Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir ölüm haberi daha

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir ölüm haberi daha

bir ölüm haberi daha
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.09.2004 - 17:49    Mesaj konusu: bir ölüm haberi daha Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmirli ikiteker üyesi motorcu arkadasimiz Umut Akcali ( Tomkedi) cesme otobaninda gecirdigi motor kazasi sonucu dün vefat etmistir.Kendisine Allahtan rahmet acili ailesine sabir diliyorum.

Kod:
Pegaso marka motoruyla bir müdahale olmadan yalnız başınayken tahminen
şiddetli rüzgar nedeniyle refüje çarptıktan düşen ve motoru 200 metre
kendisi ise 96 metre sürüklenen arkadaşımız olay yerinde hayatını
kaybetmiş.

Yine tahminen kaskının önü açık olduğu için ve yüzünü yere şiddetli
vurduğu için yaşamını kaybettiği sanılıyor.

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
auslander
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.09.2004 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.

Ne oluyor ya bu aralar .... Öfkeliyim

Arkadaşlar, lütfen dikkat ......... Ağlıyorum
memo77
Üye
Üye

Nereden: Aschaffenburg-IZMIR

MesajTarih: 06.09.2004 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet eylesin !
Yakinlarina Allah Sabir versin !
Ağlıyorum
Başa dön
memo77 Çevrimdışı memo77 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 06.09.2004 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rahmetli olduğunu okuduğumdan beridir elim ayağım birşey yazmaya varmıyor. inanamıyorum arkadaşlar böylesine efendi terbiyeli bir kardeşimizi kaybettiğimize. İzmir'in en efendi motorcularından birini kaybettik.

CANKUŞ UMUT, kardeşim mekanın cennet olsun.
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 06.09.2004 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yine tahminen kaskının önü açık olduğu için ve yüzünü yere şiddetli
vurduğu için yaşamını kaybettiği sanılıyor.
Ağlıyorum Ağlıyorum Şok oldum
dikkat aman diyim!!!!
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 06.09.2004 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.09.2004 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm istanbullu motorcular adına başsağlığı diliyorum. allah yakınlarına sabır versin...çok üzüldüm. herşeyden önce tedbir alalım lütfen... Ağlıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 06.09.2004 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.09.2004 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmeyt eylesin.. İçimden "İnşallah bu son olur" demek geliyor ama malesef Motosiklete bindiğimiz sürece bu riskleri taşıyoruz ,önemli olan bu riskleri en aza indirmek için tüm önlemleri almak ve dikkatli olmak...
Çok üzgünüm..Umut mekanın cennet olsun...Yakınlarına başsaglıgı diliyorum..çarşamba günü Mahmut un cenazesine katılmayı düşünüyorum sanırım cenaze almanya dan İzmire yollanmış..Umut un cenazesinede katılıp Motordelisi olarak taziyelerimizi ailesine sunacagım...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 06.09.2004 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hay Allah yaaaa Üzgünüm Üzgünüm Üfff içim eriyor böyle haberler alınca...Dostumuzun mekanı cennet olsun... Üzgünüm
rixen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 06.09.2004 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.
Başa dön
rixen Çevrimdışı rixen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 06.09.2004 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabır versin
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.09.2004 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.Lütfen dikkat arkadaşlar...
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 06.09.2004 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin :!: Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Şok oldum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akhilleus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR Kar?yyaka

MesajTarih: 06.09.2004 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Okuyunca içim titredi. Allah rahmet eylesin.
Dün sabah bir arkadaşla çeşmeye gittim ve akşam döndük. Dönüşte inanılmaz bir rüzgar vardı ve hakimiyet çok zor kuruluyordu. Aynı şeyin bizimde başımıza gelebileceğini düşünmek bile korkutucu. Bir daha asla rüzgarda çeşme otobanına çıkmam.
Başa dön
akhilleus Çevrimdışı akhilleus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal