Tarih: 01.05.2006 - 11:27 Mesaj konusu: YENİ GÜN gazetesinde ilk yazım bu gün çıktı.
Aslında bunu övündüğüm için yazdıgımı sanarlar diye yazmak istemiyordum..
Burda amaç MOTOSİKLET in hakettiği yerlerde olması..
Evet bu gün MOTORDELİSİ köşesi ile Yeni Gün gazetesinde yazılarım başladı..Ben bu teklifi hepimiz adına kabul ettim,istedimki tutkunu oldugumuz MOTOSİKLET sadece internet de degil yazılı basında da insanların karşısına çıksın..
Yeni Gün gazetesi bölgesel bir gazete ,ege bölgesinde çıkan bu gazeteyi herkezin almasını istiyorum,herkez alsınki Motosiklet in ilgi gördüğü anlaşılsın,herkez alsınki bu yazılar devamlı gazetede çıksın...
Her Pazartesi bundan böyle MOTORDELİSİ köşesi olacak gazetede,tabiki eger ilgi görürse..Bu ilgiyi sizlerden göstermenizi bekliyorum,MOTOSİKLET adına.
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4355 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 01.05.2006 - 11:33 Mesaj konusu:
Abi Mayıs ayı içerisinde İzmirdeyim...alıcam kısmetse... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 01.05.2006 - 11:53 Mesaj konusu:
Hakan_Dinçer,
İstanbul Delileri için, yazıyı iletirsen seviniriz....
yazılı basında da motosiklet ve sevenleri hakettiği gibi
tanıtılır+anlatılırsa daha ne isteriz......
Tarih: 01.05.2006 - 11:58 Mesaj konusu:
meLanchoLie,
kısmetse hafta içi çok hasta olan Babaannemi ziyaret için Uşağa gitmek istiyorum..
İzmir..Manisa Salihli..Denizli ve Burdur'a da uğramak niyetindeyim...sevgiler...
Eşmede bizim Karahallı ya ne kadarki... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 01.05.2006 - 12:08 Mesaj konusu:
ilk haftaki yazım zaten MD de yayınladıgımız bir köşe yazımdı,verdiğim haberler ise EFSANE ADAM filmiyle ilgili haber ve 1.ULUSLARARASI ÇEŞME MOTOSİKLET FESTİVALİ nin tanıtımı,
MotoGP sonuçlarıyla ilgilide haberim var...
Asıl bundan sonraki haftalarda içeriğimiz farklı olacak..
Her hafta bir motosikletçiyi tanıtacagım ve Köşe yazıları olacak,yeni model incelemeleri ve haftanın yorumuda var.
Tarih: 01.05.2006 - 12:34 Mesaj konusu:
Kutlarım Hakan_Dincer, hayırlı olur inşallah.
Bazı arkadaşlarımız yazını burada da paylaşmanı istemişler ama sanırım bu doğru olmaz! Belki bir hafta sonra; yeni yazın çıktığında, eskisini burada yayınlarsan yapıcı eleştirilerden faydalanma imkanın olabilir. Takip eden yazılarını bu doğrultuda şekillendirebilirsin diye düşünüyorum. Ama yine de sen bilirsin işini. _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 01.05.2006 - 12:39 Mesaj konusu:
Sebnem demiş ki:
İzmir'e mi gelcen mete_han?
he abloşş...Uşaktan başlayarak İzmir ve diğer illere eşe dosta uğramayı düşünüyorum...selis abla tükkan senin demişti bi ara...ilk ona uğrayacağım...orada laflarız biraz...pmden cep falan yazarsan İzmirde olduğumda ararım seni...
bu arada topiğin içine ediyom yine...pmden takılak istersen... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız