Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Peugeot 103 Yardım PLSSSs

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Peugeot 103 Yardım PLSSSs

Peugeot 103 Yardım PLSSSs
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SparCoO
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.05.2006 - 22:59    Mesaj konusu: Peugeot 103 Yardım PLSSSs Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorumda gilardoni silindir var daha önceden 103 klape 15*15 karbüratör vardı bunları değiştirip 105 klape 19*19 karbüraötr yaptım ama motor kalkışlarda boğulur gibi oluyor ve komprosöre biniyor nedeni nedir lütfen yardım (not: Karbüratör ayarlanmadı)
Başa dön
SparCoO Çevrimdışı SparCoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 13.05.2006 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zengin kaışım geldiğinde genellikle yapar 105 klepeyede bir dikkat et derim aslında bence gerek bile yoktu ama almışsın neyse bu arada ne kadar fazla yakıcağını hesap ettinmi diye sorayım zengin karışım derken silindire giren havanın içindeki benzin miktarının fazla olması aynı şakilde fakir karışımda olabilir
SparCoO
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.05.2006 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

randıman tutmuyor ne yaptıysam 15*15 e devam gibi geliyo bana
Başa dön
tr_omboner
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 14.05.2006 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

19-19 karbüratörün hava-benzin ayarı bozuk olabilir o karbüratörle kalkışlarda boğulmaması lazım havanın fazla olma ihtimali çok yüksek onu bi ayarlamaya çalış bence.
Başa dön
tr_omboner Çevrimdışı tr_omboner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ibrahim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: malatya MERKEZ

MesajTarih: 14.05.2006 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede hava ayarindandir bence ilk olarak tamamiyle kis sonra yarim tur aca aca en iyi pozisyonu bulmayi dene bide diyaframi kontrol et Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Ibrahim Çevrimdışı Ibrahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SparCoO
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.05.2006 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diaframda ne olabilirki yeni değişti sıfır takıldı 105 önceden 103 vardı
Başa dön
crxforever
Üye
Üye

Nereden: istanbul/konya

MesajTarih: 16.05.2006 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önce karbüratörü ayarla daha sonra parçaları kontrol et bence.
bir de 19luk karbüratörü süzgeçi ve kapağıyla kullanınca motoru boğabiliyor.eğer takılıysa bir de onları çıkarıp dene.
bir de sen hangi şehirdesin?
eğer istanbulda isen orada moped kullanmak ile ilgili sorularım olaçak.
Başa dön
crxforever Çevrimdışı crxforever Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 08.10.2006 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben taypen buğra usta akdeniz bölgesinin en iyi motor ve bisiklet ustası olduğumu iddia ediyorum taypen buğra usta ustaların ustası hepinizin ustası sorusu olan sorsun motor parçası da satıyom çekinmeyin polise yakalanan çocuğa geçmiş olsun benide çok yakalamaya çalışyorlar ama hepsi sinir hastası oldu benim yüzümden bu badem yağıda tam bi saçmalık ayrıca egsozı cır cır da takabilirsiniz kısa dönüşümlü turboyu kalın boğaz yapıpta takabilirsiniz beyler tek yaprak klepe polini yi takın sonra kalın boğaz egesozu takın manifoltu oyun blokları oyun bi de öyle deneyin sormak istediğiniz bişey olursa sorularınıza açığım
Başa dön
taypen_bugra Çevrimdışı taypen_bugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KintaRo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.10.2006 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taypen_bugra, arkadaşım senin psikolojik sorunların var ben karar verdim.
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 12.10.2006 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ustayım koçum deli değil bileğimize ustalığımıza güveniyo z ki böyle yazıyız ha çekemiyorsan gel antalya ya motorla kapışalım ruhsatına
Başa dön
taypen_bugra Çevrimdışı taypen_bugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KintaRo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.10.2006 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahaha gülüyorum sana sadece, çocukluğuna veriyorum.. Bu arada madem bu kadar iyisin, ustasın, hedesin, hödösün, neden profiline öğrenci yazdın onu anlamış değilim.
Bkz:
http://www.motordelisi.com/forum-userprofile-28121.html
ALP54
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 14.10.2007 - 03:29    Mesaj konusu: pejo Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taypen_bugra demiş ki:
ben taypen buğra usta akdeniz bölgesinin en iyi motor ve bisiklet ustası olduğumu iddia ediyorum taypen buğra usta ustaların ustası hepinizin ustası sorusu olan sorsun motor parçası da satıyom çekinmeyin polise yakalanan çocuğa geçmiş olsun benide çok yakalamaya çalışyorlar ama hepsi sinir hastası oldu benim yüzümden bu badem yağıda tam bi saçmalık ayrıca egsozı cır cır da takabilirsiniz kısa dönüşümlü turboyu kalın boğaz yapıpta takabilirsiniz beyler tek yaprak klepe polini yi takın sonra kalın boğaz egesozu takın manifoltu oyun blokları oyun bi de öyle deneyin sormak istediğiniz bişey olursa sorularınıza açığım
bende de 105 var yeni toplaadım debriyaj ve 19 karbüratör polini monifolt hakkında ne tavsiye edersin şimdiden teşekkürler
Başa dön
ALP54 Çevrimdışı ALP54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
digicem
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.06.2008 - 09:49    Mesaj konusu: Re: Peugeot 103 Yardım PLSSSs Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SparCoO demiş ki:
Motorumda gilardoni silindir var daha önceden 103 klape 15*15 karbüratör vardı bunları değiştirip 105 klape 19*19 karbüraötr yaptım ama motor kalkışlarda boğulur gibi oluyor ve komprosöre biniyor nedeni nedir lütfen yardım (not: Karbüratör ayarlanmadı)

arkadasim 19 19 karbirator fiyati nedir,bendede 103 var bi el atayim diyorum,birde 15 15 in fiyatini soylersen sevinirim
Başa dön
digicem Çevrimdışı digicem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erhaneek
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.06.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirdeysen getir bi ayar çakalım 19*19 larda olurbusorun
Başa dön
erhaneek Çevrimdışı erhaneek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 07.06.2008 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motorun benzin karışımı zengin karışım o yüzden boğuyor hava filtren ne ustundekı duzgunmu kontrol et hava ayarını yap ayar tutar Bravo
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal