Tarih: 02.05.2006 - 22:06 Mesaj konusu: f650gs yüksek öncam tavsiyesi
Arkadaşlar 2004 f650 lim için el korumalar takılı iken kullanılabilecek yüksek ön cam tavsiyesi istiyorum almış olduğum kappa ön cam el korumalara carpıyor ve rahatsız ediyor ne ile değiştirilebilir tavsiye istiyorum... _________________ Andac Karacan
Istanbul
andackaracan@yahoo.com
bmw f650gs
ancak, yan sanayide yaptırabilirsin. ben yaptırdım. çok hoş oldu. yaparken, şeklini kendin belirleyebilirsinde. _________________ TIRTIL
2003 F 650GS
Kar?yyaka YZMYR
Tarih: 29.05.2006 - 14:23 Mesaj konusu:
Alıntı:
cam el korumalara carpıyor ve rahatsız ediyor ne ile değiştirilebilir tavsiye istiyorum...
andackaracan, başka şikayetin yoksa, değişmene hiç gerek yok dostum! Korumalarına çarpan bölümlerini kestirerek genişletip, yeni bir şekle sokabilirsin. Sanayiye gidip soruştur, bu işi yapabilecek bir usta mutlaka bulursun; ben mobilyacıları öneriyorum. Çünkü onlar estetikten biraz daha anlıyorlar! Elinde yeterli araç gerecin varsa, sen bile yapabilirsin!
Hemen çıkar at, yenisini al... Olur mu yahu? Motorcunun ufku geniş olmalı... :nono: _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
konforlu bir yolculuk için F650GS ime taktırttığım, dakar cam, ön çamurluk uzatıcısı ve alt ek parçasını şiddetle tavsiye ederim. _________________ R1200GS
Tarih: 29.05.2006 - 22:20 Mesaj konusu:
Orjinaline 130 € demişlerdi. Diğer markalarda neredeyse aynı. Bana da lazım ama az para değil. Ayrıca yaptırma işi biraz riskli geliyor bana. Sonuçta bu camlar işin uzmanı mühendisler tarafından hatta rüzgar tünelinde falan tasarlanıyor. Ustanın yeteneğine bırakmak yanlış gibi. Ama başka bir topikte kalıp çıkartma olayından bahsedilmişti. Daha mantıklı. Korsan ön cam :2 bir nevi fotokopi _________________ Toplumlar layyk olduklary ?ekilde yönetilirler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız