Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yuki 200 cc cross nasıl resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yuki 200 cc cross nasıl resimli

yuki 200 cc cross nasıl resimli
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aricilarticaret
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.05.2006 - 22:45    Mesaj konusu: yuki 200 cc cross nasıl resimli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YK200GY-2 ENDURO

Boyutlar (U-G-Y mm) : 2245x830x1190
Ağırlık : 118 kg (yüksüz)
Motor Tipi : Tek silindir, hava soğutmalı, 4 zamanlı
Silindir Hacmi : 196.9 ml
Maksimum Güç : 12 Kw, 16.3 HP / 9500r/min
Maksimum Tork : 14.5 N.m / 6500r/min
Maksimum hız : 110 km
Çalıştırma : Elden, ayaktan marşlı
Şanzıman : 5 vites
Ateşleme : Elektronik CDI
Ön - (Arka) Lastik : 2.75-21 * (4.10-18)
Fren Ön - (Arka) : Disk - (Disk)
Yakıt Sarfiyatı : <2.3 lt - 100 km
Yağlama Tipi : Basınç / Püskürtme
Yakıt
Başa dön
aricilarticaret Çevrimdışı aricilarticaret Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2006 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum çok güzel makina ama resim nerde?? Çok gülüyorum
aricilarticaret
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.05.2006 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor gücü diğerlerine göre daha iyi diğer markalar 14-15 cvarı iken yuki 16 ama servis yedek parça hakkında bilgim yok bilen varsa cevap bekliyom
Başa dön
aricilarticaret Çevrimdışı aricilarticaret Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 13.05.2006 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teknik veriler abartılmış gibi veya bu motor oluk gibi benzin yiyor Çok gülüyorum ama yinede temkinli konuşayım görelim malı yaparız kritiğimizi Çok gülüyorum
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 13.05.2006 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben resim göremiyorum Şok oldum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tr_omboner
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 14.05.2006 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimde koysan iyi olurdu. Bu motorların servisi bulunuyormu? Teknik verileri iyi görünüyor. Ama bunların gerçek bi enduro gibi olacağını sanmıyorum. Taşta toprakta dağılmazmı?
Başa dön
tr_omboner Çevrimdışı tr_omboner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
0zcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.05.2006 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu Yuki dikiş makinası değilmiydi ya. Motor dan anlıyorlar mı. Servis teşkilatını kurmuşlarmı. Yedek parça getirmişlermi ?
Başa dön
0zcan Çevrimdışı 0zcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
manis
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2006 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resim bekliyoruz...............
Başa dön
manis Çevrimdışı manis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
semih440
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 15.05.2006 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

0zcan demiş ki:
Bu Yuki dikiş makinası değilmiydi ya. Motor dan anlıyorlar mı. Servis teşkilatını kurmuşlarmı. Yedek parça getirmişlermi ?

ewet dostum yuki konfeksiyon maKİNA MOTORLARI YAPIYOR.MAK.MOTORLARI KALİTELİ AMA MOTOSİKLETİNİ BİLMİYORUM.TAHMİNİMCE YEDEK PARÇADA DA SORUN OLMAZ HERHALDE
Başa dön
semih440 Çevrimdışı semih440 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
iskelet
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --

MesajTarih: 15.05.2006 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aricilarticaret, bu forumu açalı on günü geçmiş. ne cevaplar ile ilgilenmiş, ne resim eksiğini gidermiş. bu motoru satın alanları böyle bir servis anlayışı bekliyor olabilir.
Başa dön
iskelet Çevrimdışı iskelet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HeinzBrausewetter
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 15.05.2006 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"yuki 200 cc cross nasıl resimli"
Bilmem nasıl? Çok gülüyorum

The person you are trying to shoot NOT AVAILABLE,Please try again later.
Başa dön
HeinzBrausewetter Çevrimdışı HeinzBrausewetter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 15.05.2006 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o yukardaki beygiriyle ilgili olan cümlede aricilarticaret demişsinki 16Hp ölçümler dışında 15 le 16 arasındaki fark anlaşılmazki buarada fotoyu göremediim için ilginç buldum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batris
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.05.2006 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.yuki.com.tr/haberdetay.asp?ID=28

Bu adreste fotoğraflar ve bilgi mevcut.
Başa dön
batris Çevrimdışı batris Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence zealsununki daha güzel duruyor bu çinlilerdede zealsun iyi tutuldu yedek parça servis problemide yok.
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2006 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen yinede bilinmedik markaya bulaşma. hemen hemen herkesin ilk defa duyduğu bi marka ben dahil Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal