arkadaşlar antalyaya motor fuarı için gelen hakan abimiz otelde soyulmuş ben bizzat kendisinden ögrendim kendisine geçmiş olsun bi antalyalı olarakta bunu yapanı kınıyorum.
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 14.05.2006 - 18:31 Mesaj konusu:
x-ibidy Antalya lı deildir abi o hiç bi antalyalı yapmaz böyle birşey geçmiş olsun Hakan abi _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 14.05.2006 - 23:06 Mesaj konusu:
Teşekkürler arkadaşlar..
Kulübümüzü temsilen gittiğimiz ANTALYA MOTOSHOW fuarı MD Spor Kulübünün lobisi düşünüldüğünde iyi geçti..
Ama ben ve Yön.Kur.Üyesi MehmetTan açısından iyi degildi..
Antalya da kaldıgımız otelde odamızda uyuyorken içeriye hırsız girdi ve herşeyimizi alıp gitti..
Cep telefonlarımız ve bir miktar paramız çalındı..
Olay bundan ibaret.. _________________
Tarih: 15.05.2006 - 15:17 Mesaj konusu:
Hakan geçmiş olsun fuarda size o kadar bakındım tanışalım diye göremedim.Ben ancak pazar günü idebildim işten dolayı ,Mehmet' i de göremedim.Bütün fuarı 5 kez dolandım. _________________ A rh (+) EN 500 34 UOF 25
kimseye benzeme kendin gibi ol....
hayata uyma,hayaty kendine uyarla ...
Tarih: 15.05.2006 - 15:23 Mesaj konusu:
fishbone108, biz cuma,cumartesi tam gün ve pazar saat 13:00 e kadar fuardaki MOTORDELİSİ standıydık..bu başımıza gelen olay yüzünden pazar günü standımızı toplayıp ayrıldık..
sanırım sen biz ayrıldıktan sonra fuar a geldin..
neyse birdahaki sefere tanışmak dileğiyle.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız