Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklet kullanarak para kazanmak istermisiniz ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklet kullanarak para kazanmak istermisiniz ???

Motosiklet kullanarak para kazanmak istermisiniz ???
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Biker_Dodi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul erenkoy

MesajTarih: 04.05.2006 - 09:08    Mesaj konusu: Motosiklet kullanarak para kazanmak istermisiniz ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar PAN İVENT organizasyon şirketinin 1.5-2 ay sürecek projesinde ehliyeti olan scooter kullanabilen istanbuldan bay-bayan arkadaslara ihtiyacları var ilgilenenler asagıdaki telden detaylı bilgi alabilir..

cem bey:0216 355 04 97
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 04.05.2006 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 ay sürecek bir proje mi? Bence hiç cazip değil... Üzgünüm
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Biker_Dodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2006 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su anda bos olan varsa degerlendırebilir dıye yazdım ıhtıyacı olan bırılerı vardır belki cumoni
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 04.05.2006 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

2 ay sürecek bir proje mi? Bence hiç cazip değil

sana olmayabılır ama baskalarına cazıp gelebılır Kermal abı, yapma etme lutfen

Alıntı:

su anda bos olan varsa degerlendırebilir dıye yazdım ıhtıyacı olan bırılerı vardır

Turgut kardesım ıyı yapmıssın, belkı bırılerının ısıne yarar. Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Erenköy / YSTANBUL

MesajTarih: 04.05.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cem beyle görüştüm ... motoru şirketten verecekler ve saat 12:00 den 18:00 e kadar sürecek piyasaya yeni girecek olan bir sakızın tanıtımı yapılacak ve artçı olarak bir bayan verecekler sağlık sigortası yapıyorlar aylık 1100 ytl veriyorlar mutlaka ki A2 ehliyet olması gerekiyor ... Bence boş vakti olanlar kaçırmasın çok keyifli bir işe benziyor ... Dil çıkarıyorum

Başa dön
tuna_tour Çevrimdışı tuna_tour Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.05.2006 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Boşta olanlar için bence cazip niye olmasın.Yalnız artçı ile uyum şart Çok gülüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 04.05.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de çalışma saatleri de oldukça uygun aslında. Ücret olarak da fena değil.

freewing, uyum için avatardaki resimlere baz alınıyormuş. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beginner
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.05.2006 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masraflar bu rakamın içinde mi?
Biker_Dodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2006 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tbıkı hersey ıcınde net elıne kalan para odur ssk flan + ymk te werırler buyuk ıhtımalle
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 04.05.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artçıya bakmak lazım Çok gülüyorum aslında güzel iş ama saatleri uymuyor
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lespaul_84
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.05.2006 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla güzel işmiş, artçı da veriyolar daha ne olsun Çok gülüyorum
ama bana da saatleri uymuyor. Üzgünüm
lespaul_84 Çevrimdışı lespaul_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tgc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 04.05.2006 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir iş ama ben agustosta a2 ehliyeti alıcam Üzgünüm ehliyeti olan ve boş vaktide olanlar için çok güzel bir iş fırsatı... Gülümsüyorum
Başa dön
tgc Çevrimdışı tgc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arsenick
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Bağlarbaşı

MesajTarih: 04.05.2006 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok harika bee ehliyeti almış olsaydım direk atlardım tühh ağustostan sonra tekrar çıkarmı böle bişey.
Deve Yavaş Gider Ama Hep Gider
Başa dön
arsenick Çevrimdışı arsenick Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 04.05.2006 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yıllık izni alsamı napsam acaba? Gülümsüyorum
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 04.05.2006 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben başvurdum bakalım cevap bekliyom inşallah olur ne diyeyim Bravo

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal