Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu cihazı kullanan varmı ? EKOYAK %18 tasarruf

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu cihazı kullanan varmı ? EKOYAK %18 tasarruf

Bu cihazı kullanan varmı ? EKOYAK %18 tasarruf
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.04.2006 - 14:05    Mesaj konusu: Bu cihazı kullanan varmı ? EKOYAK %18 tasarruf Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ONAYLI
% 18 MAKSIMUM YAKIT TASARRUF garantisi
Bir icat değildir, bilimsel verilerden faydalanılmış, bir uygulama tasarımıdır.
Dünya 50 yıldır kullanıyor, biz şüphe ile bakıyoruz.
ŞU ANDA BAZI ARAÇLARDA FABRİKA ÇIKIŞINDA ORJİNALDE MEVCUT, KULLANIYORUZ FAKAT KULLANDIĞIMIZIN FARKINDA DEĞİLİZ...(Amerikada 2 araç markası orijinal araç çıkışlarında bu üründen kullanmaktadır.)
Sistemin çalışma prensibini, Amerikalı uçak mühendisi Simon Ruskin 1950'li yıllarda açıklamıştır, daha sonraları geliştirilen ve değişik alanlarda faydalanılan bu bilimsel veriden yola çıkarak imal edilen EKOYAK®; yakıt içindeki hidrokarbon zincirlerini parçalayarak, para hidrojenin daha yüksek enerjili Ortho hidrojene dönüşümüne yardımcı olmaktadır. Bu dönüşümün olması için, yakıtın yeteri kadar kuvvetli bir manyetik akımdan geçmesi gerekir.
Başka bir ifade ile işin püf noktası; petrol türevi yakıtları oluşturan Hidrokarbonların (para hidrokarbon), manyetik etki ile değişen kararsız yapısından faydalanılarak, daha yanıcı daha yüksek enerji veren yeni yakıt(ortho hidrokarbon) meydana getirilmesidir. Söz konusu manyetik etki EKOYAK® tarafından yakıta uygulanmaktadır.
EKOYAK® içinde bulunan 9000 ila 12000 gauss gücünde Neodmium manyetikleri sayesinde bu görevi başarı ile yürütür. Bu işlemin tabi sonucu olarak, çok kısa süre için değişen yeni yakıtınız daha fazla enerji vereceğinden daha fazla yol gidersiniz veya ekoyaklı sistemden daha fazla ısı alacaksınız
Kullanmakla ülke ekonomisine katkıda bulunduğunuz gibi çevre kirliliğini de önlemiş olacaksınız. Unutmayın EKOYAK ın tasarruf sağlamaması mümkün değildir. "
BAKIM GEREKTİRMEZ, TAKIN VE UNUTUN... O GÖREVİNİ YILLARCA EKSİKSİZ YAPAR.
Yakıt borusu üzerine monte edildiğinden, içinden geçen yakıttaki hidrokarbonların rezonansına sebep olur. Rezonans halindeki moleküller, oksijenle birleşmeye yani yanmaya yatkınlıkları itibariyle, en yüksek enerji seviyesinde yanarak yakıttan istenilen faydayı verir. Aracınızı çalıştırdığınızda, yakıt deposundan gelen yakıt, karbüratör veya enjektörden, yanma odalarına gönderilir, burada hava içindeki oksijen ile birleşerek yanar, bu yanma işlemi ne kadar yüksek enerji vererek gerçekleşirse, yakıttan alınan verim o kadar yüksek olur ve yakıt için ödenen bedelin karşılığı o oranda alınmış olur.
Son teknoloji ürünü olan günümüz araçlarında kullanılan yakıttan en üst düzeyde fayda sağlandığı inkar edilemez bir gerçektir, fakat petrol ürünlerinde parahidrokarbonların daha yüksek enerjili, Ortho hidrokarbonlara dönüştürülerek depolanmasının teknolojik olarak imkansız olması nedeni ile petrol şirketleri bu dönüşümü yaparak yakıt satamazlar, ancak para hidrokarbon içeren yakıt -273 derece ye kadar soğutularak veya 9000-12000 gauss manyetik alan etkisi ile çok kısa bir süre için Ortho hidrokarbon içeren yakıt haline geçer. işte EKOYAK® bu dönüşümü yaparak yakıt pompanıza yakıtınızı hazırlar.
Yakıt EKOYAK® içinden geçerken, yanmaya hazırlanır, yanma odalarına gittiğinde, yanma en yüksek enerji ile gerçekleşir, verim artar, motor çalışma ısısı düşer, daha az ısınan yağ incelmez, vasfını kaybetmez.
Çevreye olan katkınızı anlamak isterseniz, EKOYAK® takmadan ölçtürdüğünüz eksoz gazlarını, EKOYAK® taktıktan 2000 km sonra tekrar ölçtürdüğünüzde şaşırtıcı sonuçlar alacaksınız.
Eğer EKOYAK ın 2 yıl içinde arızalanmasından şüpheniz olursa, geri verebilirsiniz.Sanayi ve Ticaret Bakanlığı garanti belgesinde belirtildiği gibi yenisi ile değiştirilecektir.
MONTAJI ÇOK KOLAY
Yakıt borusu veya enjektöre yakıt taşıyan besleme borusu (motor çalışırken soğuk olan) üzerinde, yakıt pompası, enjektör veya karbüratörden önceki en uygun yere plastik kelepçeler yardımı ile dıştan monte edilir.
TAKMADAN YAPILAN EMISSION TEST ÇALIŞMASI
Rölantide 2500 devirde
Hidrokarbon 97.5 14.4
Karbondioksit 15.45 15.65
Karbonmonoksit 0.08 0.03
Oksijen 5.50 3.50
EKOYAK MONTAJINDAN SONRA Rölantide 2500 devirde
Hidrokarbon 16.5 8.0
Karbondioksit 15.42 15.00
Karbonmonoksit 0.01 0.01
Oksijen 5.72 5.85
MOTORSİKLETLER İÇİN UYGUNDUR.
2500 CC-4000 CC ARASI MOTOR SEÇENEKLERİ İÇİN UYGUN ÜRÜNÜ İÇİN Ekoyak % 18 Yakıt Tasarruf Aparatı Yüzyılın Buluşu 2500-400 CC 092072
1000 CC -2500 CC ARASI MOTOR SEÇENEKLERİ İÇİN Ekoyak % 18 Yakıt Tasarruf Aparatı Yüzyılın Buluşu 092070
4000 CC BİNEK OTOMOBİLLER İÇİN Ekoyak % 18 Yakıt Tasarruf Aparatı Yüzyılın Buluşu 4000 cc üzeri 092072
İSİMLİ ÜRÜNE BAKABİLİRSİNİZ

Varmı bu aleti alip kullanan. ???

Bilgi işlemde çalışırken buna benzer mıknatısları ekran kablolarının üstüne takardık. Acaba onlardan taksak aynı isi görürmü Gülümsüyorum

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rockmoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 30.04.2006 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ilk defa duyuyorum süpiş bişimiş yaf büyük motorum olursa takarım :alkış
Başa dön
rockmoto Çevrimdışı rockmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ibrahim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: malatya MERKEZ

MesajTarih: 30.04.2006 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim aracta var ama cok bi faydasini goremedim
Başa dön
Ibrahim Çevrimdışı Ibrahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sinancem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.04.2006 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim 77 chevrolet var orjinal amerikan öyle daewo bozması değil. onda yoktu demekki bizim araba o 2 markadan biri değil:) boşverin böyle şeyleri herkez bir ürün çıkardımı hemen diyo" yüzyılın icadı, yok amerikada kullanılıyo 50 den beri" restore diye bir katkı maddeside vardı oda ilk çıktığında aynı sloganı kullanmıştı, bir kullandık nerdeyse motor yanıyordu Gülümsüyorum) tabi biz direk karbüratöre dökmüştük salaklıkya Çok gülüyorum ama inanmıyom böyle şeyleri. Dediği gibi olsa araba firmaları üretim aşamasında kullanırlardı, adamlar nasıl en az maliyetle en fazla verimi alırız diye araştırıyorlar. Arge sistemlerini kurmuşlar ve milyonlarca euroluk araştırmalar yapıyorlar. Bence boşuna yatırım yapıyorlar EKOYAK başvursalarya Gülümsüyorum

fotograf+motorsiklet= sinancem
Başa dön
sinancem Çevrimdışı sinancem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 30.04.2006 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende zamanında almıştım bu cihazdan, geri alma garantisi vardı, bir fayda hissetmeyince geri vereyim dedim evrağını bulamayınca olmadı ne yazıkki, sonrada kayboldu gitti... bu mıknatıs eğer dediği işi yapıyor ise bile bunun çok kısa bir süre için olabileceği kanaatindeyim, dolayısı ile enjektör veya karbüratörlere çok yakın olması gerekir. birde o testleri ben yapmak isterdim aynı sonuçlar çıkarmıydı acaba Çok gülüyorum
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 30.04.2006 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uyduruk seyler bunlar... Yalan dolan. Öfkeliyim
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
ulubatli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 30.04.2006 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi eğer bir mıknatıstan geçirince yakıtı, %18 daha fazla güç verir hale geliyorsa bizim petrol şirketleri 98 oktan için boşuna kıçını yırtıyor Çok gülüyorum Geçir mıknatıstan, olsun sana 118 oktan Çok gülüyorum
Başa dön
ulubatli Çevrimdışı ulubatli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
borabey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.04.2006 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Uyduruk seyler bunlar... Yalan dolan. Öfkeliyim
buna benzer bir ürünü arabamda kullanmıştım 86m535i yakıt tüketimimde ayarların tam ve eksizsiz olmasına rağmen kaydadeğer bir gelişme göstermemişti yani dd amcanın söyledikleri doğru
Başa dön
borabey Çevrimdışı borabey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
basaro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2006 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gece valla doğruysa beraber alak baba beeee
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.04.2006 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Basaro bana pek dogruluk payı yok gibi geldi lakin üniv. onay felan kafa karıştırıyor.

du bakalim

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 30.04.2006 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üniversite onayı almak iş değil ki, at sakalı neyi istiyorsan onaylasınlar.
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.04.2006 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madd demiş ki:
Üniversite onayı almak iş değil ki, at sakalı neyi istiyorsan onaylasınlar.

Hayir dedigin gibi degil. Universiteden onay almak ciddi istir. Ve tabii ki mumkun ama "neyin" onayi alinmis belli mi?

Laboratuvar deneyleri ogretim uyelerince yapilmis ve bu cihazin %bilmemkac yakit tasarrufu sagladigi tespit edilmis mi? Var mi boyle bir rapor ortada??

Herseyde once Gazi Universitesinde tasit teknigi kursusu-departmani, tasit laboratuvari var mi?

%18 yakit tuketimi yurt capinda milyarlarca dolar mertebesindedir. Oyle bir sey olsa butun tasitlara takilmasini kanunen mecbur hale getirirler...

Amerika da EPA, bu turden onlarca cesit yakit tasarrufu sagladigi iidia edilen urunu test ediyor... Bu cihazlarin hic bir ise yaramadigi da yillardir biliniyor.

Buyrun kendiniz bakin : http://www.ftc.gov/bcp/conline/pubs/autos/gasave.htm

Devices Tested by EPA
The following list categorizes various types of "gas-saving" products, explains how they're used and gives product names. Those with asterisks may save measurable, but small, amounts of gas. All others have been found not to increase fuel economy.
.........8<.....

Fuel Line Devices (magnets). These magnetic devices, clamped to the outside of the fuel line or installed in the fuel line, claim to change the molecular structure of gasoline.

The EPA has evaluated: PETRO-MIZER; POLARION-X; Super-Mag Fuel Extender; Wickliff Polarizer [fuel line magnet/intake air magnet].

------------------

Yakit tasarrufu istiyorsaniz, motosikletinizi bakimli tutun ve sag bileginize hakim olun... Bunun baska yolu yok.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Madd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2006 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald Baba, ben Türkiye'den bahsediyorum, sen takip etmiyorsundur tabii oradan da, uzun zamandır buradaki TV reklamlarında nelere onay verdiklerini bir görsen... Çok gülüyorum
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.05.2006 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madd, Universite sen neyi sorarsan ona cevap verip onu onaylar.

Sen benim ne demek istedigimi anlamadin, onun icin "neyi" onaylamis diye sordum. Ornegin bu yakit tasarruf cihazinin sagliga zararli elektromanyetik alani var midir diye sorarsin, onlar da bakar "Hayir yok" diye onay verir. Sen de gider "bilmemne universitesinden onayli" dersin... Nesi onayli diye kimse sormaz... Herkes o sey in gercek amacinin tam olarak yerine getirildiginin, fonksiyonunun onaylandigini sanir.

Ucuz uckagitlar bunlar.

Bahsi gecen cihazin icten yanmali motorlarda %18 yakit (benzin) tasarrufu sagladigini ITU Tasit teknigi Laboratuvari test edip onaylasin butun forumlarda imzama koyarak reklamini bizzat yaparim. 100 tane de siparis verip ese dosta dagitirim... Çok gülüyorum
Başa dön
Madd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.05.2006 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak o konuda haklısın üstad, o açıdan bakmadım ben olaya. Tabii, reklamcılık bir noktada tamamen üçkağıda dayalı bir sektör, o yüzden numarası bitmez...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal