merhaba arkadaslar jınlun 250 lıge sahıbım ve modıfıye yapmaya calısıyorum deri canta ve sıs far aldım sırada yapmak ıstedıklerım koltugu derı kaplattırmak sısbarı yukseltmek ıyıbır korna bayrak dıreklerı depo ustu kılıf yapan arkadasların fıkırlerını almak ıstıyorum resım de koyarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler
Son Mesajdan 17 saat 15 dakika sonra eklendi:
yok mu arkadaslar bır fıkırı olan sızın fıkırlerınızı beklıyorum
Motor sana ozeldir dostum ya bosversene kim ne derse desin senin canin ne zaman ne yaptirmak istiyorsa yaptir gitsin... _________________ Donsuz Binilir, KASKSIZ BYNYLMEZ...
-------------------------------------------
Siyah YBR125 - 0(Rh-)
orası olede belkı bı arkadasımızın daha ıyı bır fıkrı vardır ve daha ıyı gozukur motoromuz varmı ıyı bır fıkrı olan yada motoruna yapıpta memnın kalan arkadasımız
Tarih: 01.05.2006 - 12:19 Mesaj konusu:
lizard, peki sen ne yaptın ybr ye anlatsana _________________ beyaz atly prensini bekleme, seyise razy ol yoksa ata kalyrsyn !!! turkmenaga@hotmail.com
0 543 411 03 85
bende jınlun vardı alibor1902@hotmail.com eklersen bayaa bıseyler yapmıstım hatta ben ızmıtte oturuorum motoru ankaradan gelıp aldılar dusun yanı ordan konusabılırız ıstersen uzun konusmamız gerektıınden forumu o kadar mesgul etmenın alemı yok
Modifiye sayilirmi bilmem ama guzel gorunumlu koruma demirleri taktirdim, arka canta takildi , birkac sticker yapistirdim barakuda dalis merkesinin ve enduroclub'in. Ilk firsatta da airbrush yaptirmayi dusunuyorum. _________________ Donsuz Binilir, KASKSIZ BYNYLMEZ...
-------------------------------------------
Siyah YBR125 - 0(Rh-)
kardeş bende motora koruma demiri taktırmak istiyorum ama bitürlü yapan yada satan biyer bulamadım..varmı bildiğiniz bi yer izmirde...saygılar.. _________________ Motorum İçin Tıklayın...
http://www.motordelisi.com/ftopic-50368-days0-orderasc-0.html
lizard meraba resım koyarmısın kardesım nasıl olmus bı bakalım evet arkadaslar yok mu baska ? koruma demırı buda var 40 -50 lıra arası bıse korgoyla albılırsın
Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 523 Nereden: Istanbul-Kozyatagi
Tarih: 03.05.2006 - 00:13 Mesaj konusu:
Ben bunu yaptım.. Ama boyama ve air brush la bi motor daha masraf yapıyorsun.. Eger sende maddi bi kaygı tasımıyorsan eger gitmezse bi gun dekoratif amaclı kullanırım diyorsam hiic dusunme hemen yaptır...
Ama eger bi gun satarım diyorsan hic bu kadarına kalkısma....
Hadi hayırlısı, bekliyoruz fotolarıı... _________________ 80 günde devrialem yaptym bööle "alem" görmedim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız