Şanlıurfa’da, kameralara takılan bir görüntü görenleri şaşırttı. Saatte 120 kilometre hız yapan motorsikletin fren sisteminin olmadığı polis tarafından durdurulması ile ortaya çıktı. Evet yanlış duymadınız. Saatte 120 kilometre hız yapıyor, sürücüsü ayaklarıyla durduruyor...
Tarih: 08.05.2006 - 01:13 Mesaj konusu:
bi ara bendede boyle bir peugeot vardi 95 100 gordugumu hatirliyorum arkadasim yanimda arabayla gidiyordu bende isaretimle kilometreye bakmasini soylemistim ve 95 100 arasiydi iyi bir hiz degil mi _________________ HER iYiNiN iCiNDE BiR KOTU:
HER KOTUNUN iCiNDE BiR iYi
mutlaka vaardir!!!!
Tarih: 08.05.2006 - 01:31 Mesaj konusu:
yaa ne mallar var,bunlarla iddaalı yarıştıklarnı duymuştum hatta arenada çıktı adamlar kumaş pantolonla falan bniyolar 123,130 yapıyolardı bide biniş sekilleri var motosikletin ustune uzanıp tek eliyle ön çataldan tutuyolar hesapta ruzgarı kesiyolar..
Tarih: 08.05.2006 - 01:36 Mesaj konusu:
120 kilometre hızı nasıl yapıyor, uçurumdan aşağı mı???
Şu gazeteciler bir şeyi de düzgün yazsalar kurban keseceğim zaten... Ya yalan dolan, ya palavra ! _________________ Tarihi, imkansyzlara inananlar yazar.
Tarih: 08.05.2006 - 01:42 Mesaj konusu:
gazetecilere bende inanmam ama herifler trafige açık alanda yarışıyo,gazetecilerin aracı motorun yanına gelyo ve aracın km sine zumluyo kamerayı 120 yle 130 arasında gazetecilerin oldugu araç,sahsen gordum yani yoksa bende inanmam ben 120yi R1zor yapyom ..
Tarih: 08.05.2006 - 03:07 Mesaj konusu:
yaa bunlara urfalılar farklı diyo yani motorun adı farklı silindir hacmini buyultuyolar bide çift mobilet motoru koyuyolar bende inanamadım ama gerçek..yaa bi urfalı olsa ikidakkada anlatı ne film döndügnü
o mobiletlerin 140 göreni bile var çift motor yapıyorlar adana egzost yasak onları normal egsozt ların içine gömme yapıyorlar daha neler neler _________________ ah ?u iki teker...
evet bencede boyle manyagın biri gelip pana kapısalım demisti.Mobiletini modifiye etmis. Muhhattap bile almadım. 120 bastıgını iddaa ediyordu ama ben şu zamana kadar hiç gormedim goren arkadaslarım var . _________________ seN deLi beN deLi yaKaryz tekerlekleri....
Tarih: 08.05.2006 - 09:19 Mesaj konusu:
adam akıllı binseler bari...
zurna gibi denyo denyo hareketler yaparak değil , adam gibi binseler - isterse 200yapsın altlarındaki motor...
kasksız ve korumasız motora binenlere hiç saygı duyamıyorum açıkçası...
akeza araçta emniyet kemeri takmayanlara...
tercihtir işte en nihayetinde , kimseye bişi denmio... _________________ Skyteam 200 TR
Tarih: 12.03.2008 - 14:36 Mesaj konusu:
Ben internette gezerken sızın yorumlarınızı gördum =) Sizin düşünceniz bu olabılır haklısınız ama bu yarışlarda paralar dönuo geçımını bu yarışlardan kazananlar war =)
400ytl ye 140km hız gören mobılet toplu bızım bı abımız ızmır de =) ben de bır moped sıtesındenım =) düzgün bir mobılet i 500 e alabılırzı ama sızın gezdıgınız motorları R1 flan pahalıya kaçar bize =) az yakar cok kaçar oldugu ıcın mobılet alıoz... =)
Düşüncelerınızı merak edıorum....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız