Arkadasim motora yeni basladi bu motorla.korkuyo binemiyor.20 gun once aldi daha.Satıyor. Bir bilemedin iki kere binildi.Dükkanlarda 2.550.000.000 T.L. Ucuz yollu bir kask var elinde onuda verecek.
RARA korkusunu yenmesi için yardımcı olsana satmasına yardımcı olcağına. Böyle bırakırsa bir daha zor ısınır motora. _________________ KORKU'lary y?z?nden insan hayatta kalyr. Korkmayansa Trenin altynda..
Tarih: 09.09.2004 - 12:11 Mesaj konusu:
Yok yaw..yalwardık anlattık ögrettik. 700 km yaptı bile..ama az biraz yatırdı motoru... Zaten ben yokken benim bilgisayarımdan kendisi acmis bu konuyu.. Sattırmamak icin elimden geleni yapacam..Bence yukarıdaki ilanı dikkate almayın.. _________________ AYNI NEHYRDE YKY KERE YIKANAMAZSIN
Tarih: 09.09.2004 - 12:34 Mesaj konusu:
yok yok kesinlikle bu motorla ilgilenmeyin.. dedim ya bu konu basligi benim tarafımdan acilmadi. ben yokken kendisi acmis almayin arkadaslar.. :!: _________________ AYNI NEHYRDE YKY KERE YIKANAMAZSIN
Motor sürmek tamamen kondisyonla alakalı.kondisyonunuz ne kadar iyise o kadar rahat kullanırsınız ve en zoe durumlarda bile kurtarırsınız
Spor yapın bol bol
dostum zaten satmak istesede arkadaşın o motoru 2200 e satamaza.0 ı 2500 + plaka 2650. bide 2. eli 2200+300(alım satım noter falan) 2500.kim 150 milyon için yatmış yada kullanılmış motor alırki?
kondisyonunuz ne kadar iyise o kadar rahat kullanırsınız ve en zoe durumlarda bile kurtarırsınız
Spor yapın bol bol
Ben de ayni sekilde dusunuyorum. Hatta arkana yaslan motora gaz ver yapan kilolu kel amcalara da tabi tabi diyorum; at bikine kelebek ozgurluk bu olsa gerek. _________________ Mehmet
Hayatini iki sekilde yasayabilirsin
olerek ya da yasayarak. Y B R 34 UD 2742
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız