Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - jınlunu farklı nasıl modıfıye yaparız ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

jınlunu farklı nasıl modıfıye yaparız ?

jınlunu farklı nasıl modıfıye yaparız ?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yalibuk
Üye
Üye

MesajTarih: 30.04.2006 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaslar jınlun 250 lıge sahıbım ve modıfıye yapmaya calısıyorum deri canta ve sıs far aldım sırada yapmak ıstedıklerım koltugu derı kaplattırmak sısbarı yukseltmek ıyıbır korna bayrak dıreklerı depo ustu kılıf yapan arkadasların fıkırlerını almak ıstıyorum resım de koyarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler Bravo

Son Mesajdan 17 saat 15 dakika sonra eklendi:

yok mu arkadaslar bır fıkırı olan sızın fıkırlerınızı beklıyorum Üzgünüm
Başa dön
yalibuk Çevrimdışı yalibuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
lizard
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.04.2006 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor sana ozeldir dostum ya bosversene kim ne derse desin senin canin ne zaman ne yaptirmak istiyorsa yaptir gitsin...
Başa dön
lizard Çevrimdışı lizard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yalibuk
Üye
Üye

MesajTarih: 30.04.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orası olede belkı bı arkadasımızın daha ıyı bır fıkrı vardır ve daha ıyı gozukur motoromuz varmı ıyı bır fıkrı olan yada motoruna yapıpta memnın kalan arkadasımız ?
Başa dön
milet
Üye
Üye

MesajTarih: 30.04.2006 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu cin malına bir sey yaptırma, zaten uzerine aksesuar denilen borular vs var.
Başa dön
milet Çevrimdışı milet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deli_motorcu34
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 30.04.2006 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

milet demiş ki:
bu cin malına bir sey yaptırma, zaten uzerine aksesuar denilen borular vs var.

çin malı diye küçük görmeyelim unutmayalımki o da bi motor sevgili arkadaşımız bize danışmış böyle yorum yapmayalım yanlışsam yanlış deyin
Başa dön
deli_motorcu34 Çevrimdışı deli_motorcu34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yalibuk
Üye
Üye

MesajTarih: 01.05.2006 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok sukur ıyıkı motorum var cın falan benı ılgılendırmıyo 6000 km deyım bır problemde yok alacak arkadaslarda tavsıye ederım kararlıyım aksesuar da yapacagım yenı goruslerı fıkırlerı olan arkadaslar nerdesınız deli_motorcu34 tesekkerederım kardesım :alkış
Başa dön
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 01.05.2006 - 05:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafana göre ne istiosan yaptır ya bu zevk işi
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 01.05.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lizard, peki sen ne yaptın ybr ye anlatsana
turkmenaga Çevrimdışı turkmenaga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beckir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.05.2006 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende jınlun vardı alibor1902@hotmail.com eklersen bayaa bıseyler yapmıstım hatta ben ızmıtte oturuorum motoru ankaradan gelıp aldılar dusun yanı ordan konusabılırız ıstersen uzun konusmamız gerektıınden forumu o kadar mesgul etmenın alemı yok
Dil çıkarıyorum
Başa dön
beckir Çevrimdışı beckir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lizard
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2006 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

lizard, peki sen ne yaptın ybr ye anlatsana

Modifiye sayilirmi bilmem ama guzel gorunumlu koruma demirleri taktirdim, arka canta takildi , birkac sticker yapistirdim barakuda dalis merkesinin ve enduroclub'in. Ilk firsatta da airbrush yaptirmayi dusunuyorum.
Başa dön
lizard Çevrimdışı lizard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.05.2006 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bende motora koruma demiri taktırmak istiyorum ama bitürlü yapan yada satan biyer bulamadım..varmı bildiğiniz bi yer izmirde...saygılar..

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yalibuk
Üye
Üye

MesajTarih: 02.05.2006 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lizard meraba resım koyarmısın kardesım nasıl olmus bı bakalım evet arkadaslar yok mu baska ? koruma demırı buda var 40 -50 lıra arası bıse korgoyla albılırsın
Başa dön
Hot_Rod
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.05.2006 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben tiger a elciklerin üzerine geçirilen derilerden aldım püsküllü falan iii göründüğünü söylüyolar Gülümsüyorum
Başa dön
Hot_Rod Çevrimdışı Hot_Rod Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 03.05.2006 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bunu yaptım.. Ama boyama ve air brush la bi motor daha masraf yapıyorsun.. Eger sende maddi bi kaygı tasımıyorsan eger gitmezse bi gun dekoratif amaclı kullanırım diyorsam hiic dusunme hemen yaptır...

Ama eger bi gun satarım diyorsan hic bu kadarına kalkısma....
Hadi hayırlısı, bekliyoruz fotolarıı...
yalibuk
Üye
Üye

MesajTarih: 03.05.2006 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alestevardiya senın motoru fuarda ve kaan motoda gordum cok gusel olmus elınıze saglık Dil çıkarıyorum :alkış
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal