SELAMLAR. BİR TANE KAWAZAKİ ZX9R VAR. MOTORU ÇALIŞMIYOR. VE MOTOR, MOTORUN ÜSTÜNDE DEĞİL. BU MOTOR YAPILABİLİRMİ? YAPILABİLRİSE KAÇA PATLAR? YADA BAŞKA BİR ŞEKİLDE MOTORU YAPILABİLİNİRMİ? BANA BU KONUDA DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ YAZARMISINIZ. TEŞEKKÜRLER _________________ MAKYNANIZDAN HIZLI 4 TEKER YOK! GAZA GELMEYYN.
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4189 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 11.09.2004 - 10:46 Mesaj konusu:
ADALI, yapılamayacak iş yok! ama bu hem çok para hem zaman ister ve en önemlisi bunu yapacak işinin ehli bir usta. Motora ne kadar istiyorlar? motoru toplamasına ne kadar? motor boya istermi? kayıdı sağlam mı? bunun gibi soruların cevabını kendine bul ve bi hesap yap ;-) . Sağlamının parasını buluyorsa hiç uğraşma. Hadi kolay gelsin .
Ha dostum birde küçük harfle yaz! site kuralı _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
teşekkürler. 2,750 istiyorlar. fakat sanırım bu tip işler ustaların işleri. ben sadece bir kullanıcıyım. sanırım kendime 2.el bir tane baksam daha iyi olacak. vakit ayırdığın için teşekkürederim. _________________ MAKYNANIZDAN HIZLI 4 TEKER YOK! GAZA GELMEYYN.
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4189 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 11.09.2004 - 11:12 Mesaj konusu:
ADALI, eğer kendi elinde tamir işi geliyor olsaydı al derdim, büyük ölçüde kendin toplardın ve ufak tefek ayar işlerini servise yaptırıdın. Bu durumda paranla rezil olma olasılığı baya yüksek! vay olduydu olmadıydı derken motor hevesin kalmaz .Senin durumunda 2. el yürüyen bir motor almak en güzeli . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız