Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - [FOTOLAR GELDİİİ] 2006 Moto GP yarış, burnout, stopie super!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

[FOTOLAR GELDİİİ] 2006 Moto GP yarış, burnout, stopie super!

[FOTOLAR GELDİİİ] 2006 Moto GP yarış, burnout, stopie super!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.04.2006 - 23:24    Mesaj konusu: [FOTOLAR GELDİİİ] 2006 Moto GP yarış, burnout, stopie super! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi sabahı yağmur çamur demedik (Bi deyim de bu kadar cukka oturur hani) bastık gittik moto gp ye her yer yağmur çamur olmuş. Kepazelik mepazelik derken gittik izlemeye.

Cumartesi günü sıralama tırları çok keyifsiz geçmişti ve hayli üşümüştük. Pazar günü asıl yarış günü bayağı makara yaptık falan, coştuk piyizlendik, ödül töreninden tutunda aramızda kritiklere kadar oh bomba gibi takıldık süper zevkli ve dop dolu geçti.

Bide ödül töreninden sonra bir takım tanışmadığımız kişiler 30 dakikalık ara servis yolunda jandarma gelip kovalayana dek stopie wheelie burnout fln yaptılar oda tam cilası oldu.

Xandros, eşi, lawbreaker ve ben olmak üzere 4 lü moto gp resimlerimiz

Cumartesi günü ilk sıralama turlarında kawa dönüş yaparken

AYnı açıdan ben

Benim adaş cenk (lawbreaker)

Xandros 8 viraj

Ben paddocka girdim fakat bu balkon dışında hiçbi yerde foto çekmeye izin vermediler ya!! Soruyorum photo? adam "No poto no poto" diyo hrrr....

CUmartesi ana tribün'ün önü.

Geldik Moto GP Günü Pazar Gününee..

Hoop güvenliği geçtik direk meydana dadandık tabi. MD'den kimseyi göremedim doğru dürüst. Bi toraman, eşi denis ve uzay'la selamlaştık başkada hiçbir elemanı göremedik, ha bide eralp fln. Bide sedat güven, bide richa bide highwayeagle o kadar Şok oldum

Hop gp öncesi direk dadandık tribüne yerimize, elimizde nevaleler fln

Hop pitlere bir shout alalım

Xandros manyak makara muhabbet, bu adamla her yol mübah, duruşa bakın heyecanla bekliyor

Xandros ve eşi

ben ve lawbreaker iki adaş mama kuyruğu birazdan gp başlayacak

hop o sırada teyyare show

Eveet artık asıl heyecan başlıyor gp ye 15 dakika kala tribünler

Birazdan tüm makineler çıkacaklar, biz sabırsızlanıyoruz.

Evet makineler çıktı, basın falan şemsiye çıtırlar hepsi üşüştü biz gaza geldik hehe

BMW'nin Safety Cars denen m6 canavarları hehe

Birazdan yarış başlıyor

Ve başladı, Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Millet patır patır izliyor vip'ın çatısından hihih

Bizim manzarayı sonradan keşfettik

Bayağı bir cephe görüyodu

Ve ödül töreni ve şampiyonlar

Biz sonra dağıldık derken ileride elemanlar ortalık sakinleşince motorlarla oynamaya başladılar, biz pistte show beklerken bulamayıp yolda giderdik show olayını ehehe Sağolsunlarda kask takmıyolardı o kötüydü tabii Öfkeliyim

Bu eleman rahatsız haraketler yapıyodu oyuncak gibi oynadı makinayla

Hop dönüyoruz

Burda güzel bi senkronizasyon Dil çıkarıyorum

Kawa dayanamadı oda lastik yakacaktı ama kıyamadı yeniydi Çok gülüyorum

Veee mutlu soooon, Jandarma alayımızı kovaladı Çok gülüyorum Biz de hemen bastık kaçtık Çok gülüyorum

On numara tayfayla on numara dopdolu bir haftasonu geçirdik, İ. P.'deki organizasyon tırıvırıları dışında herşey süperdi tekrarı daha da zevkli geçer umarım Dil çıkarıyorum
Başa dön
uYuSs Çevrimdışı uYuSs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.04.2006 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmit te bulusmak üzere diyelim. En güzeli yarış sonrası meydana çıkan elemanlar olmuş Gülümsüyorum

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 30.04.2006 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olm,üstten 5. resimde sanki babanın pistiymiş gibi poz vermişin,çok güldüm Çok gülüyorum Çok gülüyorum
metede ekşın adamı ya,hiçbişeyden geri kalmıyo adam :alkış

son kenar mahalle showları ise 'ah ülen,keşke bende orada olsaydım' dedirtti Şok oldum Şok oldum Ağlıyorum
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.04.2006 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, daha ne enstantaneler çevirdik te orda işte genel bi resim yüklemesi yaptım detayları tam girmedim Çok gülüyorum Kenar mahalle şovu menar mahalle şovu gördükmü damlarız biz kaçmaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.04.2006 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla dostum orada olmayı isterdim ama olmadı iste insallah bidahaki sefere
Başa dön
H_a_K_a_N Çevrimdışı H_a_K_a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cevikatmaca
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 01.05.2006 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gidemeyenler için hoş bir seri olmuş. Teşekkürler.
Başa dön
cevikatmaca Çevrimdışı cevikatmaca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mazot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Urla... famagusta/Cyprus

MesajTarih: 01.05.2006 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel kaliteli fotolar... uzaktan pisti cektiğin bazı fotolar cok ilginç göründü bana sanki maket gibi.. Çok gülüyorum

yarış sonrası aksyonda güzel ... :!:

yarışa gidebilenler için gercekten motora doyurucu bir hafta olmuş :!:
Başa dön
mazot Çevrimdışı mazot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 01.05.2006 - 07:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için çok teşekkürler..
harika fotoğraflar.. Dil çıkarıyorum
brit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 01.05.2006 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaris sonu ceylanlar padok ta.

lö şampeynnn

Başa dön
brit Çevrimdışı brit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX_ONuR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR/K.yaka

MesajTarih: 01.05.2006 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar.gelemediğime dahada üzüldüm. Üzgünüm sağolun.
yarış sonrası gaza gelen elemanların şovuda süper olmuş ama. Gülümsüyorum
SCOTTS DAMPER
Başa dön
ZX_ONuR Çevrimdışı ZX_ONuR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.05.2006 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yarış sonrası gaza gelen elemanların şovuda süper olmuş

birde kafalarında kask olsa
Başa dön
memom Çevrimdışı memom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 01.05.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uYuSs,

teşekkür ederim üstad, yarışı sizlerle izlemek bir zevkti. Gülümsüyorum

Yarış sonrası yol şovu mükemmeldi, çok zevkli bir yarım saat geçirdik. Ne yazık ki fotoğraflarda olayın güzelliği tam anlaşılmıyor. Üstadların özellikle mükemmel stoppielerine hayran kaldım, bir motor bir stoppiede 10-15 metre mi kaydırılır, pes!

O arkadaşlar buralardalarsa eğer, hepsini tebrik ediyorum. Gülümsüyorum
Bey@zMarty
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul Semalary

MesajTarih: 01.05.2006 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uYuSs'cum ellerine ve diline sağlık Çok gülüyorum Keyifli bir anlatım olmuş yine...orada olamayanlar için bir nebze teselli gibi Göz kırpıyorum
Haftaya İzmit'te görüşmek üzere Dil çıkarıyorum
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 01.05.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika resimler ellerıne saglık yanlız en bombası yarış sonundakı rossiler beklıodum walla Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 01.05.2006 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar manyak olmus arkadasım ellerıne saglık Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal