Tarih: 29.04.2006 - 17:03 Mesaj konusu: 7 Mayıs Sapanca Büyük Motorcu Buluşması (İPTAL OLDU)
Arkadaşlar 7 Mayıs Pazar günü Sapanca Kırkpınar Baçce cafe-restoranda büyük motorcu buluşması var. İstanbuldan motorcu arkadaşlar gelecek biz sakarya olarak ev sahibiyiz.kişibaşı 15 milyon fix yemek menüsü göl kıyısında harika bir yer sakın kaçırmayın hepinizi bekliyoruz lütfen gelenler buraya isimlerini ve nicklerini yazsınlar genelde bir sayı alınacak
Bu şekilde bir ilana MD'den kimsenin gelecegini sanmiyorum... Buyuk motorcu buluşması diyorsunuz başka bir açıklama yok... Siteye zaten 1. mesajiniz merhaba 2. mesajiniz bu... Öncelikle siteyi bir tanısaydınız keşke. _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tarih: 29.04.2006 - 22:30 Mesaj konusu: Re: 7 Mayıs Sapanca Büyük Motorcu Buluşması
nurguldemirbay demiş ki:
Arkadaşlar 7 Mayıs Pazar günü Sapanca Kırkpınar Baçce cafe-restoranda büyük motorcu buluşması var. İstanbuldan motorcu arkadaşlar gelecek biz sakarya olarak ev sahibiyiz.kişibaşı 15 milyon fix yemek menüsü göl kıyısında harika bir yer sakın kaçırmayın hepinizi bekliyoruz lütfen gelenler buraya isimlerini ve nicklerini yazsınlar genelde bir sayı alınacak
genel bi sıfır yazılır diye tahmin ediyorum _________________
Tarih: 29.04.2006 - 22:58 Mesaj konusu: Re: 7 Mayıs Sapanca Büyük Motorcu Buluşması
nurguldemirbay demiş ki:
hangi motor sitesının buyuk toplantısıymıs böyle bizim haberımız yok
büyük motorcu toplantısı vay bee , yoksa emok ordamı toplanıyor bu sene bu kadar büyük toplantıdan haberımız yok ve nedır neyın nesıdır bilgi yok sadece sapancaya gelın fıx menu 15 ytl menude neler var etkınlıkler nelerdır bilgi yok ticarı amaçlı bencede bu topik ANTE doğruları yazmıs zaten
hepinize çok teşekkür ederim.gerçekten aranıza yeni katılan bir arkadaşınıza böyle davranmanız harika.ya 4 tane motor sitesine duyuru yaptım sizin gibi karşılayan bir site olmadı daha ben mi hata ettim acaba buraya üye olmakla sakaryalı arkadaşların tavsiyesiyle üye oldum bu siteye sitedeki ardaşlarla tanışmak için sizleri de çağırmak istedim buluşmaya ama tüccarlığımız kaldı ne de bir şey.sapancada bir motorcu buluşması yapacağız.istanbuldan motosiklet.net üyesi arkadaşlar gelecek güzel bir organizasyon olsun siz de katılın istedik sadece.bu arada organizasyonla ilgili ayrınlı bilgi p.tesi verilecek ben şimdiden kısa bilgi verdim ki 1 hafta öncesinden insanların haberi olsun bu p.tesiden söylenir mi denmesin diye böyle bir şey yaptım ama pardon yanılmışım böyle bir tepki beklemiyordum açıkçası olayın içinde ticari kaygı olduğunu düşünenler buyrun baçce restoran:02645922270 paçanga böreği+pilav+patates+köfte+meşrubat ne kadarmış öğrenin 15den aşağı fiyat alırsanız ben size ısmarlayacağım.ilgi ve alakasız için benden size koca bir alkış :alkış
Hala yanlışında ısrar edip, sitemkar mesaj yazacağına önce bir yazılan mesajları ve hatanı anlamaya çalış. Diğer sitelerde bu duyurunun nasıl geliştiğini bilmiyorum beni ilgilendirmiyorda.
Bu siteye üye olan herkes daha ikinci mesajında bilmem nerede büyük motorcu buluşması var fiyat şu kadar derse tepki alır. Almaması normal değildir zaten.
Madem pazartesi detaylı açıklama yapacaktın not düşseydin. O zaman bizde beklerdik pazartesini haberimiz de olurdu.
Ayrıca büyük motorcu buluşması demişsin ama
7 mayısta
1. İzmit pistinde yarışlar başlıyor.
2. 9 Nisanda yapılamayan ikitekerin organize ettiği bahara merhaba gezisi -eğer yeni bir erteleme yememişse- yapılıyor
3. MD'den Hakkan bir MD gezisi planliyor.
4. mesajına kadar bir paintball turnuvamız vardı ama 1. ve 3. maddelerden dolayı ertelendi.
şimdi bu kadar etkinlik varken ve bunların ikisi genel etkinlikken hangi büyük buluşmadır bu?
Öncelikle üye olduğunuz siteyi bir inceleyin...
Bu lafım ise size değil:
7 mayıs'da etkinlik düzenlemek isteyenler lütfen 1. maddeyi iyi okusunlar. Bilmiyorduk bizde öğrendik.... _________________
bu siteye üye olmamın tek sebebi bu siteden de organizasyona motorcu arkadaşlar davet etmek.sadece bu amaçla siteye üye oldum ne yani 10 tane mesaj yazıp sonra mı davet etseydim.diğer tüm sitelerde üyeler benden detay istedi bazı arkadaşlar katılacağını bildirdi,bazıları ise katılmayacağını sadece bu isede ticari topic olmuş yazıları çıkmış.15 milyonun nesinden dolandırılacaksınız ki istanbuldan motosiklet.netten arkadaşlar gelecek ne güzel işte kalabalık bir motorcu toplantısı olsun istedi 7 mayısta herkes organizasyon yapabilir isteyen izmite yarışa gitsin isteyen bizim organizasyona katılsın.davet benden gelip gelmemesi sizden daha ne diyeyim
nurguldemirbay,
kimse sizi dolandiricilikla suçlamıyor. Ticari topic demek bu site üzerinden kazanç sağlamak anlamındadır. Site kurallarini olursaniz siteye sponsor olmayan özel/tüzel kişiler site üzerinden ticari reklam veremez faaliyette bulunamazlar. _________________
Tarih: 01.05.2006 - 12:38 Mesaj konusu:
Davet eden kişinin üslubu ve mesajın içeriği hatalı olabilir ama yeni bir üyenin bu şekilde terslenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca sitede buna benzer tarihi çakışan etkinliklere de rastladım. Her alanda insanları hataları yüzünden uzaklaştırmak yerine onları uyarıp kazanmaktan yanayım. Çünkü 2. si 1. sinden daha zor ve önemli _________________ Toplumlar layyk olduklary ?ekilde yönetilirler.
Adam merhaba ben "şu" yum demiş de ; arkadaşlar hoşgeldin dememiş mi laf söylemiş, eleştiri yapmış olmak için konuşmayalım
"ey MD büyük toplantı var yürüyün şuraya, fiyatlar da bu ..." Dakika bir gol bir .
Ne oluyor kardeşim kimsin ?? İn misin, cin misin ... Bir merhaba de, kendini tanıt...
Damdan düşer gibi ne oluyor yahu, insan kahvehaneden içeri girince bile bir selam verir etrafına laf edecekse de önce kendisini tanıtır Haklı eleştirilere de alınıp bozulmak cabası
Ante demiş ki:
nurguldemirbay,
Hala yanlışında ısrar edip, sitemkar mesaj yazacağına önce bir yazılan mesajları ve hatanı anlamaya çalış. Diğer sitelerde bu duyurunun nasıl geliştiğini bilmiyorum beni ilgilendirmiyorda.
.
Haklısın Ante ; ancak o sondaki "da" ayrı yazılır. Nasıl yaptın bu hatayı ?.. Sinirden elleri titremiş valla ..Muhaha muhaha .. _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
En son WHISKEY tarafından 01.05.2006 - 13:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ante, çok yanlış yapıyosunuz bence nurgul ablayı ben tanırım sakaryadan berebar aynı ortamda sayılırız hiç boyle bir karşılama beklemiyodu kendisi ayrıca zaten merhaba olayını geçti ya bu siyete yeni üye olup direk motor satıyorum diye topic açan arkadaşlar gibi yapsaydı kendini tanıttı zaten sonra duyurusunu yaptı.Bu kadar ters tepki vermeniz ben beklemezdim.Yaklaşık 1 senedir üyeyim bu siteye ve her gün giriortum konuları takip ediyorum zannedersem ilk defa haketmeyen bir kişiye bu tarz bir tepki geldi.....Çok yanlış ooldu _________________ sakarya universitesi: KYMYA
AB RH+ 18 KASIM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız