Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2004 yamaha YBR-125

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2004 yamaha YBR-125

2004 yamaha YBR-125
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RARA
Üye
Üye

Nereden: ESKISEHIR

MesajTarih: 09.09.2004 - 11:44    Mesaj konusu: 2004 yamaha YBR-125 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadasim motora yeni basladi bu motorla.korkuyo binemiyor.20 gun once aldi daha.Satıyor. Bir bilemedin iki kere binildi.Dükkanlarda 2.550.000.000 T.L. Ucuz yollu bir kask var elinde onuda verecek.

Fiyatı : 2.200.000.000 T.L.
Başa dön
RARA Çevrimdışı RARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
niko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.09.2004 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RARA korkusunu yenmesi için yardımcı olsana satmasına yardımcı olcağına. Böyle bırakırsa bir daha zor ısınır motora. Üzgünüm
RARA
Üye
Üye

MesajTarih: 09.09.2004 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok yaw..yalwardık anlattık ögrettik. 700 km yaptı bile..ama az biraz yatırdı motoru... Zaten ben yokken benim bilgisayarımdan kendisi acmis bu konuyu.. Çok gülüyorum Sattırmamak icin elimden geleni yapacam..Bence yukarıdaki ilanı dikkate almayın.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 09.09.2004 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor kazalımı :md:
Rodaja uygun mu sürüldü?
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RARA
Üye
Üye

MesajTarih: 09.09.2004 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yok kesinlikle bu motorla ilgilenmeyin.. dedim ya bu konu basligi benim tarafımdan acilmadi. ben yokken kendisi acmis Öfkeliyim almayin arkadaslar.. :!:
niko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.09.2004 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte bu güsel bir haber kutlarım seni RARA.
Başa dön
niko Çevrimdışı niko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamergs
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 09.09.2004 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru sadece daha ii sini almak için satın. Bravo
bence...
Başa dön
tamergs Çevrimdışı tamergs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 09.09.2004 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha satan adamın aklından şüphe ederim yaw 8)
Başa dön
knight_rider Çevrimdışı knight_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 09.09.2004 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

euhe güldüm valla. Gülümsüyorum
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rixen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 09.09.2004 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bırakın satacaksa satsın.Zorla güzellik olmazki.Bu merete binerken belli riskleri gözönüne alıyoruzda biniyoruz.Belliki arkadaşın riske girme niyeti yok.
Başa dön
rixen Çevrimdışı rixen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.09.2004 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor sürmek tamamen kondisyonla alakalı.kondisyonunuz ne kadar iyise o kadar rahat kullanırsınız ve en zoe durumlarda bile kurtarırsınız Gülümsüyorum
Spor yapın bol bol Gülümsüyorum
Başa dön
turkx Çevrimdışı turkx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FBI
Üye
Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum zaten satmak istesede arkadaşın o motoru 2200 e satamaza.0 ı 2500 + plaka 2650. bide 2. eli 2200+300(alım satım noter falan) 2500.kim 150 milyon için yatmış yada kullanılmış motor alırki?
Başa dön
FBI Çevrimdışı FBI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 06.03.2005 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RARA, inşallah satmaz Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FBI
Üye
Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah!
Başa dön
FBI Çevrimdışı FBI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iyigun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.03.2005 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turkx demiş ki:
kondisyonunuz ne kadar iyise o kadar rahat kullanırsınız ve en zoe durumlarda bile kurtarırsınız Gülümsüyorum
Spor yapın bol bol Gülümsüyorum

Ben de ayni sekilde dusunuyorum. Hatta arkana yaslan motora gaz ver yapan kilolu kel amcalara da tabi tabi diyorum; at bikine kelebek ozgurluk bu olsa gerek.
Başa dön
iyigun Çevrimdışı iyigun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal