Tarih: 10.05.2006 - 12:14 Mesaj konusu:
sayın arkadaslar ben betın antalyadan cbr125 lıyım gecenlerde kaza yapmıstım anca bugun servıse gıdebıldım hasarı söyluyorum sag on sınyal hasarlı, onfren kolu degısecek,dreksıyon degısecek, sag arka ayaklık degısecek.
alahıma cok sukur pek bı hasar yok ama bugun honda servısıne gıttıgım zaman aglıcaktım cok kotu oldum cünkü:
sol arka ayaklık:28ytl
on fren kolu:41ytl
direksıyon:91ytl
sınyal pahalı dıye degıstırmedım aglıyacam yaaaaaa. servıs bıle parcaların pahalılıgından sıkayetcı.sımdı neden aglıyacagımı anladınız dımı sayın arkadaslar sızsız olun dıkatlı kulanın tabı benden daha kotu kazalar yapan wardır maddı ve manevı olarak
fatura resmımıde koyuyorum suan soktayımmmmm
[img]http://img208.imageshack.us/img208/9244/fuckerfukara1340yz.jpg
kusura bakmayın eger resım buyukse.ılk defa resım atıyorum ondandır[/img]
Son Mesajdan 52 saniye:
ya resmım olmadı yaaaaaaa ya bırı yapabılırmı ayrıyetten nası oluyor buu resım
Tarih: 10.05.2006 - 12:28 Mesaj konusu:
geçmiş olsun kardeşim ne diim canına gelmesinn _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diyoruz ama ne yazıkki kalite ile para arasında çok doğrusal bir orantı var iyi markaların yedek parçalarıda pahalı oluyor ama bazen diyorum bu pazarlama stratejisi kasten mi pahalı satıyorlar diye parçaları nerdeyese parçalasanız satsanız iki motor parası edecek yada yok ben kendi motorumu kendim yapacam montaj edecem desem 2 3 motor parasına anca olur herhalde
Tarih: 10.05.2006 - 12:40 Mesaj konusu:
betin, GECMIS OLSUN
ben gecen hafta sadece merak ettıgım ıcın honda servısını
aradım sınyal fıyatı 135ytl miş.....
cok cok pahalı...ALLAH yardımcınız olsun _________________ it's my life_1982 __kymco activ110__ 34 DF 9496 - A rh(+)
Tarih: 10.05.2006 - 13:27 Mesaj konusu:
betin, geçmiş olsun... size bişi olmamış bu ii...
ama gerçekten bu ne fiyat böyle.. off... zaten almak bidert.. tamiri servisi bi dert...çok ii anlıyorum kardeş..
ama olsun.... keşke benim de olsaydıı.. gül - diken olayı yani _________________ g?rd???me sevindim..
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 10.05.2006 - 14:45 Mesaj konusu:
betin geçmiş olsun
sinyalin pahalı olma sebebi bu sinyal aynı anda cbr600rr ve 1000rr dada kullanılıyor _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 10.05.2006 - 15:33 Mesaj konusu:
resim bumu kardeş büyük geçmiş olsun sen canını sıkma cana gelmesin gelen...
_________________ beyaz atly prensini bekleme, seyise razy ol yoksa ata kalyrsyn !!! turkmenaga@hotmail.com
0 543 411 03 85
motoru seven pahalılığına katlanıcam ama bu karda olursa olmaz demi artık yan sanayi filan nerde ucuzsa orda yaptır veya kaskon yokmu? _________________ Bu motora zevk için bindik, boş durmaktan yeğdir hareket maksat gönüller çoşsun
iki üç dakika lüksümüz olsunnnn...Sagopa Kajmer
Tarih: 10.05.2006 - 19:41 Mesaj konusu:
ewet resım bu
sayın muhterem md delılerııı sımdı motorumu servısten cıkarttım daha dogrusu1.30 sat once hatta kız atım hatta belını bıle dogrulttuk (anlarsınızya) kızla neyse cumleten saolun kardesler motor manyak olmus zıncırıde gerdırdım yagı degıstırdım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız