Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - custombike'im ugrastık,yaptık sizde görün

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

custombike'im ugrastık,yaptık sizde görün

custombike'im ugrastık,yaptık sizde görün
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
evren_pasha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:14    Mesaj konusu: custombike'im ugrastık,yaptık sizde görün Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

incirlik amerikan üssünden gelip yenılenen 1987 vt1100 ün son hali.baştan aşağı yenilenen canım motorumu görücüye çıkartıyorum:) alarmı olan arabaların yegane düşmanı Çok gülüyorum
polislerin kask tak,evrakları ver vs... diye değilde kardeş süpermiş kaça aldın ,kaç yapıyo bi tur atarız artık diye çevirdikleri hondam
satmayı düşünüyorum bilginize ...

Başa dön
evren_pasha Çevrimdışı evren_pasha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
narth
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baya güzel olmuş.çok emek harcandığı belli.ön maşayı nasıl uzattınız merak ettim.ayrıca kaç para istiyorsun motora.

h.nart
vn800
kırkağaç/manisa
Başa dön
narth Çevrimdışı narth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cevikatmaca
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakkaten maşallah diyeyim önce. Diğer modifikasyonlarını bir yana bırakarak sormak istiyorum, maşayı nasıl uzattınız?
Not: Fiyat belirtmemişsiniz, ne kadar istiyorsunuz motosiklet için?

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Narth pişti olmuş mesajlar? Neredeyse eş zamanlı enter yaptık herhalde! Çok gülüyorum
Başa dön
cevikatmaca Çevrimdışı cevikatmaca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fastbanker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize emeğinize sağlık :alkış

dayanıklılık ve mukavemet konusunda bu uzun maşa olayına benim aklım ermiyor, ...
malum yollar köstebek yuvası, aşırı salınımda maşayı tutan parçalara gövde ağırlığı yüzünden aşırı yük binmeyecekmi? şasenin uzun maşaya uygun olarak yapılmadığı malum sonuçta ...
Başa dön
fastbanker Çevrimdışı fastbanker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cevikatmaca
Üye
Üye

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Narth pişti olmuş mesajlarımız! Neredeyse eş zamanlı enter yaptık herhalde! Çok gülüyorum
Başa dön
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evren_pasha,

ikinci fotoğraf mükemmel çekilmiş. Tablo gibi çerçevele, duvara as.
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

maşallahı varmış kardeş, çok güzel olmuş bravoo :alkış

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
evren_pasha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankarada cavit usta bu işin kompedanıdırGülümsüyorum
fiyat olarak 13.000ytl istiyorum bu arada
ayrıca 0 bir motorla eşdeğer durumda.ihtiyacım oldugu için satıyorum

Başa dön
cevikatmaca
Üye
Üye

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun maşa tamamen stilistik keyifle ilintili bir konu. Chopper böyle bir makine zaten az çok. Salt uzun maşa modifiyesiyle ilgili resmen dev bir sektör var yurtdışında. Her modelin uzun maşa kitleri filan var değişik açılara göre hem de. Ben yollarda hiç görmediğimden merakım var uzun maşa olayına. Belki kullansam aynı derecede hoşuma gitmeyebilir. Ama göze hoş göründüğü kesin.
Başa dön
narth
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın cevikatmaca aynı anda aynı konuya değinmişiz. Gülümsüyorum motor güzel hoşuma gitti. birde fiyatını bilsek nedir iyi olacak.

h.nart
vn800
kırkağaç/manisa
Başa dön
narth Çevrimdışı narth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eksoz çıkışları problem yaratıyor mu ?adamın ayakları yyanacakmış gibi duruyor resimde... fiyat ? km?
cevikatmaca
Üye
Üye

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu Cavit Usta'nın adresi, teli, firma adı bilgileri varsa forumla paylaşmanı rica ediyorum. İstenen rakama yorum getirecek kadar modeli bilmiyorum. Ama umarım alana da satana da hayırlı olur.
Başa dön
evren_pasha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.05.2006 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOROVA demiş ki:
eksoz çıkışları problem yaratıyor mu ?adamın ayakları yyanacakmış gibi duruyor resimde... fiyat ? km?

eksoz çıkışlarındaki tek problem aşırı ses çıkartıp bütün arabaların alarmlarını öttürmesi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.05.2006 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayran Hayran baka kaldım (Hondaya) Bravo İkinizde sanki flimden çıkmış gibisiniz.. Allah nazardan korusun.. Kaza bela vermesin.. Çok bakımlı ve gözde bir aracın var.. Dil çıkarıyorum Güle güle kullanman dileğiyle..

İzmirden Sevgiler.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.05.2006 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakkaten çok havalıymış, gerçek bir chopper olmuş :alkış Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.45 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal