Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - aglıyacam yaa cbr 125

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

aglıyacam yaa cbr 125

aglıyacam yaa cbr 125
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 10.05.2006 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayın arkadaslar ben betın antalyadan cbr125 lıyım gecenlerde kaza yapmıstım Üzgünüm anca bugun servıse gıdebıldım hasarı söyluyorum sag on sınyal hasarlı, onfren kolu degısecek,dreksıyon degısecek, sag arka ayaklık degısecek.
alahıma cok sukur pek bı hasar yok ama bugun honda servısıne gıttıgım zaman aglıcaktım cok kotu oldum cünkü:
sol arka ayaklık:28ytl
on fren kolu:41ytl
direksıyon:91ytl
sınyal pahalı dıye degıstırmedım aglıyacam yaaaaaa. servıs bıle parcaların pahalılıgından sıkayetcı.sımdı neden aglıyacagımı anladınız dımı sayın arkadaslar sızsız olun dıkatlı kulanın tabı benden daha kotu kazalar yapan wardır maddı ve manevı olarak
fatura resmımıde koyuyorum suan soktayımmmmm Ağlıyorum Ağlıyorum
[img]http://img208.imageshack.us/img208/9244/fuckerfukara1340yz.jpg
kusura bakmayın eger resım buyukse.ılk defa resım atıyorum ondandır[/img]

Son Mesajdan 52 saniye:

ya resmım olmadı yaaaaaaa ya bırı yapabılırmı ayrıyetten nası oluyor buu resım
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 10.05.2006 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum malesef hondanın parçaları pahalı Ağlıyorum

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 10.05.2006 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim ne diim canına gelmesinn
mumu2mumu
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2006 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diyoruz ama ne yazıkki kalite ile para arasında çok doğrusal bir orantı var iyi markaların yedek parçalarıda pahalı oluyor ama bazen diyorum bu pazarlama stratejisi kasten mi pahalı satıyorlar diye parçaları nerdeyese parçalasanız satsanız iki motor parası edecek yada yok ben kendi motorumu kendim yapacam montaj edecem desem 2 3 motor parasına anca olur herhalde
Başa dön
mumu2mumu Çevrimdışı mumu2mumu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 10.05.2006 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kasko şart aklınızda olsun.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
batuhan35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 10.05.2006 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin, GECMIS OLSUN
ben gecen hafta sadece merak ettıgım ıcın honda servısını
aradım sınyal fıyatı 135ytl miş..... Şok oldum
cok cok pahalı...ALLAH yardımcınız olsun
Başa dön
batuhan35 Çevrimdışı batuhan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
151mustafa
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM Ağlıyorum
Başa dön
151mustafa Çevrimdışı 151mustafa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 10.05.2006 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin, geçmiş olsun... size bişi olmamış bu ii...
ama gerçekten bu ne fiyat böyle.. off... zaten almak bidert.. tamiri servisi bi dert...çok ii anlıyorum kardeş.. Ağlıyorum
ama olsun.... keşke benim de olsaydıı.. Bravo gül - diken olayı yani Bravo
immortal_
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.05.2006 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım üzülme motorunun parçalarını alırsın ya sana bişiy olsaydı bizlerin yedek parçalarıda yok allah korusun
Başa dön
immortal_ Çevrimdışı immortal_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 10.05.2006 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin geçmiş olsun
sinyalin pahalı olma sebebi bu sinyal aynı anda cbr600rr ve 1000rr dada kullanılıyor
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayın arkadaslar yorumlarınız ıcın saolun
bakın olayları nekadar sıcak sıze anlatıyorum sımdı motorumu teslım alacam honda servısınden ama dreksıyon cumartesı gelecekmıs cumartesı bıdaha servıse
ya bıde bırsey soracam servıse sordum performans egzozu sıparıs werebılıyoruzmu dıye bızde arrow war fıyatı 1.150ytl dedı anaaaa.ama ıstanbula gıdersenız fenerbahcesdatyumun karsısında parcacı war orda cok ucuz dedı bakalım gıdecez ıstanbulaaa
yıne saolun yorumlarınızı beklıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 10.05.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resim bumu kardeş büyük geçmiş olsun sen canını sıkma cana gelmesin gelen...

turkmenaga Çevrimdışı turkmenaga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tracy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 10.05.2006 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru seven pahalılığına katlanıcam ama bu karda olursa olmaz demi Çok gülüyorum artık yan sanayi filan nerde ucuzsa orda yaptır veya kaskon yokmu?
tracy Çevrimdışı tracy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2006 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet resım bu
sayın muhterem md delılerııı sımdı motorumu servısten cıkarttım daha dogrusu1.30 sat once hatta kız atım hatta belını bıle dogrulttuk Çok gülüyorum (anlarsınızya) kızla neyse cumleten saolun kardesler motor manyak olmus zıncırıde gerdırdım yagı degıstırdım
Başa dön
Canakkaleli17
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 30.05.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana gecmis olsun işin zor
Başa dön
Canakkaleli17 Çevrimdışı Canakkaleli17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal