Tarih: 13.05.2006 - 22:59 Mesaj konusu: Peugeot 103 Yardım PLSSSs
Motorumda gilardoni silindir var daha önceden 103 klape 15*15 karbüratör vardı bunları değiştirip 105 klape 19*19 karbüraötr yaptım ama motor kalkışlarda boğulur gibi oluyor ve komprosöre biniyor nedeni nedir lütfen yardım (not: Karbüratör ayarlanmadı)
zengin kaışım geldiğinde genellikle yapar 105 klepeyede bir dikkat et derim aslında bence gerek bile yoktu ama almışsın neyse bu arada ne kadar fazla yakıcağını hesap ettinmi diye sorayım zengin karışım derken silindire giren havanın içindeki benzin miktarının fazla olması aynı şakilde fakir karışımda olabilir _________________ elverengin@gmail.com
19-19 karbüratörün hava-benzin ayarı bozuk olabilir o karbüratörle kalkışlarda boğulmaması lazım havanın fazla olma ihtimali çok yüksek onu bi ayarlamaya çalış bence.
Tarih: 14.05.2006 - 21:03 Mesaj konusu:
bencede hava ayarindandir bence ilk olarak tamamiyle kis sonra yarim tur aca aca en iyi pozisyonu bulmayi dene bide diyaframi kontrol et _________________ HER iYiNiN iCiNDE BiR KOTU:
HER KOTUNUN iCiNDE BiR iYi
mutlaka vaardir!!!!
önce karbüratörü ayarla daha sonra parçaları kontrol et bence.
bir de 19luk karbüratörü süzgeçi ve kapağıyla kullanınca motoru boğabiliyor.eğer takılıysa bir de onları çıkarıp dene.
bir de sen hangi şehirdesin?
eğer istanbulda isen orada moped kullanmak ile ilgili sorularım olaçak.
Tarih: 08.10.2006 - 21:55 Mesaj konusu:
ben taypen buğra usta akdeniz bölgesinin en iyi motor ve bisiklet ustası olduğumu iddia ediyorum taypen buğra usta ustaların ustası hepinizin ustası sorusu olan sorsun motor parçası da satıyom çekinmeyin polise yakalanan çocuğa geçmiş olsun benide çok yakalamaya çalışyorlar ama hepsi sinir hastası oldu benim yüzümden bu badem yağıda tam bi saçmalık ayrıca egsozı cır cır da takabilirsiniz kısa dönüşümlü turboyu kalın boğaz yapıpta takabilirsiniz beyler tek yaprak klepe polini yi takın sonra kalın boğaz egesozu takın manifoltu oyun blokları oyun bi de öyle deneyin sormak istediğiniz bişey olursa sorularınıza açığım
ahaha gülüyorum sana sadece, çocukluğuna veriyorum.. Bu arada madem bu kadar iyisin, ustasın, hedesin, hödösün, neden profiline öğrenci yazdın onu anlamış değilim.
Bkz:
http://www.motordelisi.com/forum-userprofile-28121.html _________________ Bizim kaportamyz vücudumuz...
ben taypen buğra usta akdeniz bölgesinin en iyi motor ve bisiklet ustası olduğumu iddia ediyorum taypen buğra usta ustaların ustası hepinizin ustası sorusu olan sorsun motor parçası da satıyom çekinmeyin polise yakalanan çocuğa geçmiş olsun benide çok yakalamaya çalışyorlar ama hepsi sinir hastası oldu benim yüzümden bu badem yağıda tam bi saçmalık ayrıca egsozı cır cır da takabilirsiniz kısa dönüşümlü turboyu kalın boğaz yapıpta takabilirsiniz beyler tek yaprak klepe polini yi takın sonra kalın boğaz egesozu takın manifoltu oyun blokları oyun bi de öyle deneyin sormak istediğiniz bişey olursa sorularınıza açığım
bende de 105 var yeni toplaadım debriyaj ve 19 karbüratör polini monifolt hakkında ne tavsiye edersin şimdiden teşekkürler
Motorumda gilardoni silindir var daha önceden 103 klape 15*15 karbüratör vardı bunları değiştirip 105 klape 19*19 karbüraötr yaptım ama motor kalkışlarda boğulur gibi oluyor ve komprosöre biniyor nedeni nedir lütfen yardım (not: Karbüratör ayarlanmadı)
arkadasim 19 19 karbirator fiyati nedir,bendede 103 var bi el atayim diyorum,birde 15 15 in fiyatini soylersen sevinirim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız