Tarih: 07.05.2006 - 08:37 Mesaj konusu: Race yada Naked Motor Arayanlar Dikkat
Arkadaslar
4 silindirli 110 ps gucunde ve 200 kg'in altindali kuru agirligi ile akselerasyon ve surat olarak aradiginiz her seyi size yasatabilecek
2004 model 9890 km'de kirmizi renkte full aksesuar Kawasaki Z750'mi satiyorum. Motorda kaza boya yok herseyi orjinal. En ufak bir sorunu masrafi da yok. Lastikleri orjinal fabrikasyon ve sorunsuz ama hamuru eskidi diyenler keyfe keder degisebilirler. 10.000 bakimi icin yetkili servisden Carsamba gunune randevu aldim. Eger bakimi siz yaptirirsaniz herseyinden emin olursunuz hem masrafi da bana ait. http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2446406
Ilanim yukaridaki link'te. € fazla yukseldigi icin fiyatimi gozden gecirdim. Aksesuarli olarak son 10.900 YTL , aksesuarsiz olarak da 9.900 YTL'ye son birakicam. Bence bu fiyata kacirmayin. Bu motorun bu gucun ve karizmanin rakipleri en az 12 milyardan basliyor.
Naked alacaklar zaten mutlaka bu motor baksinlar. Race almayi dusunup de 2004-2005'ine parasi yetmeyen ve 9-10 milyara 98-2001 dokuk motor alacaklara da siddetle motorumu tavsiye ederim.
1150 yada 1200 GS icin sattigimi bir kisminiz biliyordu bilmeyenler de ogrenmis oldu. Ama artik takas yapamiyorum cunku dun aldim 1150GS'imi. (2000 model 79.000 km'de 85 bg alet 12 milyar o da ucuza aldım 2000 modeline 16'ya kadar isteyenler var. Arazi bozuk yol adventure merakim olmasa Z750 satilip da GS alinmaz emin olun) _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Tarih: 07.05.2006 - 11:09 Mesaj konusu:
yeni moıtorun hayırı olsun güle güle kullan dostum umarım en yakın zamanda z750 ini satarsın _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
bberksan; Lütfen her 98 -2001 Arası motorlara dökük diye hitap etmeyelim.. O 98 - 2001 ler yanından öyle bir geçer ki ne olduğunu bile anlayamazsın. Kurunun yanında yaşlarda yanıyor..Racinglerin yeri herzaman ayrıdır. Herkesin zevkine göre bu işler. Hayırlısı olsun. Motorun güzelmiş. İnşşallah satarsın _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 07.05.2006 - 23:06 Mesaj konusu:
Dear Maxell
Istisnalar kaideyi bozmaz. Ona bakarsan o 98-2001'leri bozuk para gibi harcayacak 93'ler 91'ler de var. Ama bu 93-91'lerin daha iyi oldugu manasina gelmez. Dikkat edersen dokuk dedim. Dokuk olmayan varsa bulabiliyorlarsa hodri meydan %1 ihtimal senin gibi temiz bi motor bulabilirler. Amacim kimsenin motoruna camur atmak degil.
Not : Takas dusunmuyorum cunku su anda 3 motorum oldu. Biri yeni 1150GS'im digeri omur boyu satmayi dusunmedigim piaggiom e geriye de Z750 kaliyor.
Ayrica 260'le giden bir Z750'nin yanindan nasil oyle bir gecilir ? Mesela 270'lemi yoksa 280'lemi? Bu motorun yanindan oyle bir gecebilecek makine 1000cc'liklerdir. O da yeni olacak tune olacak saglikli olacak. Baskasi tin tin gecer anca yanindan. _________________ sevgiler
bberksan
race makinaların karizması-performansı ve estetıgı gercekten cok farklı ama her an action içinde olmaktan,devamlı saldırmaya hazır olmaktan ve rahat rahat uzun yol yapamamaktan sıkılmaya başladım.ve bırgun race makınadan vazgecersemde ılk tercıhım z750 olacak(s deil).bakalım,hemen satamazsan bu makına bana yar olacak galiba _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Tarih: 08.05.2006 - 05:20 Mesaj konusu:
Bende de zamaninda bir STI vardi 2002 model Stage2 dinamoda 326 bg veriyordu. 0-100 4.5 sn goruyordu. Ara hizlanmalarda ve her yerde her durumda M5'leri porche'leri filan parcalayip dagitiyordu.
Alıntı:
her an action içinde olmaktan,devamlı saldırmaya hazır olmaktan ve rahat rahat uzun yol yapamamaktan sıkılmaya başladım
Bundan ne kast ettigini cok iyi anliyorum. Insan bir kac atraksiyondan sonra hadi en fazla 2-3 aydan sonra top performance'den bikiyor. Ama diger acidan Z750'nin de uzun yolda cok rahat oldugu ve yumusak iliman bir motor oldugu soylenemez. _________________ sevgiler
bberksan
Selamlar yeni motorun hayırlı olsun.
Sattığın motorda nefis.
İkinci el konusunda tecrübeli değilim.
Alıntı:
2004-2005'ine parasi yetmeyen ve 9-10 milyara 98-2001 dokuk motor
Gerçekten durum böylemi.
Fakat çelişkili bir durum var gibi.
Alıntı:
Dokuk olmayan varsa bulabiliyorlarsa hodri meydan %1 ihtimal
GS nin ne olduğunu biliyorum.2000 model 80000km.%1 in içinde ve yukardaki şartlara haiz değil sanırım.Yada durum endurolar için geçerli olmayabilirmi. _________________
Tarih: 08.05.2006 - 10:09 Mesaj konusu:
93'den beri 13. motorumu aldim.Yaptigim yol 200.000'e yaklasmistir. 4 silindirli motorlar da kullandim. 2 yil Fazer'im vardi. Neyse sadedi bu kadar km ve yil'da hic 200 km surati gecmemistim. Fazer'da bir ekre 200-210 vurmus ama korkudan gostergeye bile bakamamistim. Z750'de Istanbul Bolu giselerde 200-240 arasi nerede ise hic durmadan gittim. Bi ara (10 sn kadar )247 ile gittim. daha da giderdi. Hesaplarima gore de red line'a girmeden 260 gorebilmesi lazim.
Kendimle celistigim dogru. Daha dogrusu yazdiklarimla. Esasinda Race yada naked almak isteyenlere yonelik bir yazi idi. Enduro'lar her zaman daha zor dokulur. Neden? tek silindir dusuk sıkıstırma oranı lt basina dusuk guc vs vs. Bir de bunun uzerine saft aktarmali boxer ve hava sogutmali GS serisi. GS ve BMW gercekten farkli bir kategori. 1950 model boxer'ler hala yollarda ve fiyatlari da hic ucuz degil. Su anda GS'lerin 20-30 binde gorunenleri var ama cogunun km'si il oynanmis.
Ben 94'den beri GS almak istiyorum ama nasip olmadi. Sapkinlik derecesine vardi bu istek. Olayin esas yuzu bugun 2006 1200GS 30 kusur milyar ben motorumu aldim 12'ye Yani yenisinden %60 ucuz. Ama 2006 model CBR600 15 milyara su an var (600 cc kategorisinde en pahali motor 18 civari eger yanlis bilmiyorsam). Bunun 98-2001'ine 9-10 milyar vermek demek yenisine gore %37 deger kaybi yapiyor.
Dusunun birinde hem kirilmaz makine hem %60 deger kaybi , digerinde hoyrat kullanilma ihtimali yuksek cok el degistiren makine %37 deger kaybi. Acikcasi GS kalitesinde ozelliklerinde ve 2004 model bir motoru 12'ye bulsa idim hemen alirdim ama yok.
Ama kendimle celistigimi soyleyen arkadasi tebrik ederim iyi bir nokta yakalamis gercekten .Bu aciklamayi yapmamis olsam oyle gorunuyor. Umarim aciklamam da sizi tatmin etmistir. _________________ sevgiler
bberksan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız