Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir kaza haberi daha cok uzuldummmm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir kaza haberi daha cok uzuldummmm

bir kaza haberi daha cok uzuldummmm
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
selko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.04.2006 - 09:57    Mesaj konusu: bir kaza haberi daha cok uzuldummmm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xbiker nickli kardesimiz Vural dun 29.04.2006 Kastamonu daki babasini esi ile birlikte ziyaretten Istanbula donerken benzinciye girmek icin sinyalini vermis donecekken arkadan gelen sahin marka bir arac kendisine siddetli bir sekilde carpmistir Allahtanki ikisde full koruma icindeymisler kendisi ile biraz once tel.ile gorustum bacaginda iki adet kirik ki biri celik takviyeli botun icinde olusmus esinde ise BEREKET ufak tefek siyriklar varmis her ikisinede cok gecmis olsun diyor Allahin hepimiz korumasini temenni ediyorum.....
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 30.04.2006 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahtan acil şifalar dilerim nedir bu 4 tekerlerden çektiğimiz Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yokum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2006 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlara çok geçmiş olsun. allahtan korumaları varmış. allah bilir taksi şoförünün savunması, görmedim Şok oldum , olacaktır
Başa dön
yokum Çevrimdışı yokum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 30.04.2006 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Öfkeliyim
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LASTROMANTIC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2006 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
LASTROMANTIC Çevrimdışı LASTROMANTIC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seyyttan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Düzcé!

MesajTarih: 30.04.2006 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GeÇmiş oLsun Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
trasher
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GöZtEpE

MesajTarih: 30.04.2006 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun şimdiden Üzgünüm
Başa dön
trasher Çevrimdışı trasher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cimcime
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.04.2006 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun acil şifalar
Başa dön
cimcime Çevrimdışı cimcime Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kemo
Üye
Üye

Nereden: Bornova / Yzmir

MesajTarih: 30.04.2006 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaza haberini öğrenince çok üzüldüm hafif atlatılması sevindirici yanı Vural kardeşime ve eşine büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum en kısa zamanda aramıza dönmeleri dileği ile
Başa dön
kemo Çevrimdışı kemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 30.04.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmıs olsun umarım bıran once ıyıye donerler Ağlıyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ofdmed
Üye
Üye

MesajTarih: 30.04.2006 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÇOK GEÇMİŞ olsun .Allah acil şifalar verir inşallah.

Son Mesajdan 48 saniye:

çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar verir inşallah...
Başa dön
ofdmed Çevrimdışı ofdmed Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Outcast
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 30.04.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, nedir abi bu hergün istisnasız bir kaza haberi, az kaldı vazgeçicem motor almaktan Şok oldum
Başa dön
Outcast Çevrimdışı Outcast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 30.04.2006 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, dilerim bir an evveş sağlığına kavuşur. nedir bu körlerden çektiğimiz.
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sinancem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.04.2006 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vural arkadaşımıza geçmiş olsun. Ne olacak bu dört tekerlerden çektiğimiz. Daha korkuncu 10 tekerlerden çektiğimiz ne olacak. Öfkeliyim motorla işe giderken şirketimin girişine 300mt kalmış tabii şirketim yolun sol tarfında kalıyor. Verdim sinyali sola yavaşlayacağım sola yanaşmak için. Allah inandırsın aynadan bir baktım Fatih kamyonu yapışmış 1 metre arkama korkumdan yavaşlayamıyorum sanki altına alacak. adam sağa yanaşayım yada yavaşlayayım demiyor. Baktım karşı şerit boş daldım, eger karsı şerit boş olmasa vallah durmayacaktım gidip ilerden müsait olan yerden dönecektim. Adamlar düşünmüyor vurursak nasıl zarar görürü karşımdaki diye. Öfkeliyim

fotograf+motorsiklet= sinancem
Başa dön
sinancem Çevrimdışı sinancem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rockmoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 30.04.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abime GEÇMİŞ OLSUN :!: acil şifala diliyorum
Başa dön
rockmoto Çevrimdışı rockmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal