olun birdaha asla olamayaca?ynyz kadar gençsiniz...
Başa dön
erdem22 Çevrimdışı erdem22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.04.2006 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkan geçmiş olsun, yine böceği börtüyü gezmişiniz. Bülent hemen geziden bikaç kareyi fotokritiğe göndermiştir Gülümsüyorum Maşallah işemeye bilem vstromla gidiyo heralde benden fazla kilometre yapmış. Ama baktım da Vstrom da altında mobilet gibi kalmış yahu. Bu adama özel üretim XL enduro yaptırmak lazım. Ya da goldwing paklar diyeceğim ama yollara goldwing ne mümkün... Neyse geziniz ve benzininiz bol olsun, kısa zamanda görüşmek üzere...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 29.04.2006 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir gezi yapmissiniz yine topragimi yine gördüm ya daha ne diyeyim.T-rock-ya
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.04.2006 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gezi olmuş Doğa ve dostluğunuz çok güzel.. İzmirden sevgiler..
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Edirne-Giresun

MesajTarih: 29.04.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış Alkan dün yine yapacağını yapmişsin ama bugünde senin kulağını iyice çınlattık anlayacağın Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 29.04.2006 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akıncı Bülent kardeşim 1.fotoda ezanmı okuyor yoksa uzun havamı okuyor... Çok gülüyorum

"Beniii Bulgarrr toprakklarınaaa gömüünnn hobareyyy..amannn amann..."

şeklinde bi gazelmi yoksa... Çok gülüyorum
VvalentinoO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 29.04.2006 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi harika bir gezi yapmışsınız Gülümsüyorum

nice Böyle GEzilere İnşallah Allah herkese Nasip Etsin Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 29.04.2006 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Allah iyiliğini versin seni kawa cı yapsın birder Çok gülüyorum cep tel ile konuşuyor Bülent 1. foto da.
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Selamlar...
Beytullah-Transalp
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Edirne; Çanakkale

MesajTarih: 29.04.2006 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OOOO alkancığım yine fethetmişsiniz doğayı, börtü böceği....
çok harika fotolar.........tebrikler Dil çıkarıyorum :alkış
ah ah gençliğimde giderdim oralara.... Bravo
Başa dön
Beytullah-Transalp Çevrimdışı Beytullah-Transalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 01.05.2006 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alk22 demiş ki:
mete_han, Allah iyiliğini versin seni kawa cı yapsın birder Çok gülüyorum cep tel ile konuşuyor Bülent 1. foto da.
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Selamlar...

yav hacım ne telefonu...dağlara ovalara kendinizi veriyonuz aşka geliyonuz tabi...deminki balık fotosunuda gördüm...açmışınız çilingir sofrasını Bülent kardeşimde kendini vermiş gazele... Çok gülüyorum
22somer22
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 03.05.2006 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize emeğinize motorunuza sağlık abicim
bizim oraya hakkatten bahar gelmiş beyaa. Çok gülüyorum
daha nice gezilere diyorum abicim
sabırsızlıkla bekliyorum :alkış

Başa dön
22somer22 Çevrimdışı 22somer22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal