Tarih: 06.09.2004 - 17:49 Mesaj konusu: bir ölüm haberi daha
İzmirli ikiteker üyesi motorcu arkadasimiz Umut Akcali ( Tomkedi) cesme otobaninda gecirdigi motor kazasi sonucu dün vefat etmistir.Kendisine Allahtan rahmet acili ailesine sabir diliyorum.
Kod:
Pegaso marka motoruyla bir müdahale olmadan yalnız başınayken tahminen
şiddetli rüzgar nedeniyle refüje çarptıktan düşen ve motoru 200 metre
kendisi ise 96 metre sürüklenen arkadaşımız olay yerinde hayatını
kaybetmiş.
Yine tahminen kaskının önü açık olduğu için ve yüzünü yere şiddetli
vurduğu için yaşamını kaybettiği sanılıyor.
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 06.09.2004 - 18:01 Mesaj konusu:
rahmetli olduğunu okuduğumdan beridir elim ayağım birşey yazmaya varmıyor. inanamıyorum arkadaşlar böylesine efendi terbiyeli bir kardeşimizi kaybettiğimize. İzmir'in en efendi motorcularından birini kaybettik.
CANKUŞ UMUT, kardeşim mekanın cennet olsun. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Tarih: 06.09.2004 - 18:27 Mesaj konusu:
tüm istanbullu motorcular adına başsağlığı diliyorum. allah yakınlarına sabır versin...çok üzüldüm. herşeyden önce tedbir alalım lütfen... _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
Tarih: 06.09.2004 - 18:46 Mesaj konusu:
Allah rahmeyt eylesin.. İçimden "İnşallah bu son olur" demek geliyor ama malesef Motosiklete bindiğimiz sürece bu riskleri taşıyoruz ,önemli olan bu riskleri en aza indirmek için tüm önlemleri almak ve dikkatli olmak...
Çok üzgünüm..Umut mekanın cennet olsun...Yakınlarına başsaglıgı diliyorum..çarşamba günü Mahmut un cenazesine katılmayı düşünüyorum sanırım cenaze almanya dan İzmire yollanmış..Umut un cenazesinede katılıp Motordelisi olarak taziyelerimizi ailesine sunacagım... _________________
Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabır versin _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Allah rahmet eylesin :!: _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Aug 07, 2004 Mesajlar: 251 Nereden: YZMYR Kar?yyaka
Tarih: 06.09.2004 - 21:44 Mesaj konusu:
Okuyunca içim titredi. Allah rahmet eylesin.
Dün sabah bir arkadaşla çeşmeye gittim ve akşam döndük. Dönüşte inanılmaz bir rüzgar vardı ve hakimiyet çok zor kuruluyordu. Aynı şeyin bizimde başımıza gelebileceğini düşünmek bile korkutucu. Bir daha asla rüzgarda çeşme otobanına çıkmam.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız