Moto Gp nın 5 eylül de Portekiz de yapılan ayağı çekişmeli başladı.İlk turda Max Biaggi Caprirossi'ye arkadan çarparak düştü.8.Turda bu yarış için kendine spiderman kostumu yaptıran ve motorunuda aynı şekilde boyattıran M. Melandiri düştü.Çek ayağının birincisi Sete Giberneuo yarışı 4.olarak bitirdi.Yarışı Rossi tekteker yaparak finiş çizgisini bitirerek kazandı :dans: .Arkasından Makoto Tamada da tek teker yaparak çizgiyi geçti.
Yarış sonuçları:
1. Valentino Rossi (Ita) Yamaha 46mins 34.911secs
2. Makoto Tamada (Jpn) Honda 46:40.022
3. Alex Barros (Bra) Honda 46:43.068
4. Sete Gibernau (Sp) Honda 46:43.223
5. Carlos Checa (Sp) Yamaha 46:52.877
6. John Hopkins (USA) Suzuki 46:53.542
7. Loris Capirossi (Ita) Ducati 46:58.581
8. Troy Bayliss (Aus) Ducati 47:00.037
9. Colin Edwards (USA) Honda 47:00.522
10. Norick Abe (Jpn) Honda 47:01.638
250cc
1. Toni Elias (Sp) Honda 44 mins 23.399secs
2. Sebastian Porto (Arg) Aprilia 44:23.722
3. Randy De Puniet (Fra) Aprilia 44:33.317
4. Daniel Pedrosa (Sp) Honda 44:333.334
5. Alex De Angelis (S Marino) Aprilia 44:44.840
125cc
1. Hector Barbera (Sp) Aprilia 41mins 01.272secs
2. Mika Kallio (Fin) KTM 41:01.423
3. Jorge Lorenzo (Sp) Derbi 41:10.096
4. Pablo Nieto (Sp) Aprilia 41:10.160
5. Alvaro Bautista (Sp) Aprilia 41:10.938
Puanlama
1. Rossi 209 puan
2. Gibernau 180
3. Biaggi 158
4. Edwards 111
5. Barros 102
6. Checa 93
7. Tamada 89
8. Capirossi 84
9. Hayden 83
10. Melandri 64
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Şu yarışları bi izleyebilsem iyi olacak ama izliyemiyoruz işte.
Eurosport veriyor yarışları. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
auslander, :md: Aklından bile geçirme falcı büyücü seni..Başarısını çekemiyon sen kıskanç _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 06.09.2004 - 21:11 Mesaj konusu:
:-D yalnız büyücü kankalardan Makbas aylardır piyasada yok :-D .
Makbasdan haber alan var mı _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Walla yarış süper oldu 1-2 arasında çekişme olmasada 3-4 ve 5-6 sıralar sürekli hareketliydi. Biaggiye yazık oldu Loris biaggiyide kendinide yaktı eğer capriosiiye çarpmasaydı biaggii tam virajda stoppie yapmış gibi olucaktı ama şans işte Bu arada tamada tek teker yapmadı yaws finishi geçerken sadece Rossi yaptı diye hatırlıyorum ben
Zerocool, Allahtan Hakan ve kızım vardı yanımda..Tamada da tek teker bitirdi yarışı. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Zerocool, Aynen diyorum Rossi hiç zorlanmadı Seteyide acık farkla geçti.Max e cok üzüldüm ..yarışa devam etmeye çalıştı ama motoru kaldıramdı çok heyecan yaptı yahuuu Melandiriye ayrı üzüldüm..yazık kazanın şokuyla kalkıp motorun parçalarını topladı.... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 07.09.2004 - 09:49 Mesaj konusu:
Makbaş ile görüştüm, Himalayalar da inziva ya çekilmiş, Bir dahaki yarışta Rossi ye selamumu söyleyin ey faniler dedi :P :P :P rüyamda _________________ A U S L A N D E R
auslander, _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 07.09.2004 - 10:06 Mesaj konusu:
Rabbit, bakma sen ona, Auslander büyü icin girisimde bulundu! Olayda kendi basina kalinca büyü ters etki yapip Rossi yi tek tekere kaldirdi ve 1. yapti :-D . Eski nefes kalmamis 8) . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Zerocool, Aynen diyorum Rossi hiç zorlanmadı Seteyide acık farkla geçti.Max e cok üzüldüm ..yarışa devam etmeye çalıştı ama motoru kaldıramdı çok heyecan yaptı yahuuu Melandiriye ayrı üzüldüm..yazık kazanın şokuyla kalkıp motorun parçalarını topladı....
Ewet yaws bir motoru kaldıramadı Max. Hatta spikerler bile dalga geçti ulen sadece 190kg falan diye Melandiride ne yaptığını şaşırdı sanırım zavallı.
kutsal 3 numaralı biaggi abimizin düşmesi tüm izmir camiasını yasa boğmuştur 8) gerçi geçen hafta benim adamım nicky hayden da düştü.zaten bu yarışta onu göremedik.izledigim kadarıyla rossi yarışı zaten çok rahat aldı.ancak Alex Barros ve Sete Gibernau arasındaki 3.lük çekişmesi hakkaten çok güzeldi.sanırım 2 hafta sonra japonya yarışları war.allahım nicky kardeşimin gönlüne göre versin.muska mı yaptırsak bu çocuga ne 8) _________________ Ride da best Fuck da Rest !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız