Tarih: 12.09.2004 - 21:30 Mesaj konusu: kaza
merhaba
arkadaşlar,
12 eylül pazar günü yani bugün kaza yapan honda cbr kullanan arkadaşa tekrar geçmiş olsun.
gerçi kaza yerinde durup baktığımızda kendisi iyiyim dedi ama umarım bir problem yoktur.
tekrar geçmiş olsun.kendinize iyi bakın dikkat edin.çok geçmiş olsun.
yolunuz açık olsun.hep.
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 12.09.2004 - 21:33 Mesaj konusu:
SPIDER, hangi CBR li arkadaşımız? kim olduğunu bilmiyorum ama büyük geçmiş olsun .
Anladığım kadarıyla birşeyi yok,buna sevindim.. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Tarih: 12.09.2004 - 22:43 Mesaj konusu:
tuttifuritti maalesef dönüs yolunda bir kaza gecirdi.Olayin sevindirici yani arkadasimizda ciddi bir yaralanma olmamasi.Bende eve yeni geldim bir gelisme var mi diye siteye baktim.SAanirim kazanin ayrintilari ve olus bicimi hakkinda burada yazismalar olacaktir.
Tutti ye tekrar gecmis olsun diyorum.Cok güzel gecen mükemmel bir gündü.Tatsiz bitmesi üzücü oldu. _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Kayıt: Mar 02, 2004 Mesajlar: 287 Nereden: Ystanbul/Kadyk?y
Tarih: 13.09.2004 - 08:17 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun tutticim.dün öğrendim ama telin bende olmadığı için arayamadım.yara almamış olmana çok sevindim. _________________ Ynsano?lu'nun yapty?y hi?bir?eye ?a?yrmam !
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız