Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benzin hormumu kesmişler gidiyodu canımm motorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benzin hormumu kesmişler gidiyodu canımm motorum

Benzin hormumu kesmişler gidiyodu canımm motorum
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
immortal_
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2006 - 16:46    Mesaj konusu: Benzin hormumu kesmişler gidiyodu canımm motorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öğlen yemeğine eve gittim.Motorumu da kapının önünde bıraktım neyse yemeğimi yedim motoruma binip gidicektim,baktım benzin akıtıyo depo boşalmış.hortumu kesmiş adiler 3 saat onunla uğraştım.direksiyon kilitli olmasa çalıcaklardı motorumu arkdaşlar ortaluk hırsız kaynıyo siz siz olun motorunuzu bırakmayın
Başa dön
immortal_ Çevrimdışı immortal_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.05.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.Kedi ulaşamadığı ciğere ... demişler.Dışı metal sargılı olanları yokmu acaba buı hortumların?

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
showboy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.05.2006 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Geçekten kötü bi durum nedir milletin bu açımasızca davranışları ve tavırları yazık gerçekten umarım tekrarlanmaz :!:
Başa dön
showboy Çevrimdışı showboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.05.2006 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne zavallı yaratıklar var ya,sen gel arkadaşın evinin önünde duran motorunun hortumunu kes,insanın evine girip kanepesinin döşemesini kesmekten bir farkı yok,zaten bunu yapan,eve girebilse onu da yapar ;Çöpten değersiz bu yaratıklar,çöp bunların yanında altın...

En son Akira tarafından 11.05.2006 - 17:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 11.05.2006 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ortalıkta dolu hırsız var dikkat ermek lazım
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gunduzcu1136
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.05.2006 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baba grçmiş olsun dikat et kendine oldu ben tuğrul ..... Gülümsüyorum
Başa dön
gunduzcu1136 Çevrimdışı gunduzcu1136 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
immortal_
Üye
Üye

MesajTarih: 11.05.2006 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun beyler bulsam yapanı.daha dikkatli olmak lazım
Başa dön
immortal_ Çevrimdışı immortal_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.05.2006 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bununla geçmiş olsun dilerim tekrarlanmaz
olay üzücü ama motorun gitmediği sevindirici Dil çıkarıyorum
not_fear
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.05.2006 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

immortal dostum,
evim demişsin demek ki orası senin semtin, şimdi senden ricam, orada araştırma yapıosun sağda solda esnaf ile özellikle, sonrada en son polis ile de sohbet muhabbet arasında ağızlarından bilgi al yumuşakça,
bu bilgileri sonra bana iletmeni istiyorum özelimden,
özellikle takıldıkları yer ve isimler.
selametle.
Başa dön
not_fear Çevrimdışı not_fear Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
immortal_
Üye
Üye

MesajTarih: 11.05.2006 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlarım falan araştırıyo şu anda not_fear saol ama polisle ne alakası var anlayamadım haber vermedim çünkü
Başa dön
not_fear
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.05.2006 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Polislerin o semt ile ilgili isim+olaylar+takıldıkları mekanlar
konusunda ii arşivleri vardır, ancak bunu sivillerle paylaşmazlar
Başa dön
not_fear Çevrimdışı not_fear Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
batuhan35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 11.05.2006 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

immortal_, gecmıs olsun...!!
bırsey sormak ıstıryorum benzın hotumunu keserek nasıl motoru çalıyorlar .? ben pek anlam veremedım. Üzgünüm ?? yoksa
motoru calamayınca benzın hortumunu kesıp kacmıslarmı.??
tekrar geçmiş olsun..... Dil çıkarıyorum
Başa dön
batuhan35 Çevrimdışı batuhan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 11.05.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

immortal_, geçmiş olsun hangi muhitte oldu olay
trasher
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GöZtEpE

MesajTarih: 11.05.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlara heralde hortum lazımmış bi yerleerine sokacaklar Öfkeliyim tekrar geçmiş olsun arkadaşım...
Başa dön
trasher Çevrimdışı trasher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kerim83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Kavakli

MesajTarih: 11.05.2006 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

immortal_, geçmiş olsun kardeş Allah'tan motorunu götürmemişler

Başa dön
kerim83 Çevrimdışı kerim83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal