Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza

kaza
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SPIDER
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 12.09.2004 - 21:30    Mesaj konusu: kaza Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba
arkadaşlar,
12 eylül pazar günü yani bugün kaza yapan honda cbr kullanan arkadaşa tekrar geçmiş olsun.
gerçi kaza yerinde durup baktığımızda kendisi iyiyim dedi ama umarım bir problem yoktur.
tekrar geçmiş olsun.kendinize iyi bakın dikkat edin.çok geçmiş olsun.
yolunuz açık olsun.hep.
Başa dön
SPIDER Çevrimdışı SPIDER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 12.09.2004 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SPIDER, hangi CBR li arkadaşımız? kim olduğunu bilmiyorum ama büyük geçmiş olsun Üzgünüm .
Anladığım kadarıyla birşeyi yok,buna sevindim..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 12.09.2004 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kım kaza yapan arkadas...umarım bısey yoktur kazanın muhteveyatınıda bılseydık ıyı olurdu gerci
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Gazkesmez
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ARTVYN

MesajTarih: 12.09.2004 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaza yapan arkadaşımıza büyük geçmiş olsun diliyorum.Allah herkesi kazalardan korusun.Herzaman dikkat...!
Başa dön
Gazkesmez Çevrimdışı Gazkesmez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hamit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya/cihanbeyli

MesajTarih: 12.09.2004 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmişolsun arkadaşımıza
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.09.2004 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuttifuritti maalesef dönüs yolunda bir kaza gecirdi.Olayin sevindirici yani arkadasimizda ciddi bir yaralanma olmamasi.Bende eve yeni geldim bir gelisme var mi diye siteye baktim.SAanirim kazanin ayrintilari ve olus bicimi hakkinda burada yazismalar olacaktir.

Tutti ye tekrar gecmis olsun diyorum.Cok güzel gecen mükemmel bir gündü.Tatsiz bitmesi üzücü oldu.

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canuni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/K.çekmece.Kırklareli

MesajTarih: 12.09.2004 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun tutti en yakın zamanda iyileşmen dileğiyle Dil çıkarıyorum
Başa dön
canuni Çevrimdışı canuni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 12.09.2004 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tutti büyük geçmişler olsun umarım ciddi bişi yoktur Üzgünüm

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 12.09.2004 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 12.09.2004 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun tutti allah korumuş
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 12.09.2004 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun tuttifurutti Ağlıyorum
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.09.2004 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun arkadasa.
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 13.09.2004 - 04:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TFrutti, gecmis olsun... :-|

kazanin nedenleri ve detaylarini yazin ki ders alalim..Biliyorsunuz bir musibet bin nasihattan iyidir derler...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 13.09.2004 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tutti tekrar gecmis olsun dostum! kendinizde birsey olmamasi beni sevindirdi Dil çıkarıyorum .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ayhan_xv250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/Kadyk?y

MesajTarih: 13.09.2004 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun tutticim.dün öğrendim ama telin bende olmadığı için arayamadım.yara almamış olmana çok sevindim.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal