Kredi Kartı Ve Taksit Geçerlidir. _________________ Mondial MOTOSYKLETLERY Türkiye ANABÖLGE BAYY
OTM Motor, KEYYFLY VE HATASIZ KAZASIZ GÜVENLY SÜRÜ?LER DYLER...
Tarih: 11.05.2006 - 17:22 Mesaj konusu:
otmmotor,fiyatlar biraz pahalı olmuş gibi geldi bana ufak bir oynama yapılamaz mı,mesela anahtarlık "2,5-3"ytl,şapka,body ve T-shirt "15 ytl" olsa süper olur (sanal ortamda da pazarlık yaptım ya artık ölsem de gam yemem ) bu arada bu fiyat işini ciddi söylüyorum,Teşekkürler
En son Akira tarafından 11.05.2006 - 17:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Akira, bunlar Motordelisi Kulübünün kalkınması ve büyümesi için tek gelir kaynagıdır..Dolayısı ile bunları satın alırken Kulübümüze katkı sagladıgımızı unutmamak gerek. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
sayın arkadaslar bu iş Motordelisi Kulubü İçin bizim belirlediğimiz fiyat değil ama biz silere ürün alırsanız sticket hediye edicez md amblemi olan :alkış
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 11.05.2006 - 18:28 Mesaj konusu:
hepsi çok güzel görünüyor yeni ürünlerde gelse de görsek bir an önce _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
gelecek ama bence herkeze anahtarlık ve sapka tavsite ederim anahtarlıklar motoru çizmeyecek ve süper sapkada önünde güzel md amblemi ve arkasında www.motordelisi.com yazıyor.
Tarih: 11.05.2006 - 19:34 Mesaj konusu:
azizoran demiş ki:
Akira, bunlar Motordelisi Kulübünün kalkınması ve büyümesi için tek gelir kaynagıdır..Dolayısı ile bunları satın alırken Kulübümüze katkı sagladıgımızı unutmamak gerek.
Motordelisi kulübünün kalkınmasını ve büyümesini hepimiz istiyoruz ama belirttiğim gibi biraz daha uygun fiyatlar olabilirdi,hem MD kulübü kalkınır,hemde biz üyesi olduğumuz bir topluluğun ürünlerini daha uygun fiyata almış olurduk,bu psikolojik olarak bizi,MD olma durumuna daha çok bağlardı,düşünülmüş olduğumuzu hissederdik,yani "karşılıklı olarak kalkınmış olurduk,burda birtek kulüp kalkınmış",ben işin parasında diilim sonuçta alacağım bu ürünleri,işin psikolojisi önemli burda,bir MD,MD den birşey satın alıyorsa o işin içinde karşılıklı olarak anlayış olması gerektiğini düşünüyorum,bu şekilde kulübü maddi olduğu kadar manevi olarakta kalkındırabiliriz diye düşünüyorum;Teşekkürler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız