Selam arkadaşlar bende 2004 ybr125 var bunu satıp 250cc JINLUN (mondial de olabilir) almayı düşünüyorum. ama doğrumu yanlışmı yapıyorum bilmiyorum. Jınluna da pek güvenemiyorum. Karar veremedim..sizlerinde yorumlarını almak istiyorum..Tşk ederim.
Bence ybr sadece daha iyi bir model alınmak için satılabilir. Ama istediğin tarz değişikliği ise bilemem. _________________ Ne Olursa Olsun, YASAMAYA MECBURSUN!
cruiser almak istiyorum ama çin malları kafamı karıştırıyo güvenemiyorum. Ybr çok iyi çok memnunum alacağım motorda onun gibi olmasını istiyorum sağlam ve dayanaklı. yada satmayacam..
cruiser almak istiyorum ama çin malları kafamı karıştırıyo güvenemiyorum. Ybr çok iyi çok memnunum alacağım motorda onun gibi olmasını istiyorum sağlam ve dayanaklı. yada satmayacam..
ybr de bulabildigin saglamlık ve guveni jinlunda yasaman mumkun degil..ama bu tercihtir tabiki..
eger maddi anlamda biraz sabredip limitlerini yukseltebilirsen..saglam bir markanın(çin hariç) cruiser ini almani tavsiye ederim..
saygilarimla.. _________________ Trafikte Hakli ama Ölü olmaktansa.... Bırakın Haksız olalım....
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 12.05.2006 - 05:14 Mesaj konusu:
SounDuRock, kesinlikle, gerekirse uzun bele ama elindeki atı verip eşekden beter bişeye binme.. YBR satıp Jinlun alacağıma 10 sene YBR'ye binerim hatta ömrümü üstünde tamamlarım.. Tecrübelere kulak ver çok ama çok pişman olursun yoksa.. _________________
Tarih: 12.05.2006 - 05:26 Mesaj konusu:
virago süper bi seçim olur dostum sakın çin işine girme kahredersin :!: :!: _________________ & FZ6 FAZER 07 ABS &
& polaris atv,snowbike service&
www.showmarin.net
Tarih: 12.05.2006 - 06:52 Mesaj konusu:
SinanATASOY demiş ki:
SounDuRock, kesinlikle, gerekirse uzun bele ama elindeki atı verip eşekden beter bişeye binme.. YBR satıp Jinlun alacağıma 10 sene YBR'ye binerim hatta ömrümü üstünde tamamlarım.. Tecrübelere kulak ver çok ama çok pişman olursun yoksa..
sinan burada çok haklı dostum ben de onun görüşlerine aynen katılıyorum.
biz elimizdeki çinlilerden kurtulup ybr alabilsek diye dua ediyoruz
senin altında hazır canavar gibi motorun var ve kendi isteğinle kendini ateşe atmaya çalışıyorsun.benden sana bir dost tavsiyesi çinli motorların (tarzı her ne olursa olsun)dış görünüşüne aldanma dostum hani bi laf vardır ya "dışı seni içi beni yakar" diye işte aynen öyle _________________ Ylahi Azrail sen adamy ÖLDÜRÜRSÜN
--35 AP 5880--
Selam arkadaşlar bende 2004 ybr125 var bunu satıp 250cc JINLUN (mondial de olabilir) almayı düşünüyorum. ama doğrumu yanlışmı yapıyorum bilmiyorum. Jınluna da pek güvenemiyorum. Karar veremedim..sizlerinde yorumlarını almak istiyorum..Tşk ederim.
nacizane fikrim kesinlikle böyle bişey yapma...bakma ybr granajının salak ve salaş durduğuna...görüntü yapacam diye maddi kaybın olacak...kendini mutlu hissedeceksen kendin bilin...
yüreğinin götürdüğü yere gitme... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
yapmayın o kadarda ybr yi sankı harley yaptınız 120 yapmayan makıneyi ucurdunuz tamam saglam ama piyasada baska motor yokmu ondan baska sokaklar ybr ıle kaynamıyo ya ben kullandım ybr yı gercekten rahaat gıdıyo tıtresım yok coğu cın malında tıtresım var keway a ıyı dıyolar ama surmedım
sen bence gucun neye yetıyosa onu al 2, el alacagına sıfır al derim yoksa o honda lar yamahalar cın malından farksız hale gelmiş durumda olan motoru alsan n olurkı tamircilerle kanka olursun _________________ 250 R HYOSUNG
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız