Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dikiz aynalı kasklar.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dikiz aynalı kasklar.

Dikiz aynalı kasklar.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
showboy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.05.2006 - 13:48    Mesaj konusu: Dikiz aynalı kasklar. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sürekli bir yerlerde dikiz aynalı kask, arkayı gösteren kask şudur budur diye sürekli bişeyler çıkıyor.Peki nerde satılır,ne kadardır fiyatı bilen yok mu.Bu konuya burda bi cevap bulalım motor dostları ve arayıp bulamayanlara yardımcı olalım ben şimdiden başladım araştırmalara Dil çıkarıyorum
Başa dön
showboy Çevrimdışı showboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 11.05.2006 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende arıyorum harıl harıl ama bulamadım bitürlü

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.05.2006 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuarda vardı o kasklardan arkayı göruyorsun ama bırazda sakıncalı gıbı sankı arkaya bakarken önden kaybedıyorsun ..
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
showboy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.05.2006 - 13:53    Mesaj konusu: Çalışma prensibi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kimi zaman aynanın titremesinden, kimi zaman da aynanın dar açıyla arkayı göstermesinden dolayı motosiklette geri görüş her zaman problem olmuştur. Kask üreticisi Reevu tarafından geliştirilen kask, kırılmayan aynalarla arkadan aldığı görüntüyü sürücünün göz hizasına getirerek arkasını görebilmesini sağlıyor.

Çalışma prensibi çok basit olan sistemde, arka kısmından alınan görüntü,
kaskın üst kısmında farklı açılarla yerleştirilmiş kırılmayan aynalarla
sürücünün göz hizasına yansıtılıyor. Böylece yan aynalardan görünmeyen
ölü noktaların da görülebilmesini sağlıyor. İç kısımda vizörün biraz üstüne
gelen görüntü, sürücünün kafasını çevirmeden arkasını tam olarak
görebilmesini sağlıyor. Bu da sürücünün dikkatinin dağılmasını engelliyor.
Kask içerdiği sisteme rağmen başarılı tasarımı ile de güzel görünüyor.

Başa dön
ahmet78
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.05.2006 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben dün birtanesini toplantıda jafama gecirip test ettim güzeldi ama kullanan race motor için tavsiye etmedi eğildiğiniz için havayı görüyosunuz.

heralde yakında ayarlısı cıkar ozaman alırız GülümsüyorumGülümsüyorum
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 11.05.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkada artçı varken artçıyı görmek biraz garip olur gibime gelio ama kız arkadaşlarımız varken çok yararlı (yola bakamayanlar olabilir)
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maksimus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.05.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bence o sadece kavga ederken birkaç kişi ile faydalı olur.. Bravo cüneyt arkın gibi olursun sanırım..arkanda gözün war sanki.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2006 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

h ah aaa haa zalimsin maksimus, abii Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.05.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kapkaça karşı da iyiymiş bu Çok gülüyorum arkadan sinsice gelip çantayı alamazlar,bütün hanımlara lazım Çok gülüyorum

Şaka bir yana,bu kaskı bende baya merak ediyorum,avantajları yanında bazı dezavantajları da olabilir mi acaba,bir an dalgınlıkla önünüzdeki görüntülerin hangisinin ön, hangisinin arka olduğunun karışması gibi bir durum olabilir mi ?
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 11.05.2006 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Şaka bir yana,bu kaskı bende baya merak ediyorum,avantajları yanında bazı dezavantajları da olabilir mi acaba,bir an dalgınlıkla önünüzdeki görüntülerin hangisinin ön, hangisinin arka olduğunun karışması gibi bir durum olabilir mi ?

ben de onu merak ettim .. Şok oldum

showboy, paylaşım için teşk. Dil çıkarıyorum
tekno showboy.. Gülümsüyorum nerden buluosun bunları hemen?? Bravo
talkie
Üye
Üye

Nereden: U?ak

MesajTarih: 11.05.2006 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte size aradığınız kasklar
http://www.moto-access.com/index.php?cPath=44&osCsid=d7fe24ecb8ab6354bc1d3f50d2cc3787
fiyatları 390 euro
ahmet78
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.05.2006 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben dün baktım dedim ya
vizörün üstünde yaklaşık 2cm e 10cm kadar bir alanda görüntü oluşuyor
aynı arabanın ön camından dikiz aynasına bakmak gibi bişey .oranlayın arabanın ön camıyla dikiz aynasını işte aynı oran vizörle ,vizördeki görüntü arasındaki oranla eş
Başa dön
ahmet78 Çevrimdışı ahmet78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 11.05.2006 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gün batımı arkada kalınca ne oluyor peki? Umarım onu da düşünmüşlerdir...
showboy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.05.2006 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Talkie hızlısın sağol Dil çıkarıyorum :alkış
Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.05.2006 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.moto-access.com/index.php?cPath=44&osCsid=6313d8e96dd7fd7b5dfc53626828ece2 buradan bakabilirsiniz banada Ali İhsan Derindağ önermişti dicektimki talkie, yazmış Reevu peki bu kaskı aldık yandaki aynaları kullanıcazmı yoksa çıkarsakmı ?
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal