Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YBR125 Satılıp JINLUN 250 Alınırmı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YBR125 Satılıp JINLUN 250 Alınırmı

YBR125 Satılıp JINLUN 250 Alınırmı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SounDuRock
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 11.05.2006 - 23:37    Mesaj konusu: YBR125 Satılıp JINLUN 250 Alınırmı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar bende 2004 ybr125 var bunu satıp 250cc JINLUN (mondial de olabilir) almayı düşünüyorum. ama doğrumu yanlışmı yapıyorum bilmiyorum. Jınluna da pek güvenemiyorum. Karar veremedim..sizlerinde yorumlarını almak istiyorum..Tşk ederim.
Başa dön
SounDuRock Çevrimdışı SounDuRock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 11.05.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben YBR ile devam derim...
arkalastik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 12.05.2006 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence ybr sadece daha iyi bir model alınmak için satılabilir. Ama istediğin tarz değişikliği ise bilemem. Dil çıkarıyorum

2005 YBR 125/ SIYAH
Başa dön
arkalastik Çevrimdışı arkalastik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SounDuRock
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2006 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cruiser almak istiyorum ama çin malları kafamı karıştırıyo güvenemiyorum. Ybr çok iyi çok memnunum alacağım motorda onun gibi olmasını istiyorum sağlam ve dayanaklı. yada satmayacam..
Başa dön
SounDuRock Çevrimdışı SounDuRock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.05.2006 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SounDuRock demiş ki:
cruiser almak istiyorum ama çin malları kafamı karıştırıyo güvenemiyorum. Ybr çok iyi çok memnunum alacağım motorda onun gibi olmasını istiyorum sağlam ve dayanaklı. yada satmayacam..

ybr de bulabildigin saglamlık ve guveni jinlunda yasaman mumkun degil..ama bu tercihtir tabiki..

eger maddi anlamda biraz sabredip limitlerini yukseltebilirsen..saglam bir markanın(çin hariç) cruiser ini almani tavsiye ederim.. Dil çıkarıyorum

saygilarimla..

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SounDuRock
Üye
Üye

MesajTarih: 12.05.2006 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşk ederim arkadaşlar biras bekleyip virago 2. el filan alsam daha ii olacak heralde
Başa dön
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 12.05.2006 - 05:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SounDuRock, kesinlikle, gerekirse uzun bele ama elindeki atı verip eşekden beter bişeye binme.. YBR satıp Jinlun alacağıma 10 sene YBR'ye binerim hatta ömrümü üstünde tamamlarım.. Tecrübelere kulak ver çok ama çok pişman olursun yoksa..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2006 - 05:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

virago süper bi seçim olur dostum sakın çin işine girme kahredersin :!: :!:
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahtapotusdeniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.05.2006 - 06:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vl 250 intruder onada bi bak istersen
Başa dön
ahtapotusdeniz Çevrimdışı ahtapotusdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mustyb
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-gaziemir

MesajTarih: 12.05.2006 - 06:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SinanATASOY demiş ki:
SounDuRock, kesinlikle, gerekirse uzun bele ama elindeki atı verip eşekden beter bişeye binme.. YBR satıp Jinlun alacağıma 10 sene YBR'ye binerim hatta ömrümü üstünde tamamlarım.. Tecrübelere kulak ver çok ama çok pişman olursun yoksa..

sinan burada çok haklı dostum ben de onun görüşlerine aynen katılıyorum.
biz elimizdeki çinlilerden kurtulup ybr alabilsek diye dua ediyoruz
senin altında hazır canavar gibi motorun var ve kendi isteğinle kendini ateşe atmaya çalışıyorsun.benden sana bir dost tavsiyesi çinli motorların (tarzı her ne olursa olsun)dış görünüşüne aldanma dostum hani bi laf vardır ya "dışı seni içi beni yakar" diye işte aynen öyle

Mustafa KAPTAN (20 Haziran 1985)
Başa dön
mustyb Çevrimdışı mustyb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 12.05.2006 - 07:00    Mesaj konusu: Re: YBR125 Satılıp JINLUN 250 Alınırmı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SounDuRock demiş ki:
Selam arkadaşlar bende 2004 ybr125 var bunu satıp 250cc JINLUN (mondial de olabilir) almayı düşünüyorum. ama doğrumu yanlışmı yapıyorum bilmiyorum. Jınluna da pek güvenemiyorum. Karar veremedim..sizlerinde yorumlarını almak istiyorum..Tşk ederim.

nacizane fikrim kesinlikle böyle bişey yapma...bakma ybr granajının salak ve salaş durduğuna...görüntü yapacam diye maddi kaybın olacak...kendini mutlu hissedeceksen kendin bilin... Dil çıkarıyorum

yüreğinin götürdüğü yere gitme... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
mertmertmert
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.05.2006 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alma , alma...
ama sen 1-2 haftaya kadar gaza gelip alırsın gibi gelio bana Çok gülüyorum
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2006 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapmayın o kadarda ybr yi sankı harley yaptınız 120 yapmayan makıneyi ucurdunuz tamam saglam ama piyasada baska motor yokmu ondan baska sokaklar ybr ıle kaynamıyo ya ben kullandım ybr yı gercekten rahaat gıdıyo tıtresım yok coğu cın malında tıtresım var keway a ıyı dıyolar ama surmedım

sen bence gucun neye yetıyosa onu al 2, el alacagına sıfır al derim yoksa o honda lar yamahalar cın malından farksız hale gelmiş durumda olan motoru alsan n olurkı tamircilerle kanka olursun
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 12.05.2006 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, sorunsuz ve sağlam olmasını tartııyoruz harley filan yaptığımız yok.. YBR nin kalitesi ortada bunu kimse inkar edemez..
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iST / FATiH

MesajTarih: 12.05.2006 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SounDuRock, hocam sen aklını peynır ekmekle mı yedın ? yamaha nerde cın malı nerde aklından bıle gecırme bence :!: bın pısman olursun alırsan Öfkeliyim
Başa dön
djblue Çevrimdışı djblue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal