Tarih: 30.04.2006 - 09:57 Mesaj konusu: bir kaza haberi daha cok uzuldummmm
xbiker nickli kardesimiz Vural dun 29.04.2006 Kastamonu daki babasini esi ile birlikte ziyaretten Istanbula donerken benzinciye girmek icin sinyalini vermis donecekken arkadan gelen sahin marka bir arac kendisine siddetli bir sekilde carpmistir Allahtanki ikisde full koruma icindeymisler kendisi ile biraz once tel.ile gorustum bacaginda iki adet kirik ki biri celik takviyeli botun icinde olusmus esinde ise BEREKET ufak tefek siyriklar varmis her ikisinede cok gecmis olsun diyor Allahin hepimiz korumasini temenni ediyorum..... _________________ Selcuk KOCAOGLU/IZMIR
Tarih: 30.04.2006 - 10:46 Mesaj konusu:
Kaza haberini öğrenince çok üzüldüm hafif atlatılması sevindirici yanı Vural kardeşime ve eşine büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum en kısa zamanda aramıza dönmeleri dileği ile
Tarih: 30.04.2006 - 11:22 Mesaj konusu:
vural arkadaşımıza geçmiş olsun. Ne olacak bu dört tekerlerden çektiğimiz. Daha korkuncu 10 tekerlerden çektiğimiz ne olacak. motorla işe giderken şirketimin girişine 300mt kalmış tabii şirketim yolun sol tarfında kalıyor. Verdim sinyali sola yavaşlayacağım sola yanaşmak için. Allah inandırsın aynadan bir baktım Fatih kamyonu yapışmış 1 metre arkama korkumdan yavaşlayamıyorum sanki altına alacak. adam sağa yanaşayım yada yavaşlayayım demiyor. Baktım karşı şerit boş daldım, eger karsı şerit boş olmasa vallah durmayacaktım gidip ilerden müsait olan yerden dönecektim. Adamlar düşünmüyor vurursak nasıl zarar görürü karşımdaki diye. _________________ fotograf özgürlüktür
motorsiklet özgürlüktür
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız