28 Nisan Cuma günü işten güç ten başımızı kaldırabilip şöyle bir bahar turu yaparlım dedik sevgili Bülent ile,yeni V –Storm ilk 1200 km yi devirmiş ancak hala ilk yağı değişmemişti,bu sebepten hızlı ve uzak olmayan bir rota düşünerek yola çıkmışken, kendimizi Edirne yakınlarında Tunca nehrinin oluşturduğu menderesleri izlediğimiz eğribük te bulduk.
Akıncı Bülent i,Sırp Sındığuı savaşının yapıldığı yerdeki Anıtın önünde görmektesiniz ,daha önce burası hakkında daha geniş anlatımda ve fotolara yer vermiştik Akıncılar gezilerinde.
Bulgaristan sınırına paralel olarak ilerliyoruz,tepelerin diğer tarafı Bulgaristan.
Bülent.
Fişre deresi.
Kusura bakmayın tüm alçak gönüllüğümlede ifade etsem Edirne miz Cennet yahu,gerçi hiçbir tarafında yalçın kayalardan oluşan dağ göremezsiniz,kurumuş sararmış bozkır göremezsiniz,keşke tüm Türkiyemizin toprakları bu kadar verimli olsa.
Geldik Dallas adını verdiğimiz bir orman içi yerine,sucuk ekmek bira üçlüsünün hatırını soralım.
Eğer sucuklarınızın zarı kolay soyulsun istiyorsanız bira ile ovuşturun,( sanırım herkes biliyordur ya)
Bir bahar gezisini böylece bitiriken,zaten yeni yeni iyileşmeye çalışıyordum,nezlem üsteledi,şimdi de günlerden cumartesi ben kuzu kuzu oturup bunları siteye yüklerken,diğer Akıncılar yeni seferler için buluştular ve yola çıkıyorlar.
Sözün özü havalara aldanmayın kendinize dikkat edin iyi giyinmeyi ihmal etmeyin.
Selamlar & Saygılar… _________________ KaWaSaKi KLE 500
çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz. baktıkça insanın kanı kaynıyor. enduro keyfini sürmek bu olsa gerek. ders niteliğinde gezi yapmışsınız. bi nazar boncuu takın atlarınıza. _________________
nekadar ya?ly olursanyz olun birdaha asla olamayaca?ynyz kadar gençsiniz...
Tarih: 29.04.2006 - 09:44 Mesaj konusu:
Alkan geçmiş olsun, yine böceği börtüyü gezmişiniz. Bülent hemen geziden bikaç kareyi fotokritiğe göndermiştir Maşallah işemeye bilem vstromla gidiyo heralde benden fazla kilometre yapmış. Ama baktım da Vstrom da altında mobilet gibi kalmış yahu. Bu adama özel üretim XL enduro yaptırmak lazım. Ya da goldwing paklar diyeceğim ama yollara goldwing ne mümkün... Neyse geziniz ve benzininiz bol olsun, kısa zamanda görüşmek üzere...
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1134 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 29.04.2006 - 09:47 Mesaj konusu:
süper bir gezi yapmissiniz yine topragimi yine gördüm ya daha ne diyeyim.T-rock-ya _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
şeklinde bi gazelmi yoksa... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
elinize emeğinize motorunuza sağlık abicim
bizim oraya hakkatten bahar gelmiş beyaa.
daha nice gezilere diyorum abicim
sabırsızlıkla bekliyorum :alkış _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız