Selam arkadaşlar.Hyosung'un kalitesine güvenmememe rağmen bu motoru hoşuma gitti yine de.kokpiti çok hoş olmuş gerçekten.Acaba bunun fiyatını bilen var mı?Kaç paradır?
Tarih: 06.05.2006 - 20:36 Mesaj konusu:
46CeM46 demiş ki:
Türkiye de bu motor yok şu anda
+1
125'lik olmasına rağmen,GT 250R ve 650R'la kasa boyutları aynı diye biliyorum.Türkiye'ye gelir mi acaba,global'e bir sormak lazım,sitede"Milet"nickli bir arkadaş vardı,sanırım Hyosung bayiisi,o da bilgi verebilir belki bize bu konuda
En son Akira tarafından 06.05.2006 - 20:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 06.05.2006 - 20:56 Mesaj konusu:
Hyosung'un kendi resmi sitesinde bu model yok. Motor GT250R'nin aynısı. Hatta GT250R yerine sadece GT125R yazılmış. İşin ilginç yanı, 125cc çift silindir bir makine olabilir mi? Hem de V twin motor??? Şase arasından V twin silindirlerimizden bir tanesini görüyoruz. Olmaz. Bu motor bu nedenle ancak "güzel bir photoshop çalışması" olarak adlandırılabilir bence.
yani elin gavuru 125cc yi ehliyet aldığı zaman bikaç sene 125cc kullanmak zorunda olduğu için alıyor,
biz ise para olmadığından :!:
gülermisin, ağlarmısın
Tarih: 06.05.2006 - 21:02 Mesaj konusu:
Vay madrabazlar vay; işleri güçleri kalmamış, nelerle uğraşıyorlar yahu? _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 06.05.2006 - 21:03 Mesaj konusu:
cumoni demiş ki:
Vay madrabazlar vay; işleri güçleri kalmamış, nelerle uğraşıyorlar yahu?
Şunun 99 cc olanı yok muydu; motorlu taşıt vergisinden yırtardık bari... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Hyosung'un kendi resmi sitesinde bu model yok. Motor GT250R'nin aynısı. Hatta GT250R yerine sadece GT125R yazılmış. İşin ilginç yanı, 125cc çift silindir bir makine olabilir mi? Hem de V twin motor??? Şase arasından V twin silindirlerimizden bir tanesini görüyoruz. Olmaz. Bu motor bu nedenle ancak "güzel bir photoshop çalışması" olarak adlandırılabilir bence.
O ne demek ya!!
Kim demiş 125 cc V-twin olmaz diye?
Buyrun :
Varadero 125 V twin :
ONdans onra Yamaha Virago 125 V twin :
Suzuki Intruder 125 V twin
Hyosung 125 cc de var tabiki. photoshop falan değil doğal oalrak.. Sadece TR ye geldiği zaman 250 si ile arasında 500-700 ytl gibi bibr fark olacagından dolayı kimse almayacagı için gelmiyor. Avrupa gibi ehliyet kısıtlamsaıs olsaydı o zaman gelecekti.[/img]
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
[quote="eralp"]
ulubatli demiş ki:
O ne demek ya!!
Kim demiş 125 cc V-twin olmaz diye?
Buyrun :
Varadero 125 V twin :
Ondan sonra Yamaha Virago 125 V twin :
Suzuki Intruder 125 V twin
Hyosung 125 cc de var tabiki. photoshop falan değil doğal oalrak.. Sadece TR ye geldiği zaman 250 si ile arasında 500-700 ytl gibi bibr fark olacagından dolayı kimse almayacagı için gelmiyor. Avrupa gibi ehliyet kısıtlamısı olsaydı o zaman gelecekti. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız