Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Körfez yarışı dönüşü kaza...(Biker_Dodi , Turgut)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Körfez yarışı dönüşü kaza...(Biker_Dodi , Turgut)
Sayfa 1, 2, 3 ... 78, 79, 80  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Körfez yarışı dönüşü kaza...(Biker_Dodi , Turgut) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dilovası'a 12 km kala turgut arkadaşımız bir kamyonet ile sebebini bilmedigimiz bir şekilde kaza ya karışmış olup,kamyonetin yan dönmesi sonucuda arkadan gelen 2 motorcu arkadaşımızın daha kaza yapmasına sebep olmuştur.Şimdilik Turgay ın durumu agır olup Kocaeli UMut Tepe hastanesinde yogun bakımda.Diger 2 arkadaş iyi durumda.....Turgut'ın en kısa zamanda aramızda olmasını diliyorum.Çok üzgünüz..

Kan ihtiyacı olabilir diye birde buraya yazdım...Duyurular kısmında belki görülmeyebilir...Bir çok arkadaş şuanda oraya dogru yola çıktılar...Bende birazdan çıkacagım...

En son AlenAlper tarafından 07.05.2006 - 20:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
AlenAlper Çevrimdışı AlenAlper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VvalentinoO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 07.05.2006 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun Allah Acil şifalar versin Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 07.05.2006 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah iyileşir yaaaaa Üzgünüm
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun allah yardımcısı olsun Üzgünüm Üzgünüm
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tgc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah durumu iyiye gidiyordur.Biz gittigimizde onları çoktan hastaneye kaldırmışlardı.Sonradan Turgay arkadaşımızın durumunun iyi olmadıgı haberini aldık.En kısa zamanda sağlığına kavuşması için dua ediyorum. Ağlıyorum
Başa dön
tgc Çevrimdışı tgc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz geri dönemedik,12 km gerimizde kalmıştılar,beklerken bir sürü araç durdu kaza yaptı arkanızdan gelenler diye..Kim diye debelenirken telefonlara sarıldık ama kimseye ulaşamadık ,sonra bir doktor durdu ,ilk mudahaleyi yaptım ben ama durumu iyi degil dedi.... Üzgünüm
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun kardeşim yaa..durumları inşaAllah iyileşir...sakatlık falan varmı yoksa kısa sürede iyileşebileceği birşekildemi...Allah yardımcısı olsun...saygılar...(Allahtan acil şifalar diliyorum)peki diğer iki arkadaşın durumu nasıl onlarda varmı yaralanma..

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tgc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En son aldıgım habere göre Turgay arkadaşımızın durumu iyi degilmiş.Doktorlarda bişey söylemiyorlarmış.İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur Ağlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ybasaran demiş ki:
çok geçmiş olsun kardeşim yaa..durumları inşaAllah iyileşir...sakatlık falan varmı yoksa kısa sürede iyileşebileceği birşekildemi...Allah yardımcısı olsun...saygılar...(Allahtan acil şifalar diliyorum)peki diğer iki arkadaşın durumu nasıl onlarda varmı yaralanma..

öbür arkadaşlarından birinin bacagı kırıkmış.Digerinde bişey yokmuş.

En son tgc tarafından 07.05.2006 - 21:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:22    Mesaj konusu: kaza Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzüldüm geçmiş olsun Üzgünüm
kaza geliyorum demiyor.
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İshak abiyle konuştum şu an kaza yapan arkadaşımız

Biker_Dodi , Turgut Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

İshak abi telefonda yoğun bakımda olduğunu, durumunun ortada olduğunu ve kazadan çok resmenbiçildiğini söyledi, hala şaka gibi geliyo ya Ağlıyorum Ağlıyorum

Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper:
Alıntı:

KAN IHTIYACI olabilir diye birde buraya yazdım...Duyurular kısmında belki görülmeyebilir
demis.biz de bir kere daha bu konuya dikkat cekelim dedik.
umariz hersey yolunda gider ve turgay hayati tehlikeyi atlatir.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biker-dodi nickli arkadaş..Bir cihazla kanama durumuna bakıp ona göre müdahale edilecekmiş..
sx45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah iyileşip sağlığına kavuşur. Allah acil şifalar versin inş.
Başa dön
sx45 Çevrimdışı sx45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tgc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan demiş ki:
alenalper:
Alıntı:

KAN IHTIYACI olabilir diye birde buraya yazdım...Duyurular kısmında belki görülmeyebilir
demis.biz de bir kere daha bu konuya dikkat cekelim dedik.
umariz hersey yolunda gider ve turgay hayati tehlikeyi atlatir.

amin
Başa dön
ozzyozzy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.05.2006 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum çok üzgünüm..umarım kimsenin kaderinde bu tür olaylar yoktur bundan sonrası için.. Ağlıyorum şifa diliyorum.
ozzyozzy Çevrimdışı ozzyozzy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 78, 79, 80  Sonraki
1. sayfa (Toplam 80 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal