Güzel bir çarşamba akşamı daha hep birlikteydik. İlk durağımız Hisar'daki Kale Cafe idi. Burada arkadaşlarımızla hasret giderdik, sevgili Turgut'un son durumu hakkında bilgiler aldık ve Turgut için neler yapabileceğimizi konuştuk. Daha sonra da bir grup arkadaş fenerbahçe'ye doğru yola çıkarken, yine bir diğer grup Bebek'de waffle molası verdi, ardından son durak Fenerbahçe yapıldı. Burada da bir süre daha sohbet ettikten sonra, yine bir kısım arkadaşlarımız evlerinin yolunu tutarken, bir kısım arkadaş da Bostancı dürümcüye yollandılar. İşte fotoğraflar.
Tarih: 11.05.2006 - 16:54 Mesaj konusu:
Gelmeye cok nıyetlıydım ama motoru anca gece 11 de bitirebildik, kısmet gelemedik, haftaya falan görüşmek üzere Güzel grup olmuş, avrupa yakası boğaz rotası çok şenşakrak geçyiro seviyorum o rotayı
En son dunyanın 8 ve 9. harıkalarını orada görmüştüm _________________
Tarih: 11.05.2006 - 17:05 Mesaj konusu:
Benim en zorlu olayım, hisara gelirken oldu. Aspire gelene kadar tacizlerde bulundu. Arada bir motordan indi, sonra tekrar bindi. Arkada sigara içti. Adam yolcudan baka herşeye benziyor. Muhabbet ederken alone_wolf güzel bir haber verdi ve sevindik. Dönüşte Xandros'a hararet yaptıra yaptıra geldim. Gelene kadar delip geçme antremanı yaptı üzerimde. Sağolsun ben de sayesinde 1. köprüden geçebildim. Fener'e de gidip oturduk sonra. Herkes siparişi verdi ve Önce Xandros'un birası ve kuruyemişi geldi. Bekle bekle benim sipariş gelmeyince ve kapının kitleneceği haberini alınca doğru eve yolculuk yaptım.
Bu arada huseyy ve aspire, intikamınız anicik'ten alınmıştır, fotoğrafta görüldüğü üzere
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız