Arkadaşlar merhaba,
Bende yavaş yavaş motor tutkunu olmaya başladım.En geç 1 ay içinde kesin bir motor alacağım.Tercihim Chopper ve yeni başlayıcı olduğum için 150 cc yi tercih edeceğim.Hangi marka motoru almam gerektiğini bilemiyorum fakat ne istediğimi kesin biliyorum.
1-150 cc motor olmalı,
2-Fiyatı 2.000-2.600 YTL arasında olmalı,
3-Kalitesiz bir ürün olmamalı,
2-Trafikte "ben burdayım" diyecek kadar gösterişli olmalı,
3-Sağlam ve güçlü yapısı olmalı,
4-Sıklıkla arıza yapmamalı ama arızalandığında da ulaşabileceğiniz adam gibi hizmet verecek servisleri olmalı,
5-Motoru koruyan aksesuarı olmalı (birisi söyledi,eğer koruyucusu yoksa birkez motor düştüğünde çok masraf çıkarıyormuş)
Tüm bunları düşünerek Mondial ve Jinlun u seçim listemden çıkardım.Geriye Hyosun-Zealsun-Keeway-Yellow Rock,RMZ,NYC...gibi ürünler kaldı,bunların içinde de en iyisi vardır diye düşünüyorum.İşte sorum:Yukarıdakilerden hangisi benim istediğime en uygunu?Sıkı motorcu arkadaşlar,sizlerin yorumlarını,tecrübelerini duymak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler...
Tarih: 07.05.2006 - 18:37 Mesaj konusu: sl150
kardeş sen kafaya takmışın illa 150cc olacak diye
e napalım o zaman senin fantazine uyarak yapacağım öneri KEEWAY superlight olacaktır. koruma demiri de zaten standartında mevcut. tam senlik. sölediğin tüm kriterlere uyuyor
bence siyahını al
Tarih: 07.05.2006 - 23:55 Mesaj konusu:
arkadaşım yazılanları hiç okumadan yazıyorm,seni biraz hayal kırıklıgna ugratıcam ama kesinlikle bulaşma bu motorlara motosiklet japon işidir,belkide şimdi heyecandan uyuyamıyosun aldıktan sonrada sıkıntıdan uyuyamassın soyliyim,işi bilen kimse tavsiye etmez soyledigin markaları,bana ve benm gibilere kulak ver,motoramı binmek istiyosun al honda,yamaha,kawasaki model fark etmez sadece temiz olsun..
Tarih: 08.05.2006 - 00:40 Mesaj konusu:
Motosiklet Japon işiyse o zaman Amerikalı'sı, Alman'ı, İtalyan'ı, Fransız'ı, İngiliz'i, Koreli'si bıraksın bu işleri, he mi üstad? Cidden okumadan yazıyorsun, ama maalesef kendi yazdıklarını da okumuyorsun. Ben Japon'a "tapon" denilen zamanı da bilirim... _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Kayıt: Aug 25, 2005 Mesajlar: 232 Nereden: Erenköy / YSTANBUL
Tarih: 08.05.2006 - 00:43 Mesaj konusu:
eğer illaki ucuz motor alacaksan yada durumun buna müsaitse ... bir Jinluın kullanıcısı olarak sana kesinlikle Keeway süper Light tavsiye deerim .. başkada alternatif düşünme vede kesinlikle Jinlundan uzak dur .. başıma gelmeyen arıza kalmadı ve servis olayı rezalet .. sadece yedek parça olayı güçlü ... sonuç olarak KEEWAY en iyi alternatif pişman olmazsın _________________ ® TUNA AKARDERE ®
A Rh +
34 TJ 2151 - 34 UZ 0697
Tarih: 08.05.2006 - 00:53 Mesaj konusu:
madd hala japona tapılıyo bunu hiçbizaman unutma,sen konuyu saptırmışın üstad,nedemek istedigmi anladın bukadar polimik yaratmaya elverişli olmayın,herifi duymuyomusun jinlun alcam kanuni alcam dio belliki anlamıyo.,al sana motor ozaman triumph 955i daytona al digcem sonra turkiyede ampulünü bulamıycak...
Tarih: 08.05.2006 - 18:47 Mesaj konusu:
babanın yerinde olsam aynı paraya japon honda titan alırdım,500daha koyar cbr125 alırdım teşekkurler.buarada japonu fransızı sen kattın,anlıyon biraz buişlerden..
Tarih: 08.05.2006 - 19:02 Mesaj konusu:
Rahmetli babamın yerinde olmak istemezdin dostum Kawasakiglr...
Kaldı ki kendisi BMW ve Vespa severdi, Honda değil. Bana gelince, iyi kötü 15 senedir iki teker, bir motor hesabı takılıyorum. Eh, bir iki şey bileyim motorlar konusunda izninle... _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız