Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 13 Mayıs Akıncılar Kofçaz da.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

13 Mayıs Akıncılar Kofçaz da.

13 Mayıs Akıncılar Kofçaz da.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 13.05.2006 - 21:21    Mesaj konusu: 13 Mayıs Akıncılar Kofçaz da. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

13 .Mayıs Cumartesi bugün nerelere gitsem düşünceleri içinde motoru çıkarırken,Akıncı milletinden birilerinin rahat durmayacağını hissediyordum ki;sevgili Bülent aradı “Babadan ekzost Adnan dayız sen nerdesin,gel gezdir bizi” hayda,gittik selam sabah ustanın işleri yoğun bide bu Cumartesileri bırakıp bırakıp gezilere gidiyoruz ya iyice bilenmiş ama nafile gene dükkanı bekleyecek,Bülen Metin abi hazır asker
- Eee nereye gideli Erikli sahili
- ıhhh,uzak ve safi asfalt saat olmuş 13:00
-İğneada
- Ihhh O da uzak safi asfalt ama virajlı belki.
Metin ağabeymiz hepimizden titizdir motorunu satablizeye sokmak istemiyor,
-Bak abi yağmur yağdı hafta içi stablize basılmıştır toz olmaz, gel biz sınırdan sınırdan Kofçaz a gidelim.
Bülent gidelim dedi metin abi,çekimser de olsa kabul etti,Lalapaşaya doğru koyulduk yola,
Benzinleri Fullerken Metin abi Rodajı biten yeni V-Storm unu test etmem için motorları değişmeyi önerdi,Lalapaşa ya kadar onun motor ile gazladım.
İzlenimlerim,V-Storm sürati hissettirmiyor,çabuk hızlanıyor (KLE ye göre) sesinden bile beni araziye fazla sürükleme dediğini anlıyorum,kısaca V-Storm u beğendim asfaltta.
Önce geçen günerde başka bir sitede (iki teker-Orkun bey) gördüğüm Enduro Kuralları başlıklı bir yazıdan bazı alıntılar ,paylaşmak istedim bence çok doğru ve hoş tespitler.Alıntı yapılan yer (http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7291)
1.Ekili tarlaya girilmez. İlla geçmeye mecbursan sınırdan gideceksin. Sınırda taş kaya çok diye zorlanıyor, tarlaya taşıyorsan motorunu satacaksın, yol motorculuğu yapacaksın.
2. Yolda insan, hayvan, traktör, otomobil gördün mü yavaşlanır hatta durulur. 130'a kapatıp geçilmez.
3. Köylerden yardıra yardıra tek teker geçilmez. Traktör hızında gidilir. Köylük yerde durduk yere akrobasi yapılmaz, dağda uzakta yapılır.
4. Koyun, inek, vs. büyükbaş, küçükbaş sürüyle karşılaşınca durulur, motor kapatılır, çobandan geçmek için izin istenir. Bu sırada üstüne gelen kangaldan korkulmaz. Böylece koyun sürüsü uçurumdan düşmemiş olur.
5. Dağda taşta yörenin yerlisiyle muhabbet edilir. Motorla geçerken cami önündeki yaşlı zevata elle selam edilir. Mola verince toplanan çoluk çocukla şakalaşılır. Adamlar seni orada istemezse gidilir, tartışılmaz, orası onun, burası senin.
6. Kampa, geziye gidilen yerden meyve koparılmaz, sebze ivir zivir toplanmaz, avcılar için üretim yoksa balık vs. avlanmaz, su kanallarına zarar verilmez. Doğa senin orada olmana göre işlemiyor.
7. Piknik alanlarından geçerken, araba falan sollarken tam gaz geçilmez, yol kenarındakiler toza bulanmaz, arka lastikten taş fırlatılmaz, etrafta konaklayan varken az gürültü için düşük devir gidilir. Millet şehirden kaçmış oraya gelmiş zaten.
8- lastik spreyi yoksa, motorun başına bile gitme, hatta yat yatağında, yastığın patlama riski lastiğinkinden azdır.
9- cep telefonun yoksa uyanma, uyu, rüya görmeye devam et, enduro da neymiş.
10- kankan, GPS'in, haritan, veya nereye gittiğin hakkında bir fikrin yoksa hemen geri dön, sen Süleyman peygamber değilsin, kurttan kuştan adres öğrenilmez. Ancak Çobandan öğrenilir.
11- güzel bir çakın varsa sakın ortalık yerde gösterme, ona buna söyleme, çobana kaptırırsın.
12- ilk yardım ve takım çantan yoksa en yakın tımarhaneden deli raporu al, rehabile ol, öyle gel.
13- yedek çorabın ve iç çamaşırın yoksa eve döndüğünde hemen bir Vermidon hot iç, 1 kilo portakal tüket,kivi filan ye, şansın varsa belki hasta olmazsın.
14- kız arkadaşın yoksa... ulan dağın başında da bulacak değilsin ya, bırak bu enduro işlerini hayatını yaşa.=))
Rotamız şöyle gelişti; gelişti diyorum ,canımız nerden isterse ordan gidiyoruz çünkü,Sarı çizgiden gittik,pembe çizgiden geldik.

Lalapaşada çay içerken Beytullah hocamızda bize yetişti,arkadaşlardan ne yöne çıktığımızı öğrenmiş gazladı erdi bize.
Lalapaşa çevresinde 3-4 bn yıllık eski Trak kavimlerinden kalma Menhir mezarları,define filan vardır diye bazı şaşkınlar ve zerre kadar tarih bilgisi olmayanlar maalesef ki kazarak tahrip etmişler.

Sevgili Bülent Fotoğraf işini ciddiye alan profesyonel bir amatör,tek kusuru var,çektiği fotoları birde gönderse,şaka bir yana Bülnet in çektiği foto ların bazılarını görmek isterseniz fotokritik te,Edirne,Bülent Öniz diye arayınız güzel fotolar göreceksiniz.

Bülent için küçük Fotoğraf molaları vererek Bulgaristan sınırı boyunca ilerliyoruz,hele bir tepeyi aştığımızda belki 500 leyleği bir arda aynı tarlada gördük çok güzeldi,ne yazıkki fotoğraflama şansım olamadı,doğa temiz olunca göç eden hayvanları bir arada görmek çok keyifli.

Ve amanın köprüsü olmayan bir dere,sağolasın çoban biraderim,bizi güzel bir yangın yolundan sonra öyle güzel bir dereye indirdi ki,köprüde yok,Metin abi düşüncelere daldı geçsem mi ,dönsem mi diye, O düşünürken Bülent suya daldı bile.

İstemeye istemeye metin ağabeymiz de daldı derya ya.,eminim keyif aldı ama itiraf etmiyor.

Sıra bende,

Ve Beytullah hocamız.

Ve vardık Kırklarelinin 1300 nüfuslu küçük bir kasabası olan Kofçaz a, kendimize bir köfteci bulduk.

Metin abi ile birlikte herkesin zincirleri yağladık.

Köftelerimiz yedik,afiyetle,çok sıcak kanlı insanlar sohbet güzeldi.

Dönüşü Kırklaerli üzerinden yapalım diyorduk,ancak aynı yolu geri gidelim çok güzeldi doyamadım diyordu,bende onları aynı yoldan değil ama,biraz daha güneyindeki yoldan Bülent in istediği gibi ormanlık,Metin ağabeynin istediği gibi afsal olan bir yoldan geri döndürdüm.

Ben Barajların sonunu derlerin başlangıç yerlerini bulmayı çok seviyorum huyum kurusun,dönüşümüzde Akıncılara Kırklareli Kayalı barajının sonunu ve onu besleyen dereyi gösterdim,
Daha sonra da,Edirne Süloğlu barajının sonuna indik.

Metin Abimiz

Beytullah Hocamız.

Ve Çelik Atlarımız.,sorunsuz bir şekilde (aman nazar etmeyin) bizi taşıyan canavarlar.

Bunlardan sonra asıldık gaza,vakitlice geldik,gene kürkçü dükkanına , bizi bekleyen diğer Akıncılara ballandıra ballandıra gezdiğimiz yerleri anlatırken,onlarda yutkuna yutkuna dinlediler.
Selamlar & Saygılar…
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 13.05.2006 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abilerim zizi şiddetle kınıyorum böyle resimler koyuyorsunuz evde huzurum kaçıyor hanım illa araba al öyle diyor araba almadan olmazmış Öfkeliyim arabada bulamıyorum kafama göre Bravo ama bu arada amma gezi olmuş haa ALLAH yolunuzu açık etsin
2TEKeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ?anlyurfa

MesajTarih: 13.05.2006 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben olsam motorumu sırtıma alırdım dereye girmezdim
Motorlarında bir canı var yazık hayvanlara Çok gülüyorum
2TEKeR Çevrimdışı 2TEKeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 13.05.2006 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alk22 ve akıncılar,her zamanki gibi harikasınız yine :alkış
Resimler çok güzel, Menhir mezarları Stonehedge'e benziyor.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
teoman28
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Edirne-Giresun

MesajTarih: 13.05.2006 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine güzel bir gezi gerçekleşmiş Gülümsüyorum
durum ortada,yarın bakalım nerelere gideceğiz.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 14.05.2006 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güsel ormantik bir gezi olmuşGülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.05.2006 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo yine boş geçmediniz :alkış Yanlız fotolara bakarken gözlerime inanamadım canımın içi vstrom derenin içinden geçiyor. Metin abi nasıl kıydın o makinaya? Uyma sen bu delilere...
Çok gülüyorum
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caylak1980
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel geziyorsunuz,
Allah tadınızı bozmasın, kem gözlerden korusun Şok oldum
Çok gülüyorum
Başa dön
caylak1980 Çevrimdışı caylak1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nec22
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kyrklareli/Babaeski

MesajTarih: 14.05.2006 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine yaptınız yapacağınızı... Bravo Bravo
Başa dön
nec22 Çevrimdışı nec22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Coastrider
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimlere baktıkça çok imrendim, yine çok müthiş bi gezi olmuş. Benim de içimde maceracı bir ruh var ondan çok etkilendim galiba. Allah sizi nazardan saklasın modern süvariler Dil çıkarıyorum
22somer22
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 16.05.2006 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooooff ooff bu iş olmıycak böyle
kaçıp gelmek lazım oralara
yoksa kafayı yiycem ben buralarda.
NOT: nereli olduğuma bakıp aldanmayın
şimdilik vanda öğrenciyim ortalama 2000km Çok gülüyorum
hepinize saygılar sevgiler :alkış

Başa dön
22somer22 Çevrimdışı 22somer22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 16.05.2006 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bir gezi olmus.sayenizde kirklwreli ve trakya özlemimi gideriyorum burada...bu arada yaz sezonu geldi eneze dogru bir sahil gezisi fena olmaz diye düsünüyorum.özellikle vakif ve enez arasi kücük evren altindan gidilerek asilabilir ve muhtesem koylarda mola verilebilir Gülümsüyorum bu sadece bir öneri ve özlemdir Gülümsüyorum
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 19.05.2006 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alk22, selam alkan abi nasılsın ben kaan kenan ın oğlu edirneden tanıdın mı ai sende mi burdaydın ya abi ben 14 mayısta gelicektim dubnisa mağarası gezisine ama gelemedim ya ankaradaydım bizde pazartesi günü gitti çok güzeldi bizde 3 motor gitiik abi nese abi kib görüşelim biara konuşuruz bişiler
Başa dön
TiTaN_ Çevrimdışı TiTaN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal