Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - frensiz motosiklet

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

frensiz motosiklet

frensiz motosiklet
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tvr_tuscan
Üye
Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 01:00    Mesaj konusu: frensiz motosiklet Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şanlıurfa’da, kameralara takılan bir görüntü görenleri şaşırttı. Saatte 120 kilometre hız yapan motorsikletin fren sisteminin olmadığı polis tarafından durdurulması ile ortaya çıktı. Evet yanlış duymadınız. Saatte 120 kilometre hız yapıyor, sürücüsü ayaklarıyla durduruyor...

kaynak:milliyet gazetesi
Başa dön
tvr_tuscan Çevrimdışı tvr_tuscan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayalet_adam
Üye
Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nedense bir anda Taş Devrinde Fred ÇAKMAKTAŞ'ın Taşmobili durduruşu geldi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
hayalet_adam Çevrimdışı hayalet_adam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ibrahim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: malatya MERKEZ

MesajTarih: 08.05.2006 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi ara bendede boyle bir peugeot vardi 95 100 gordugumu hatirliyorum arkadasim yanimda arabayla gidiyordu bende isaretimle kilometreye bakmasini soylemistim ve 95 100 arasiydi iyi bir hiz degil mi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Ibrahim Çevrimdışı Ibrahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 08.05.2006 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hey maşallah beah! Sonra bu hıyarto bir yere patlayıp ölünce adı "görünmez kaza" oluyor di mi?...
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.05.2006 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa ne mallar var,bunlarla iddaalı yarıştıklarnı duymuştum hatta arenada çıktı adamlar kumaş pantolonla falan bniyolar 123,130 yapıyolardı Çok gülüyorum bide biniş sekilleri var motosikletin ustune uzanıp tek eliyle ön çataldan tutuyolar hesapta ruzgarı kesiyolar.. Gülümsüyorum
Başa dön
kawasakiglr Çevrimdışı kawasakiglr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
izzzmeil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sonra bu hıyarto bir yere patlayıp ölünce adı "görünmez kaza" oluyor di mi?...

bence bu sefer azrail ben görmedim diyecek Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
izzzmeil Çevrimdışı izzzmeil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lord-et
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.05.2006 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

120 kilometre hızı nasıl yapıyor, uçurumdan aşağı mı???

Şu gazeteciler bir şeyi de düzgün yazsalar kurban keseceğim zaten... Ya yalan dolan, ya palavra !
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gazetecilere bende inanmam ama herifler trafige açık alanda yarışıyo,gazetecilerin aracı motorun yanına gelyo ve aracın km sine zumluyo kamerayı 120 yle 130 arasında gazetecilerin oldugu araç,sahsen gordum yani yoksa bende inanmam ben 120yi R1zor yapyom Çok gülüyorum ..
Başa dön
kawasakiglr Çevrimdışı kawasakiglr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Lord-et
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.05.2006 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hmmm çok ilginç valla...
0 20-25cc gibi gözüken araç 120'ye nasıl çıkmış ki?
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa bunlara urfalılar farklı diyo yani motorun adı farklı Gülümsüyorum silindir hacmini buyultuyolar bide çift mobilet motoru koyuyolar bende inanamadım ama gerçek..yaa bi urfalı olsa ikidakkada anlatı ne film döndügnü Çok gülüyorum
Başa dön
aderzo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 08.05.2006 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o mobiletlerin 140 göreni bile var çift motor yapıyorlar adana egzost yasak onları normal egsozt ların içine gömme yapıyorlar daha neler neler
tuna_tour
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Erenköy / YSTANBUL

MesajTarih: 08.05.2006 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hıyarlıktan başka bişey değil bence ...

Başa dön
tuna_tour Çevrimdışı tuna_tour Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_gogo_
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.05.2006 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum evet bencede boyle manyagın biri gelip pana kapısalım demisti.Mobiletini modifiye etmis. Muhhattap bile almadım. 120 bastıgını iddaa ediyordu ama ben şu zamana kadar hiç gormedim goren arkadaslarım var .
mertmertmert
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.05.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam akıllı binseler bari...
zurna gibi denyo denyo hareketler yaparak değil , adam gibi binseler - isterse 200yapsın altlarındaki motor...
kasksız ve korumasız motora binenlere hiç saygı duyamıyorum açıkçası...
akeza araçta emniyet kemeri takmayanlara...
tercihtir işte en nihayetinde , kimseye bişi denmio...
46-15
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir/Karşıyaka

MesajTarih: 12.03.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben internette gezerken sızın yorumlarınızı gördum =) Sizin düşünceniz bu olabılır haklısınız ama bu yarışlarda paralar dönuo geçımını bu yarışlardan kazananlar war =)
400ytl ye 140km hız gören mobılet toplu bızım bı abımız ızmır de =) ben de bır moped sıtesındenım =) düzgün bir mobılet i 500 e alabılırzı ama sızın gezdıgınız motorları R1 flan pahalıya kaçar bize =) az yakar cok kaçar oldugu ıcın mobılet alıoz... =)
Düşüncelerınızı merak edıorum....
Başa dön
46-15 Çevrimdışı 46-15 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal