incirlik amerikan üssünden gelip yenılenen 1987 vt1100 ün son hali.baştan aşağı yenilenen canım motorumu görücüye çıkartıyorum:) alarmı olan arabaların yegane düşmanı
polislerin kask tak,evrakları ver vs... diye değilde kardeş süpermiş kaça aldın ,kaç yapıyo bi tur atarız artık diye çevirdikleri hondam
satmayı düşünüyorum bilginize ...
Hakkaten maşallah diyeyim önce. Diğer modifikasyonlarını bir yana bırakarak sormak istiyorum, maşayı nasıl uzattınız?
Not: Fiyat belirtmemişsiniz, ne kadar istiyorsunuz motosiklet için?
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Narth pişti olmuş mesajlar? Neredeyse eş zamanlı enter yaptık herhalde!
dayanıklılık ve mukavemet konusunda bu uzun maşa olayına benim aklım ermiyor, ...
malum yollar köstebek yuvası, aşırı salınımda maşayı tutan parçalara gövde ağırlığı yüzünden aşırı yük binmeyecekmi? şasenin uzun maşaya uygun olarak yapılmadığı malum sonuçta ... _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
ankarada cavit usta bu işin kompedanıdır
fiyat olarak 13.000ytl istiyorum bu arada
ayrıca 0 bir motorla eşdeğer durumda.ihtiyacım oldugu için satıyorum _________________ 1987 honda shadow vt1100 custom bike(satyldy)
2003 honda cbr600rr
2005 mondial 125mt
Uzun maşa tamamen stilistik keyifle ilintili bir konu. Chopper böyle bir makine zaten az çok. Salt uzun maşa modifiyesiyle ilgili resmen dev bir sektör var yurtdışında. Her modelin uzun maşa kitleri filan var değişik açılara göre hem de. Ben yollarda hiç görmediğimden merakım var uzun maşa olayına. Belki kullansam aynı derecede hoşuma gitmeyebilir. Ama göze hoş göründüğü kesin.
Bu Cavit Usta'nın adresi, teli, firma adı bilgileri varsa forumla paylaşmanı rica ediyorum. İstenen rakama yorum getirecek kadar modeli bilmiyorum. Ama umarım alana da satana da hayırlı olur.
eksoz çıkışları problem yaratıyor mu ?adamın ayakları yyanacakmış gibi duruyor resimde... fiyat ? km?
eksoz çıkışlarındaki tek problem aşırı ses çıkartıp bütün arabaların alarmlarını öttürmesi _________________ 1987 honda shadow vt1100 custom bike(satyldy)
2003 honda cbr600rr
2005 mondial 125mt
Hayran Hayran baka kaldım (Hondaya) İkinizde sanki flimden çıkmış gibisiniz.. Allah nazardan korusun.. Kaza bela vermesin.. Çok bakımlı ve gözde bir aracın var.. Güle güle kullanman dileğiyle..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız