Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BARMEN 19 KAZA YAPTI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BARMEN 19 KAZA YAPTI

BARMEN 19 KAZA YAPTI
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
barmen19
Üye
Üye

Nereden: sivas

MesajTarih: 08.05.2006 - 11:37    Mesaj konusu: BARMEN 19 KAZA YAPTI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merabalar arkadaslarım sızden bır sure kı bır aylıgına vede attım ıcın ozur dılıyorum malesef herzaman dedıgım gıbı saygısıs bı arabanın bır araba tarafından sıkıstırılması sonucu ters serıdden gelen bır arac ıle motorla kafa kafaya kaza yaptık sukur sadece kolumuz kırıldı ufak tefek sıyrıklar ıle atlattım ama bır ayda hastanedeyım bılıyorum sızlerde uzuluceksınız ama hayat ıste kı bı tavsıye bu sıtede bı keten elbıse gormustum o olmasaydı suan aranızda olmuyacaktım sızlerde kullanın sızlerı sevıyorum ve tekrar aranızda olmaktan grur ve sevınc duyuyorum kazasız keyıflı surusler dılerım arkadaslar
Başa dön
barmen19 Çevrimdışı barmen19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rockmoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 08.05.2006 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH bunla geçmiş etsin abi Dil çıkarıyorum
Başa dön
rockmoto Çevrimdışı rockmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 11.05.2006 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun. teraranı yaşamazsın umarım. Dil çıkarıyorum
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yavuzk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2006 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun barmen19. seni tekrar aramızda görmek güzel, iyiki korumalarını giymişsin Dil çıkarıyorum
Başa dön
yavuzk Çevrimdışı yavuzk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 12.05.2006 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun aramıza dönmene sevindim Dil çıkarıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TaLoS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Zimbabwe

MesajTarih: 13.05.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne diim Gecmis gitmis olsun..

mc_hollister@hotmail.com
dttalos@gmail.com
Başa dön
TaLoS Çevrimdışı TaLoS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 13.05.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin.

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mini_bikeRRs
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL-caDDe

MesajTarih: 13.05.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abi.seni tekrar aramızda görmek çok güzel...
Başa dön
mini_bikeRRs Çevrimdışı mini_bikeRRs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 18.05.2006 - 07:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmiş olsun acil şifalar
semih440
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 18.05.2006 - 07:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GEÇMİŞ OLSUN Üzgünüm ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN Üzgünüm
Başa dön
semih440 Çevrimdışı semih440 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 18.05.2006 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barmen kardeşim geçmiş olsun.yeniden aramıza dönmen sevindirici.şu arabalardan ne çekiyoruz yahu Öfkeliyim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.05.2006 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmiş geçmiş olsun kardeşim Üzgünüm
Başa dön
ugurfalcon Çevrimdışı ugurfalcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
endrocu
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 25.05.2006 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş ALLAH acil şifalar versin ucuz atlatmışsın inan çok sevindim inşallah bir daha başına hiç kaza gelmesin ALLAH a emanet ol...
cimmy85
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.05.2006 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim geçmiş olsun dedikleri gibi allah korumuş allah sana ve kimseye kaza göstermesin sen mi yazdın mesajı yoksa şuan başkasımı yazıyor iyimisin nalamında yani ama allah korumuş en iyi bukadar olabilirdin zaten geçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı cimmy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 25.05.2006 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bubunla geçmiş olsun allah kimsenin başına kaza bela vermesin
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal