Öğlen yemeğine eve gittim.Motorumu da kapının önünde bıraktım neyse yemeğimi yedim motoruma binip gidicektim,baktım benzin akıtıyo depo boşalmış.hortumu kesmiş adiler 3 saat onunla uğraştım.direksiyon kilitli olmasa çalıcaklardı motorumu arkdaşlar ortaluk hırsız kaynıyo siz siz olun motorunuzu bırakmayın
Geçmiş olsun.Kedi ulaşamadığı ciğere ... demişler.Dışı metal sargılı olanları yokmu acaba buı hortumların? _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 11.05.2006 - 17:03 Mesaj konusu:
Ne zavallı yaratıklar var ya,sen gel arkadaşın evinin önünde duran motorunun hortumunu kes,insanın evine girip kanepesinin döşemesini kesmekten bir farkı yok,zaten bunu yapan,eve girebilse onu da yapar ;Çöpten değersiz bu yaratıklar,çöp bunların yanında altın...
En son Akira tarafından 11.05.2006 - 17:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
immortal dostum,
evim demişsin demek ki orası senin semtin, şimdi senden ricam, orada araştırma yapıosun sağda solda esnaf ile özellikle, sonrada en son polis ile de sohbet muhabbet arasında ağızlarından bilgi al yumuşakça,
bu bilgileri sonra bana iletmeni istiyorum özelimden,
özellikle takıldıkları yer ve isimler.
selametle.
Tarih: 11.05.2006 - 18:21 Mesaj konusu:
immortal_, gecmıs olsun...!!
bırsey sormak ıstıryorum benzın hotumunu keserek nasıl motoru çalıyorlar .? ben pek anlam veremedım. ?? yoksa
motoru calamayınca benzın hortumunu kesıp kacmıslarmı.??
tekrar geçmiş olsun..... _________________ it's my life_1982 __kymco activ110__ 34 DF 9496 - A rh(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız