Cumartesi sabahı yağmur çamur demedik (Bi deyim de bu kadar cukka oturur hani) bastık gittik moto gp ye her yer yağmur çamur olmuş. Kepazelik mepazelik derken gittik izlemeye.
Cumartesi günü sıralama tırları çok keyifsiz geçmişti ve hayli üşümüştük. Pazar günü asıl yarış günü bayağı makara yaptık falan, coştuk piyizlendik, ödül töreninden tutunda aramızda kritiklere kadar oh bomba gibi takıldık süper zevkli ve dop dolu geçti.
Bide ödül töreninden sonra bir takım tanışmadığımız kişiler 30 dakikalık ara servis yolunda jandarma gelip kovalayana dek stopie wheelie burnout fln yaptılar oda tam cilası oldu.
Xandros, eşi, lawbreaker ve ben olmak üzere 4 lü moto gp resimlerimiz
Cumartesi günü ilk sıralama turlarında kawa dönüş yaparken
AYnı açıdan ben
Benim adaş cenk (lawbreaker)
Xandros 8 viraj
Ben paddocka girdim fakat bu balkon dışında hiçbi yerde foto çekmeye izin vermediler ya!! Soruyorum photo? adam "No poto no poto" diyo hrrr....
CUmartesi ana tribün'ün önü.
Geldik Moto GP Günü Pazar Gününee..
Hoop güvenliği geçtik direk meydana dadandık tabi. MD'den kimseyi göremedim doğru dürüst. Bi toraman, eşi denis ve uzay'la selamlaştık başkada hiçbir elemanı göremedik, ha bide eralp fln. Bide sedat güven, bide richa bide highwayeagle o kadar
Hop gp öncesi direk dadandık tribüne yerimize, elimizde nevaleler fln
Hop pitlere bir shout alalım
Xandros manyak makara muhabbet, bu adamla her yol mübah, duruşa bakın heyecanla bekliyor
Xandros ve eşi
ben ve lawbreaker iki adaş mama kuyruğu birazdan gp başlayacak
hop o sırada teyyare show
Eveet artık asıl heyecan başlıyor gp ye 15 dakika kala tribünler
Birazdan tüm makineler çıkacaklar, biz sabırsızlanıyoruz.
Evet makineler çıktı, basın falan şemsiye çıtırlar hepsi üşüştü biz gaza geldik hehe
Biz sonra dağıldık derken ileride elemanlar ortalık sakinleşince motorlarla oynamaya başladılar, biz pistte show beklerken bulamayıp yolda giderdik show olayını ehehe Sağolsunlarda kask takmıyolardı o kötüydü tabii
Bu eleman rahatsız haraketler yapıyodu oyuncak gibi oynadı makinayla
Hop dönüyoruz
Burda güzel bi senkronizasyon
Kawa dayanamadı oda lastik yakacaktı ama kıyamadı yeniydi
Veee mutlu soooon, Jandarma alayımızı kovaladı Biz de hemen bastık kaçtık
On numara tayfayla on numara dopdolu bir haftasonu geçirdik, İ. P.'deki organizasyon tırıvırıları dışında herşey süperdi tekrarı daha da zevkli geçer umarım
Tarih: 30.04.2006 - 23:34 Mesaj konusu:
izmit te bulusmak üzere diyelim. En güzeli yarış sonrası meydana çıkan elemanlar olmuş _________________ www.enduromania.org - O Rh (-) 0 535 565 64 64
Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Tarih: 30.04.2006 - 23:39 Mesaj konusu:
conan81, daha ne enstantaneler çevirdik te orda işte genel bi resim yüklemesi yaptım detayları tam girmedim Kenar mahalle şovu menar mahalle şovu gördükmü damlarız biz kaçmaz _________________
Tarih: 01.05.2006 - 08:48 Mesaj konusu:
çok güzel fotolar.gelemediğime dahada üzüldüm. sağolun.
yarış sonrası gaza gelen elemanların şovuda süper olmuş ama. _________________ KAWASAKI ZX(636)R siyah
AKRAPOVYC SP
K&N
SCOTTS DAMPER
Tarih: 01.05.2006 - 09:19 Mesaj konusu:
uYuSs,
teşekkür ederim üstad, yarışı sizlerle izlemek bir zevkti.
Yarış sonrası yol şovu mükemmeldi, çok zevkli bir yarım saat geçirdik. Ne yazık ki fotoğraflarda olayın güzelliği tam anlaşılmıyor. Üstadların özellikle mükemmel stoppielerine hayran kaldım, bir motor bir stoppiede 10-15 metre mi kaydırılır, pes!
O arkadaşlar buralardalarsa eğer, hepsini tebrik ediyorum. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayıt: Oct 10, 2005 Mesajlar: 2910 Nereden: Ystanbul Semalary
Tarih: 01.05.2006 - 09:32 Mesaj konusu:
uYuSs'cum ellerine ve diline sağlık Keyifli bir anlatım olmuş yine...orada olamayanlar için bir nebze teselli gibi
Haftaya İzmit'te görüşmek üzere _________________ Üyeli?imi Kaybettim...Hükümsüzdür
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız