Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - LÜTFEN YARDIM.Hyosun-Zealsun-Keeway-Yellow Rock?Bide RMZ,NYC

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

LÜTFEN YARDIM.Hyosun-Zealsun-Keeway-Yellow Rock?Bide RMZ,NYC

LÜTFEN YARDIM.Hyosun-Zealsun-Keeway-Yellow Rock?Bide RMZ,NYC
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TURK01
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Kartal

MesajTarih: 07.05.2006 - 18:16    Mesaj konusu: LÜTFEN YARDIM.Hyosun-Zealsun-Keeway-Yellow Rock?Bide RMZ,NYC Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba,
Bende yavaş yavaş motor tutkunu olmaya başladım.En geç 1 ay içinde kesin bir motor alacağım.Tercihim Chopper ve yeni başlayıcı olduğum için 150 cc yi tercih edeceğim.Hangi marka motoru almam gerektiğini bilemiyorum fakat ne istediğimi kesin biliyorum.
1-150 cc motor olmalı,
2-Fiyatı 2.000-2.600 YTL arasında olmalı,
3-Kalitesiz bir ürün olmamalı,
2-Trafikte "ben burdayım" diyecek kadar gösterişli olmalı,
3-Sağlam ve güçlü yapısı olmalı,
4-Sıklıkla arıza yapmamalı ama arızalandığında da ulaşabileceğiniz adam gibi hizmet verecek servisleri olmalı,
5-Motoru koruyan aksesuarı olmalı (birisi söyledi,eğer koruyucusu yoksa birkez motor düştüğünde çok masraf çıkarıyormuş)

Tüm bunları düşünerek Mondial ve Jinlun u seçim listemden çıkardım.Geriye Hyosun-Zealsun-Keeway-Yellow Rock,RMZ,NYC...gibi ürünler kaldı,bunların içinde de en iyisi vardır diye düşünüyorum.İşte sorum:Yukarıdakilerden hangisi benim istediğime en uygunu?Sıkı motorcu arkadaşlar,sizlerin yorumlarını,tecrübelerini duymak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler...
Başa dön
TURK01 Çevrimdışı TURK01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
talkie
Üye
Üye

Nereden: U?ak

MesajTarih: 07.05.2006 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turk01 dostum belirttiğim özelliklere sahip motor keeway sl150 Dil çıkarıyorum 150 cc fiyat ve görüntü de istediğin gibi
tolga01
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bildiğim kadarıyla hyosung veyellowrock markalarında 150 cc choper yok.geriye neredeyse tek alternatif kalıyor oda keeway. rmz yi hiç incelemedim.
Başa dön
tolga01 Çevrimdışı tolga01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.05.2006 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum cok guzel demissin ama hayalindeki motoru tarif etmissin..umarim birgun biri dedigin motoru uretir..

Hyosung pahalıdır ve diger motorlardan cok daha kaliteli bir motordur..

Diger saydigin motorlar ise..maalesef bu ozelliklerin tamamini barindirmaz..

Jinlunun saglam ve dayanıklı oldugunu duymustum..keeway de fena degil.. Dil çıkarıyorum

umarim hayalindeki motora kavusursun..

Saygilarimla..

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 07.05.2006 - 18:37    Mesaj konusu: sl150 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş sen kafaya takmışın illa 150cc olacak diye Çok gülüyorum
e napalım o zaman senin fantazine uyarak yapacağım öneri KEEWAY superlight olacaktır. koruma demiri de zaten standartında mevcut. tam senlik. sölediğin tüm kriterlere uyuyor Dil çıkarıyorum
bence siyahını al Göz kırpıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2006 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bi keeway kullanıcısı olarak tavsiye ederim bi arızasını görmedim seni her türlü tatmin eder... Dil çıkarıyorum
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leonine
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / çorlu

MesajTarih: 07.05.2006 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence jinlun al dediğin özelliklerrin %80 i mevcut

keway yanında küçük kalıyor diğer markalrda pek uygun fiyatlı olmaz.

honda TRANSALP
Başa dön
leonine Çevrimdışı leonine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.05.2006 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım yazılanları hiç okumadan yazıyorm,seni biraz hayal kırıklıgna ugratıcam ama kesinlikle bulaşma bu motorlara motosiklet japon işidir,belkide şimdi heyecandan uyuyamıyosun aldıktan sonrada sıkıntıdan uyuyamassın soyliyim,işi bilen kimse tavsiye etmez soyledigin markaları,bana ve benm gibilere kulak ver,motoramı binmek istiyosun al honda,yamaha,kawasaki model fark etmez sadece temiz olsun..
Başa dön
kawasakiglr Çevrimdışı kawasakiglr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 08.05.2006 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet Japon işiyse o zaman Amerikalı'sı, Alman'ı, İtalyan'ı, Fransız'ı, İngiliz'i, Koreli'si bıraksın bu işleri, he mi üstad? Cidden okumadan yazıyorsun, ama maalesef kendi yazdıklarını da okumuyorsun. Ben Japon'a "tapon" denilen zamanı da bilirim...
tuna_tour
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Erenköy / YSTANBUL

MesajTarih: 08.05.2006 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer illaki ucuz motor alacaksan yada durumun buna müsaitse ... bir Jinluın kullanıcısı olarak sana kesinlikle Keeway süper Light tavsiye deerim .. başkada alternatif düşünme vede kesinlikle Jinlundan uzak dur .. başıma gelmeyen arıza kalmadı ve servis olayı rezalet .. sadece yedek parça olayı güçlü ... sonuç olarak KEEWAY en iyi alternatif pişman olmazsın

Başa dön
tuna_tour Çevrimdışı tuna_tour Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madd hala japona tapılıyo bunu hiçbizaman unutma,sen konuyu saptırmışın üstad,nedemek istedigmi anladın bukadar polimik yaratmaya elverişli olmayın,herifi duymuyomusun jinlun alcam kanuni alcam dio belliki anlamıyo.,al sana motor ozaman triumph 955i daytona al digcem sonra turkiyede ampulünü bulamıycak...
Başa dön
kawasakiglr Çevrimdışı kawasakiglr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Madd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adamın bütçesi yok ki Çinli'ye bakıyor, yoksa babam da bilir Japon'u, Fransız'ı...
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 08.05.2006 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madd demiş ki:
Adamın bütçesi yok ki Çinli'ye bakıyor, yoksa babam da bilir Japon'u, Fransız'ı...

Doğru söze ne denir? :alkış
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babanın yerinde olsam aynı paraya japon honda titan alırdım,500daha koyar cbr125 alırdım teşekkurler.buarada japonu fransızı sen kattın,anlıyon biraz buişlerden.. Çok gülüyorum
Başa dön
Madd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rahmetli babamın yerinde olmak istemezdin dostum Kawasakiglr...
Kaldı ki kendisi BMW ve Vespa severdi, Honda değil. Bana gelince, iyi kötü 15 senedir iki teker, bir motor hesabı takılıyorum. Eh, bir iki şey bileyim motorlar konusunda izninle...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal